Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 63 326
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря, Cassiopeia. Честито на вас, толкова е хубаво! Лека и безпроблемна бременност, и здраво бебче на финала.  bouquet Гледам да не се надявам много, и да не го мисля, ама вътрешно е съвсем друго. Душичката ми много го иска, и отсега се притеснявам, че разочарованието после ще е голямо. Embarassed

# 751
  • Varna
И аз много се надявах,при мен стана от 2 път ,а точно тогава си мислех ,че не е станало ... успех на всички Wink

# 752
Алия, отпусни я тая "душичка", за да се отпусне и тялото ти. Спокойно, всяко нещо по реда си.

# 753
  • в огледалото на живота
Алия, отпусни я тая "душичка", за да се отпусне и тялото ти. Спокойно, всяко нещо по реда си.
+1
Психическото напрежение и стреса влият отрицателно в тази посока.
Успех и от мен  Peace

# 754
Много ви благодаря момичета.  bouquet Съвсем друго е, когато усетиш подкрепа.  Hug Много мислих тези дни, и съм решила, че повече няма да има секс по график и подобни неща, и че ще стане, когато е писано.
Пия фолиева киселина от повече от 3 месеца, има ли нещо друго, което също да е добре да правя?

# 755
алия ако чакаш да стане от самосебе си ще си почакаш. И аз така 2месеца подред си казввах секс през ден и ще стане, все ще я нацелим О, но не стана така. Накрая на 3 месец си взех тестове за овулация, започнах да меря и БТ и най-накрая я уцелихме и сега си бременея. Така че ако искаш да стане по-бързо, запретвай ръкави и си набави тестове за О  Peace

Не съм съгласна с изказвания "не го мисли и ще стане". Логично е когато искаш нещо, да мислиш постоянно за него, ами просто няма как да не мисля за бебе след като го искам. Това не е някаква играчка която си си навил на пръста да имаш, и в един момент се отказваш да си я купиш. Все едно да съм жадна и да ми кажат не го мисли! Ами просто нестава. Този който не го мисли, явно не го иска толкова силно за да дава такива съвети на вече отчайващи се жени!

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 09:50 от m0ni7o_

# 756
  • в огледалото на живота
алия ако чакаш да стане от самосебе си ще си почакаш. И аз така 2месеца подред си казввах секс през ден и ще стане, все ще я нацелим О, но не стана така. Накрая на 3 месец си взех тестове за овулация, започнах да меря и БТ и най-накрая я уцелихме и сега си бременея. Така че ако искаш да стане по-бързо, запретвай ръкави и си набави тестове за О  Peace

Не съм съгласна с изказвания "не го мисли и ще стане". Логично е когато искаш нещо, да мислиш постоянно за него, ами просто няма как да не мисля за бебе след като го искам. Това не е някаква играчка която си си навил на пръста да имаш, и в един момент се отказваш да си я купиш. Все едно да съм жадна и да ми кажат не го мисли! Ами просто нестава. Този който не го мисли, явно не го иска толкова силно за да дава такива съвети на вече отчайващи се жени!
А като мериш ежедневно Т по нестресиращо ли изглежда.... Tired
И това ''запретвай ръкави'' ми звучи...... Sick

Изказването ти е меко казано грубо..... Stop
Ама то всеки гледа от неговата камбанария....

# 757

А като мериш ежедневно Т по нестресиращо ли изглежда.... Tired
И това ''запретвай ръкави'' ми звучи...... Sick

Изказването ти е меко казано грубо..... Stop
Ама то всеки гледа от неговата камбанария....

