"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 372
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Ти си решаваш!  Peace

# 61
  • Монтана
Алиса, пусни си течаща вода в банята, на чешмата примерно. Помага.....може да ти се припишка....

# 62
Някои от уринарните тестове отчитат ЧХГ над 50, 70 единици а по-скъпите над 20 единици. Peace

# 63
Направих си го.Резултата е отрицателен  Cry Много ми е тъпо Sad(((

# 64
Да,но на мен ми закъснява 6 дни и би трябвало да покаже,ако има бременност,независимо по кое време го правя.Поне така разбрах от по-горните коментари.

Можеш да си го направиш по всяко време, спокойно.

# 65
Направих си го.Резултата е отрицателен  Cry Много ми е тъпо Sad(((
Съжалявам. Cry Нищо другия път. Peace Не се самонавивайте, защото после е много гадно. Hug  bouquet

# 66
Чудя се,ако не ми дойде до 1-2 дни да си направя ли втори или най-сигурно кръвен тест.Или да вярвам на този и да си чакам цикъла?  Confused

# 67
На мен лично като ми закъснее и  го направя и покаже  EFN, втори след няколко дни съм правила пак EFN  , кръвен съм правила и на края лелката дойде когато си иска.А ти както си прецениш.

# 68
Както искаш, така постъпи, ама не се навивай. Hug

# 69
Както искаш, така постъпи, ама не се навивай. Hug

Права е Densi  Peace На мен март ми закъсня с една седмица, направих два отрицателни теста и ми дойде. Не се навивай, давай по-спокойно и ще стане   bouquet

# 70
Момичета, извинете ако се повтаря въпроса ми случайно - на кой ден от цикъла най-рано може да се направи тест за бременност?  Rolling Eyes Гледах графики на бременни и виждам, че някои на 24-25ти ден вече са установили бременност...

# 71
На първа страница пише на кой ден - 14 дни след доказана овулация или първия ден от закъснението. Иначе вие можете и 6-7 дни след акта да започнете да си ги правите, но е абсолютно безсмислено.

# 72
Много благодаря!  Simple Smile

# 73
На първа страница пише на кой ден - 14 дни след доказана овулация или първия ден от закъснението. Иначе вие можете и 6-7 дни след акта да започнете да си ги правите, но е абсолютно безсмислено.

Тези 6-7 дни при мен ще бъдат много тежки защото стана гаф.... аз го искам но не е момента за моя приятел. аз го искам но... понякога не е само до желанието. а за хапчета и аборти въобще не мисля да опирам до тях. Стискайте палци мами и бъдещи мамчета, да има радост.

# 74
Преди закъснение кръвния тест показва и то точно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт