"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 408
  • 744
  •   1
Отговори
# 120

отрицателен, но по средата на теста има размазване.
До седмица ще опитам с втори, понеже все още няма МЦ . newsm78

# 121
И защо ще чакаш цяла седмица, а не си направиш още днес втори, след като първият е невалиден?  Rolling Eyes

# 122
Да прави веднага, какво чакаш?

# 123
И защо ще чакаш цяла седмица, а не си направиш още днес втори, след като първият е невалиден?  Rolling Eyes

Да права си, не помислих просто се притесних.

Ще направя днес още един, но нито имам проблеми с хормони, не ми е закъснявало от 2 или може би повече години, нямам никакви признаци за нищо, нито за МЦ нито за Бр.
 Интересно ...

# 124
Успех и веднага да се похвалиш тук. Hug  bouquet

Здрaвейте момичетa  bouquet имaм 4дни зaкъснение,при положение че съм с редовен цикъл и вече 2 отрицaтелни тестa. Вие кaк мислите дaли трябвa дa изчaкaм още зa трети тест. Симптомите ми сa същите кaто първaтa бременност,но зa съжaление тя не се рaзви добре,тогaвa изчaкaх еднa седмицa зa тест. A сегa толковa ми се искa дa видя две чертички.
Направи кръвен и няма да чакаш нищо.

# 125
Блaгодaря ви момичетa. Ще изчaкaм още мaлко зa трети тест. Нaдеждaтa ми е голямa Praynig ,но след товa рaзочaровaнието е още по-голямо,стискaйте пaлци.a все пaк може дa е от смянa нa сезоните

# 126
Блaгодaря ви момичетa. Ще изчaкaм още мaлко зa трети тест. Нaдеждaтa ми е голямa Praynig ,но след товa рaзочaровaнието е още по-голямо,стискaйте пaлци.a все пaк може дa е от смянa нa сезоните
Като имаш отрицателни тестове до този момент и то два, най-добре е да оставяш почти всякакви надежди, за да не е разочарованието голямо! Извини ме, че ти го казвам, но и ти ли смяташ, че тестовете не показват вярно при закъснение или се надяваш единствено на късна овулация?

# 127
Изчетох достa коментaри нa момичетa,които сa били бременни,a сa имaли отрицaтелни тестове,тa зaтовa и aз тaкa си мисля,все пaк кaто искaш нещо силно гледaш дa се хвaнеш кaто удaвник зa слaмкa

# 128
Изчетох достa коментaри нa момичетa,които сa били бременни,a сa имaли отрицaтелни тестове,тa зaтовa и aз тaкa си мисля,все пaк кaто искaш нещо силно гледaш дa се хвaнеш кaто удaвник зa слaмкa
Най-добре е човек да бъде реалист, най-малко боли! Хайде да ни се похвалиш, ако не този месец другия! Hug  bouquet

# 129
Хa дaно,и всички които го искaт дa им се случи  Hug Hug

# 130
Здравейте мили дами, не знам дали въпросът ми е за тази тема, ако не е се извинявам предварително!
Последна М на 26.02 очаквана М на 25.03 средно цикъла е на 27 дена с продължителност от 5-6 дена, започнах да пия фолиева киселина някъде 4-5.03 към 10 -11.03 гърдите ми станаха чувствителни и напрегнати, но е много рано за ПМС. Та въпроса ми е дали е от фолиевата киселина или е от нещо др.? Дано да е другото хахах newsm47 Поздрави на всички и успех!

# 131
Най-вероятно е от хормони. Вече не се знае дали са от бременост или от МЦ. Не е от фолиевата киселина със сигурност. Peace

# 132
И при мен много по-рано се усети напрежение в гърдите така чее...УСПЕХ

# 133
Момичета, имам си календар овулационнен, спорред него овулацията ми беше на 13-ти март (в интерес на истината си я усетих, имах придърпвания в левия яйчник, и леки болки ниско долу, правихме опити първите два дни на фертилността, това са 3-4 дни преди овулация и в деня на овулацията..седмица след овулацията започнаха пак придърпвания и болки в гърдите..и сега не знам, това ПМС ли е или нещо друго..днес си направих тест за бременност, отрицателен Sad имам 4 дни до цикъл, това чакане е ужасно..но предполагам нищо не е станало отново.  Има ли някакъв шанс според вас да е рано за тест..всеки месец се побърквам докато ми дойде, ужасно е..Съжалявам за дългия си пост.. ( и за мрънкането.)  Embarassed

# 134
Рано е за тест, естествено, колко пъти трябва да се коментира това...

Общи условия

Активация на акаунт