Ами изобщо не ми е било стресиращо, а ми беше интересно да опозная тялото си, и точно в този месец на мерене забременях  Peace

# 758
Да си отчаян след два месеца опити е малко смешно.
Доказано е, че психическото и емоционалното състояние е също толкова важно при забременяването, както и репродуктивните функции. Така че да живееш в стрес и да го мислиш нон стоп няма как да ти е от някаква полза. Разбирам да са минали година или две неуспешни опити да си притеснен и умислен. Тогава се взимат по- сериозни мерки от мерене на Т и следене на О.
И това, че ще има да чака да стане от само себе си също е глупост. Аз съм доказателството, че без следене на никакви Т и О, се получи още на първия месец. Така че не може да поставят такива генерални заключение и да се стресира момичето.
Али - мила, бъди спокойна, в подходящото време ще се случи и на теб. Два или три месеца неуспешни опити въобще не трябва да те притесняват. Спрете със секса по график и просто му се наслаждавайте. Пиеш вече ФК, нищо друго не се очаква от теб, освен да си спокойна и да се радваш на хубавото време навън. Забавлявай се и използвай това време да правиш всичко, което след това ще ти бъде забранено. Успех ти пожелавам.

# 759

Съжалявам, но това звучи изключително несериозно  ooooh! . По твоята логика, аз трябваше да съм се самоубила, защото ние правихме опити в продължение на 8-9 месеца. Естествено, че съм го мислила, защото е добре обмислено решение, но в никакъв случай не мисля, че това трябва да е фикс идея, която да те докарва до лудост. Разбира се, ако не се получи в рамките на година, трябва да се потърси лекарска помощ и да се направят съответно някакви изследвания, но да ми говориш за отчаяла се жена, която току що е започнала да прави опити, звучи изключително несериозно.

Алия, желая ти да видиш двете чертички в най-скоро време  Hug . Ако не стане през първите месеци, не се притеснявай. Наистина спокойствието действа много по-добре върху крайния резултат, отколкото вглъбяването и създаването на фикс-идеи.

# 760
  • Смолян
Брях, такава "подкрепа" не бях виждала досега.  newsm78 
А последното изречение от "изказването" ти е направо жалко.  "Този който не го мисли, явно не го иска толкова силно"  От къде знаеш ти кой колко го иска, та си позволяваш да правиш такива коментари? По принцип не си позволявам рязкости, но твоят пост направо ме смая. Ако нямаш нищо съществено да кажеш, по-добре не казвай нищо.

алия ако чакаш да стане от самосебе си ще си почакаш. И аз така 2месеца подред си казввах секс през ден и ще стане, все ще я нацелим О, но не стана така. Накрая на 3 месец си взех тестове за овулация, започнах да меря и БТ и най-накрая я уцелихме и сега си бременея. Така че ако искаш да стане по-бързо, запретвай ръкави и си набави тестове за О  Peace

Алия, наслаждавай се на сексуалния си живот и засега не се тормози излишно с тестове за овулация. Когато е писано ще стане. Пожелавам ти да е по-скоро  Hug

# 761
Аз споделих моето мнение и моя опит. От тук натам всеки си преценява и всеки си има негово мнение! Това не означава че немога да изразявам своето. И кой говори за фикс идея? Никаде не съм споменала че ми е било фикс идея, но постоянно се питах дали е станало и с нетърпение очаквах да дойде датата на М за да разбера. Не мисля че това е фикс идея...

# 762
Отново благодаря, момичета! Hug
Когато преди няколко месеца решихме, че вече е време да си имаме детенце, си купих ФК и започнах да чета всякакви теми във форума. Тогава видях темата за тестовете за овулация, както и за мерене на БТ, и бях решила, че ще си поръчвам тестове от и-бей, и ще ги започна веднага, за да ги следя няколко месеца преди да започнем с опитите. Помислих малко, и реших, че е прекалено. Не може да искам всичко да стане по график, по таблици и програми, а искам да се насладя на бебеправенето. Нищо лошо за тези, които от началото са започнали с тестовете за овулация, но засега смятам да оставя нещата просто да се случват. Ако мине година, и опитите са неуспешни, ще пробвам с другите методи, но сега за мен е рано.

# 763
засега смятам да оставя нещата просто да се случват.

Много правилно си решила!

# 764
засега смятам да оставя нещата просто да се случват.

Много правилно си решила!

И аз така мисля !  Успех !

Общи условия

Активация на акаунт