"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 389
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте ,ще бъда кратка ,за да не ви затормозявам с дълги въпроси.Аз съм студентка,все още не ми е време за бебе ,но по невнимание с приятели ми правихме секс 2 пъти без презерватив,като втория път беше след еякулация около 30 мни след първия някъде ...да ,знам беше много глупаво ,но моля ви не ме обвинявайте.Чаках си цикъла закъсня ми с около 2 дни и първия път ,когато видях,че има кръв беше съвсем леко в тоалетната с кафява течност,слуз..мислех си ,че ще ми прокърви нормално,но не .. в момента цикъла ми е много оскъден ,а по принцип нормалния ми е с силно кръвотечение в началото ..не знам какво да мисля,дали е някаъв друг проблем,а не най-лошото за мен -бременност.Направих си и тест днес ,беше отрицателен.Какво мислите,вие сте минали по този път и може би сте по-компетентни от мен.Иначе в момента не мога да отида на гинеколог,евентуално след 2 седмици ,когато се прибера (студентка съм както казах)...Цялата треперя и ми е много притеснително ,не знам как ще дочакам да отида на гинеколог евентуално ,да не говорим ,че ще ми е за пръв път ходенето на гинеколог

Не съм много по-опитна, не съм забременявала досега, но ми се случва на пролет(някои си го обясняват като смяната на сезона) цикълът ми освен да закъснее с близо седмица е и доста оскъден. Дори и да имаш възможност да отидеш на преглед, няма нищо за показване, най-добре в някоя лаборатория си направи кръвен тест, там няма съмнения в резултата Peace

# 106
Не си бременна, но замисли се, моля те - срамота е, студентка си, водиш полов живот, а не си ходила на гинеколог досега - това е супер безотговорно! Ползвайте контрацепция, щом не искате деца в момента!

# 107
Не си бременна, но замисли се, моля те - срамота е, студентка си, водиш полов живот, а не си ходила на гинеколог досега - това е супер безотговорно! Ползвайте контрацепция, щом не искате деца в момента!
Толкова е права Lеxie! Heart Eyes Послушай я и отиди на лекар наистина е срамота.

# 108
Здравейте момичета. Овулацията ми беше на 12.04,силно се надявам да се е получило нещо и вече нямам търпение да дойде време за тест.Чета форумите и симптомите на начална бременност,но моя единствен симптом ако мога така да го нарека е остро пробождане в матката няколко пъти на ден.Моля Ви кажете ми възможно ли е да съм бременна и това моето изобщо симптом на бременност ли е?

# 109
Не не е симптом на бременност и ако искаш да разбереш дали си бременна има само два начина, единия е тест от аптека след първия ден на закъснението и кръвен тест с кръв от вената и 25 лв в лаборатория, може и преди закъснение. Успех!

# 110
Не не е симптом на бременност и ако искаш да разбереш дали си бременна има само два начина, единия е тест от аптека след първия ден на закъснението и кръвен тест с кръв от вената и 25 лв в лаборатория, може и преди закъснение. Успех!
Благодаря ти за отговора и все пак искам да попитам ако евентуално се е случило нещо на12-ти какви симптоми трябва да имам или емн рано още?

# 111
Много е рано още за каквито и да било симптоми. Peace Бодежи, подувания, болки, прерязвания, тежести в корема, спане, гадене, липса на апетит или повишен такъв, главоболие  и....... са и предменструален симптом и често не се случват въобще дори и по време на бременност. Няма хора с еднакви симптоми и няма бременни с такива симптоми 6 дни след евентуална овулация.

Как разбра, че имаш овулация на 12 надявам се Март, защото пишеш 04 месец и не смяташ ли, че е рано за каквито и да било гадания? Момичета, защо си причинявате тези неща, а не сте спокойни и каквото Господ даде?

# 112
Здравейте, и ние правим опити от края на януари месец, но за съжаление за сега няма нищо. А този месец ми се появи пак цистита, а тези дни ми бе овулацияна. Сега пия антибиотик,  питането ми е слезното, колко време трябва да изчакам за  да подновим пак опитите.

# 113
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, и ние правим опити от края на януари месец, но за съжаление за сега няма нищо. А този месец ми се появи пак цистита, а тези дни ми бе овулацияна. Сега пия антибиотик,  питането ми е слезното, колко време трябва да изчакам за  да подновим пак опитите.

Зависи колко време ти отнеме лечението.  Rolling Eyes Желателно е да си здрава и вече непиеща антибиотик.  Peace

# 114

Зависи колко време ти отнеме лечението.  Rolling Eyes Желателно е да си здрава и вече непиеща антибиотик.  Peace
[/quote

Ами засега ми е до събота,  утре съм на лекар и ще видя тя какво ще каже. Но много го искам бебето и вече се побърквам,  знам че нетрябва да го мисля, но немога.

# 115
  • ул. "Мечтание"
Струва си изчакването. Simple Smile По-добре да си напълно здрава, когато подновите опитите, вместо само да трепериш дали няма да му се случи нещо на бебето от това, че пиеш лекарства. А и за организма ти е по-добре. Peace
Успех ти желая!

# 116
Струва си изчакването. Simple Smile По-добре да си напълно здрава, когато подновите опитите, вместо само да трепериш дали няма да му се случи нещо на бебето от това, че пиеш лекарства. А и за организма ти е по-добре. Peace
Успех ти желая!

Благодаря ти.

# 117
Здрaвейте момичетa  bouquet имaм 4дни зaкъснение,при положение че съм с редовен цикъл и вече 2 отрицaтелни тестa. Вие кaк мислите дaли трябвa дa изчaкaм още зa трети тест. Симптомите ми сa същите кaто първaтa бременност,но зa съжaление тя не се рaзви добре,тогaвa изчaкaх еднa седмицa зa тест. A сегa толковa ми се искa дa видя две чертички.

# 118
Или чакаш, или си правиш кръвен тест.

# 119
Здрaвейте момичетa  bouquet имaм 4дни зaкъснение,при положение че съм с редовен цикъл и вече 2 отрицaтелни тестa. Вие кaк мислите дaли трябвa дa изчaкaм още зa трети тест. Симптомите ми сa същите кaто първaтa бременност,но зa съжaление тя не се рaзви добре,тогaвa изчaкaх еднa седмицa зa тест. A сегa толковa ми се искa дa видя две чертички.
Според мен поне единия тест би трябвало да покаже 2 чертички ако има бременност Confused И все пак УСПЕХ:)

Общи условия

Активация на акаунт