"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 380
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ти   bouquet

# 91
Здравейте,момичета!Нова съм тук,но ви чета редовно и сега имам въпрос за който смятам,че можете да ми помогнете.На 17.02 ми беше последната М,цикъла ми е 27 дена,като никога не е имало закъснения,но ето че вече трети ден го няма никакъв..Започна да ме боли кръста,нещо което ми е непознато до сега,гърдите ме боляха 2-3 дни и спряха,но пък растат значително,лягам късно,ставам много рано,боли ме главата и от скоро почти всяка вечер вече,започна да ми се гади от време на време и ми се вие свят на моменти,доста ми е студено,а преди две вечери забелязах,че започнах да се потя,усещам всякакви миризми от километри..Днес си направих тест по обяд,който беше отрицателен..само,че от сутринта съм ходила до ОО нз и аз колко пъти...бременноста не е планирана и не съм следила овулация и т.н,но следя какво се случва с мен от няколко дни,но дали теста изобщо е верен според вас?Бих била много щастлива,ако греши..

# 92
След закъснение тестовете отчитат по всяко време и щом е отрицателен изчакай още дни и направи нов или за най-сигурно си направи кръвен тест. Според мен не си бременна, но може да е имало късна овулация. На симптоми не вярвай никакви. Те са същите като предменструален синдром.
Ти смяташ ли, че си бременна, като имаш отрицателен тест?

# 93
При мене като преди време ми закъсня със седмица така се надявах, ама теста беше отрицателен, после след още седмица закъснение пак направих тест, защото просто си мислех,ч е теста не е верен.. пак отрицателен и въпреки това не вярвах  Tired И накрая се оказа закъснение с 20 дена... То все се надява човек имам предвид.

# 94
И на мен ми се е случвало да закъснява с седмица и да няма нищо. Аз го отдавах да стреса и смяната на сезоните Simple Smile

# 95
Да също и на хормонално състояние на организма. Peace

# 96
Включвам се в темата, за да я следя и с надеждата този месец да получа положителен отговор на въпроса "Бременна ли съм?" Миналия месец ми дойде на 20.02. Засякох овулация на 17 ден и поработихме по въпроса. БТ ми е 36,9 и се надявам да се задържи висока. Нямам търпение да дойде времето за тест, защото чакането и надеждата мен лично ме побъркват и изнервят повече от резултата, пък бил той и отрицателен

# 97
Здравейте

Цикъл на 15.02.2014г , 28 дни е, не съм имала закъснения, не съм отчитала Ову,  на 28.02 , 01 и 02.03.2014г имаше прекъснат полов акт,  все още липсва МЦ. Нищо не е планувано, нямам признаци за МЦ.

Предположения?

# 98
# 99

Благодаря

Все още не съм направила, но ще направя утре сутрин

# 100
Здравейте,момичета!Нова съм тук,но ви чета редовно и сега имам въпрос за който смятам,че можете да ми помогнете.На 17.02 ми беше последната М,цикъла ми е 27 дена,като никога не е имало закъснения,но ето че вече трети ден го няма никакъв..Започна да ме боли кръста,нещо което ми е непознато до сега,гърдите ме боляха 2-3 дни и спряха,но пък растат значително,лягам късно,ставам много рано,боли ме главата и от скоро почти всяка вечер вече,започна да ми се гади от време на време и ми се вие свят на моменти,доста ми е студено,а преди две вечери забелязах,че започнах да се потя,усещам всякакви миризми от километри..Днес си направих тест по обяд,който беше отрицателен..само,че от сутринта съм ходила до ОО нз и аз колко пъти...бременноста не е планирана и не съм следила овулация и т.н,но следя какво се случва с мен от няколко дни,но дали теста изобщо е верен според вас?Бих била много щастлива,ако греши..
Ти явно искаш бебе и понеже си чела за разните симптоми сега си въобразяваш ,че ти се случват!Само че повечето неща ,които си изброила не се усещат толкова рано!И все пак УСПЕХ!:)

Здравейте

Цикъл на 15.02.2014г , 28 дни е, не съм имала закъснения, не съм отчитала Ову,  на 28.02 , 01 и 02.03.2014г имаше прекъснат полов акт,  все още липсва МЦ. Нищо не е планувано, нямам признаци за МЦ.

Предположения?

Пиши като си направиш тест! Flutter

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 12:04 от AnMary

# 101
Здравейте отново ! Цикълът ми последните 3 месеца тотално полудя , нямам проблеми според изследванията . Проблемът е там , че ми идва всеки път през различен период от време с не малки разлики . В този месец на бебе правене , не правих тест за овулация и не следях БТ , но бяхме интимни почти през ден . Този месец , като по чудо не съм се психясала и не изпитвам нищо  Laughing , освен ПМС и това ,че преди малко открих няколко точки кръв и леко кафеникаво зацапване , необичайно за мен . С обърканият ми цикъл въобще не знам дали е защото ще идва или не . Последният ми цикъл бе на 45 ден , тези преди него на 35 , 28 . Принципно  цикълът ми е средно на 32 дни , ако смятам така то би трябвало да ми е  дошло преди 3 дни ,  а според псевдо календарите трябва да ми дойде след 7 . Какво е според вас това зацапване , дали е възможно седем дни преди цикъл да получа такова , или има шанс за щастие и кога да направя теста в моят случай!  bowuu

# 102
  • ул. "Мечтание"
Не е невъзможно да е имплантационно зацапване.  Peace
Изчакай тази седмица да мине и ако не ти дойде си направи тест.
Успех! Hug

# 103
Здравейте  и от мен!За жалост днес  ми дойде и този месец няма бебче. newsm45

# 104
Здравейте ,ще бъда кратка ,за да не ви затормозявам с дълги въпроси.Аз съм студентка,все още не ми е време за бебе ,но по невнимание с приятели ми правихме секс 2 пъти без презерватив,като втория път беше след еякулация около 30 мни след първия някъде ...да ,знам беше много глупаво ,но моля ви не ме обвинявайте.Чаках си цикъла закъсня ми с около 2 дни и първия път ,когато видях,че има кръв беше съвсем леко в тоалетната с кафява течност,слуз..мислех си ,че ще ми прокърви нормално,но не .. в момента цикъла ми е много оскъден ,а по принцип нормалния ми е с силно кръвотечение в началото ..не знам какво да мисля,дали е някаъв друг проблем,а не най-лошото за мен -бременност.Направих си и тест днес ,беше отрицателен.Какво мислите,вие сте минали по този път и може би сте по-компетентни от мен.Иначе в момента не мога да отида на гинеколог,евентуално след 2 седмици ,когато се прибера (студентка съм както казах)...Цялата треперя и ми е много притеснително ,не знам как ще дочакам да отида на гинеколог евентуално ,да не говорим ,че ще ми е за пръв път ходенето на гинеколог

Общи условия

Активация на акаунт