"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 376
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
ще изчакам малко, но със какви нерви не знам ...  А пък като и знам колко са ни добро докторите .... който предишния път ме вкараха в   паника .... Дано този път ефекта е уаууууу Simple Smile  но  докато разбера е тегаво Simple Smile Добре че е този сайт (форум)

# 76
Кога очакваш цикъл?

# 77
ами април 8 или 9

# 78
Оуу на колко дни ти е цикъла? Ти сигурна ли си, че гафа е станал по време на овулация? Тя при цикъл от 30 дни най-вероятно още не ти е настъпила, освен ако не е много ранна. Какво чакаш?

# 79
Ами през 24-27 дни някъде мени се. знам ли притеснява ме факта че  цикълът ми свърши 14-ти този месец, а фалът  стана снощи овулация не следя защото не правим опити  за бебе а стана съвсем случайно...Sad  незнам и аз.............какво чакам

# 80
Какъв точно беше "фалът" всъщност?

# 81
приятелят ми свърши в мен! и го казвам като 'фал' защото не можахме да реагираме на време.

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 12:37 от milenaemilova

# 82
Не бой, вероятността да си бременна е мнооого малка. Peace

# 83
знам че е малка , но все пак се притеснявам защото знам че преди да ти дойде Ц. и след това има вероятност да се забременее. то ще си проличи
А пък има и нещо друго когато най-малко го искаш то става... по закона на ''всеобщата гадост'' .  не че да имаш дете е  гадно , просто такъв е изразът

# 84
Забременява се само когато има овулация.

# 85
да благодаря , но аз лично за свое успокоение докато не ида на доктор или тест няма как да знам , въпреки че  може да е 1/100%

# 86
Ти желаеш ли бебе или не, не разбрах. Тоест надяваш се да си или да не си бременна?

# 87
искам много ясно, коя жена не иска да стане майка!   Simple Smile

# 88
Ооо много млади жени не желаят да стават майки, а партньорите им двойно повече.
Успех тогава! bouquet

# 89
но е друго чувството когато е желано и искано от 2-те страни и  когато е станал фал . Божа работа е .....

Общи условия

Активация на акаунт