"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 324
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
densi, това дали наистина е така,че теста може да се направи по всяко време на денонощието,а не да се чака сутришната първа урина? питам,защото съм с 6 дни закъснение и се чудя кога да го правя
Разбира се, че е така. При 6 дневно закъснение би трябвало ако не си имала късна овулация да имаш хубави две черти на Шуър Чека примерно. Ако ти е отрицателен теста не си бременна, без значение от симптомите които имаш. Hug  bouquet Дано видиш двете черти днес. И да се похвалиш.

# 46
Добре,днес ще си направя и ще кажа резултата веднага.Но и да не забравяме,че много отрицателни тестове са се оказали положителни.Ако е отрицателен и няма цикъл още,ще си направя и кръвен.Да видим с тази ендометриозна киста,която уж имам,дали е станало от 1 месец опити,във времето когато доктора е казал да пробваме.

# 47
Аз не съм привърженик на тази теория, че много отрицателни тестове са се превърнали в положителни /поради късна овулация и т.н./ след едноседмично закъснение примерно, но ако това те успокоява вярвай. Кръвния тест е най-доброто решение!

# 48
Чак много не са, това е по-скоро изключение, особено след закъснение.
Не искам да те разочаровам, но не е хубаво и да се навиваш прекалено много.

# 49
Здравейте и от мен  Simple SmileДосега бях само читател,но сега реших да пиша.Днес си направих тест,но беше отрицателен.Закъснява ми от 2 дни.Може ли теста да отчете грешка,колко дни да изчакам ,за да посетя лекар

# 50
Здравейте и от мен  Simple SmileДосега бях само читател,но сега реших да пиша.Днес си направих тест,но беше отрицателен.Закъснява ми от 2 дни.Може ли теста да отчете грешка,колко дни да изчакам ,за да посетя лекар

Точно над твоя пост го обсъждаме.

# 51
Сега погледнах пак теста и ми се вижда и друга черта ,но много  бледа.Може и да си внушавам.Моля обяснете ми за кръвния тест и ме извинете за моята некомпетентност.

# 52
Отиваш, даваш кръв от вената, плащаш 20 лв. и резултата ти излиза следобяд 100% сигурен и без закъснение и дори много рано. Там грешка няма. Peace

# 53
Това е хормона по който се вижда от кръвта да ли има бременност.Поне аз лично като съм си правила ЧХГ са ми казали ,че няма значение от часовото време и дали сте яли,пили  нещо или не .То него отчита,а отчита само дали има бременност или не.
Нормални стойности на ЧХГ:
На 5 седмици: 20-7000 iu/l
На 6 седмици: 1000-56000 iu/l
На 7-8 седмици: 7500-230000 iu/l

# 54
Благодаря за информацията.

# 55
Аз ходих да си взема тест,но пък сега не мога да отида до тоалетната.Ходя през 10 мин. мъча се да пусна нещо,ама не става. Направо ще се побъркам така.Мога ли да пия течности или ще окажат влияние на теста?

# 56
Аз ходих да си взема тест,но пък сега не мога да отида до тоалетната.Ходя през 10 мин. мъча се да пусна нещо,ама не става. Направо ще се побъркам така.Мога ли да пия течности или ще окажат влияние на теста?

Ако си бременна, теста ще покаже, независимо колко вода си изпила.

# 57
Добре,сега за отрицателно време ще изпия поне 1 литър вода  Grinning

# 58
На теста си пише, че за оптимално верен резултат се дава първа урина, точно защото сутрин няма как да се "разреди" с голямо количество течности и да се "загуби" малкото хормон в началото на бременността.

# 59
Да,но на мен ми закъснява 6 дни и би трябвало да покаже,ако има бременност,независимо по кое време го правя.Поне така разбрах от по-горните коментари.

Общи условия

Активация на акаунт