"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 454
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
забравих да пиша, че се пазим с прекъснат полов акт, но така сме вече 7 години...
Не съм сигурна, но мисля, че в дните, в които сме правили секс,  понеже сега сме малко далече един от друг, съм била в овулация, защото имах точно онова леко слузесто зацапване, което мисля, че се получава по време на овулация...
Никога не може да си сигурна кога и дали въобще си имала овулация без да се следи по специални начини. Peace

# 331
Мерси за отговора, тогава, ще чакам да ми дойде Simple Smile

# 332
Понякога много се дразня на момичета,които пишат в темата просто ей така...нито са прочели нещо по въпроса със забременяването,нито се интересуват от най-елементарна култура по въпросите за секса...и най-тъпото е,че точни тези момичета забременяват от раз...Не го пиша, за да се заяждам с някой или пък им завиждам hahaha просто ме е яд на цялата система Crazy Peace

# 333
  • В сърцето на любимите мъже!
Нали? Така си е...

И после ти обясняват да не се втелясваш, а да правиш секс за удоволствие и то само ще си дойде... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 334
Нали? Така си е...

И после ти обясняват да не се втелясваш, а да правиш секс за удоволствие и то само ще си дойде... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

+ 1 Peace

# 335
а пък и не знам двойка която е заедно да не се зарадва дори и да не е планирано. според мен точно тогава става чудото . когато се планира следиш постоянно чудиш се и си под стрес и понякога това е пречката защото трябва спокойствие Simple Smile          поне според мен.

Няма точна формула.Определено със следене на О и т.н. е доста по-надеждно.Другото си е чист късмет.При първото ми дете планирахме,следих О с тестове и БТ и каквото се сетиш,а се получи от раз на първият месец опити....не виждам скакво ми е попречило всичко това...  Laughing Така,че примери всякакви...

# 336
Здравейте момичета Simple Smile Искам да кача една снимка на днешният ми тест,но не мога да се справя.Бихте ли помoгнали ?

# 337
  • В един копнеж!
1. качваш в http://prikachi.com
2. копираш адреса на снимката от сайта
3. тук дето пишеш на втория ред, втората иконка "вмъкни изображение"- пействаш копирания линк от сайта и натискаш спомената икона
4. воала!

П.С.  Grinning Чакаме!

# 338
Нали? Така си е...

+ 1 Peace

+ 1  Naughty

# 339
Здравейте. Моля Ви за съвет, понеже от няколко дни ме боли корема и кръста днес отидох на АГ и той видя, че имам течност в малкия таз и ми изписа антибиотик + аулин. Обаче аз толкова явно съм си вманячила, че може да съм бременна и взех та си направих тест за бременност (всъщност два), на които излеза мнооого ама мнооого почти незабележима втора черта. Обаче е там и мъжа мия вижда, а трябва да ми дойде на 7-8 април! На 7.03 ми дойде а на 22.03 имах положителен тест за овулация като поработихме и предните дни и след това за бебе! И сега не знам какво да правя, много ме е страх. От малък град съм, но утре със сигурност ще отида и при друг лекар! Според Вас може ли да съм бременна и ако съм много ли е опасна тази течност?   bouquet

# 340
  • ул. "Мечтание"
Струва ми се по-удачно да си направиш кръвен тест, вместо да ходиш на лекар. След теста, ако решиш, пак иди, но определено ще ти даде по-голяма яснота.  Peace Успех!

# 341
Може да си бременна да. Както са те посъветвали кръвен тест и разбираш веднага всичко!

# 342
Да утре ще си направя, нали не е рано за него? Предполагам че от овулацияа ми са минали 10-тина дни! И всъщност можете ли да ми кажете кога се прави, тъй като тук няма къде да го направя и трябва да отида в друг град? И резултата дали става същия ден? Ох извинете ме за всички тези въпроси, но наистина много ме е страх за тази течност точно сега! Всъщност и преди няколко години пак ми се случи такова нещо, но нямах такива опасения! Благодаря Ви за отговорите!   bouquet

# 343
  • ул. "Мечтание"
Кръвния може да се направи 10 дни след овулацията, уринния обичайно преди 14 ден след овулацията е излишно да се прави, защото не може да хване ниски стойности на ЧХГ.
Резултатие излизат същия ден. Много лаборатория имат опция да си видиш резултатие онлайн.  Peace

# 344
Искрено Ви благодаря за бързите отговори! Утре сутрин отивам да си направя задължително!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт