Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 376
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
Аз казвам само как болеше при мен като се възпали апандисита Simple Smile Нищо друго . Не претендирам да съм лекар и да обхващам всички възможности. Дано да не е нищо притеснително

# 421
Не чакай 9-ти, ако трябва отиди при друг.

# 422
djufinka, може да са врастнали косъмчета  Peace

# 423
Не чакай 9-ти, ако трябва отиди при друг.
Точно така, отиди на лекар. Peace

# 424
здравейте, момичета,
искам да ви попитам колко време след положителен тест се вижда сакче и колко време за сърчице?
как се изчисляват гестационните седмици според деня на пункция?
аз съм в Надежда и искам да попитам кога се записва час за д-р Михова и Игнатов - коя гестационна седмица?

# 425
Искам и аз да ви задам един въпрос. Този месец ми дойде, но слабо и по-скоро кафеникаво, а по принцип съм с обилен цикъл. Взех си тест Shurechek stream който по-принцип е около 6, 7 лева а ми го дадоха на 4 лева в аптеката и беше  EFN  после се загледах в срока естествено беше в срок, но с лепенка а под нея друг срок който всъщност беше изтекъл и календарчето беше за 2012-2013  newsm12  Възможно ли е теста да е показал грешно?

# 426
Щом първият е бил с изтекъл срок на годност, аз бих взела друг тест. От същата аптека, без доплащане. Аман от хитреци!

# 427
Щом първият е бил с изтекъл срок на годност, аз бих взела друг тест. От същата аптека, без доплащане. Аман от хитреци!

Те все ще измислят някоя лъжа. А според вас има ли възможност за бременност? preggo

# 428
  • София
дидето, най-добре наистина направи друг тест, едва ли някой може да каже дали си бременна. Аз със сигурност бих се върнала в същата аптека, бих показала кутийката с изтеклия срок, и бих поискала или да ми го сменят, или да ми върнат парите. Естестевено, при опит за измъкване от ситуацията, ще ги заплаша с Комисията за защита на потребителите и т.н. Това е аптека, егати, може ли да продават продукти с изтекъл срок?! #2gunfire

# 429
Да върни се и вземи нов тест. Peace

# 430
Здравейте.Имам бяло течение и  лек сърбеж и знам че имам гъбички ...винаги сам се промивала със сода и йод..сега когато сам бременна дали ще има проблем  и има ли как да ги махна или просто трябва да изчакам

# 431
Отиди на лекар и той ще ти каже. Не прави никакви промивки без лекарско мнение.

# 432
Аз вчера си направих тест Clearchoice от 80 стотинки и имаше съвсем бледа втора черта, а на следващата сутрин направих Shurechek  отрицателен    newsm12 newsm12

# 433
И моят уринарен който направих  беше същият и ми отчете втора бледа черта,но аз бях правила кръвен същият ден и знаех,че съм бременна.Пикливия го направих на 13 ден от зачеването..

# 434
Сега като се загледах в теста този евтиният на опаковката отзад пише HCG 10MIU.  Много немога да разбера, но дали не  отчита над 10 милилитра, а Shurechek отчита над 25  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт