"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 455
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
не е планирано, затова казвам "гаф" и е в кавички! но ако има + на теста ще сме много щастливи  Wink

# 316
не е планирано, затова казвам "гаф" и е в кавички! но ако има + на теста ще сме много щастливи  Wink

Не знам, не знам...Прочетох ти предишните публикации - в подфорум рискова бременност.Говориш за плодно сакче, видяно от доктора ти...

Това е форум за жени, които искат бебе и се борят да го имат, а не за малки момиченца с прекалено много свободно време! Naughty

# 317
а пък и не знам двойка която е заедно да не се зарадва дори и да не е планирано. според мен точно тогава става чудото . когато се планира следиш постоянно чудиш се и си под стрес и понякога това е пречката защото трябва спокойствие Simple Smile          поне според мен.

# 318
добре щом мислиш че съм малко момиченце ок.. но си в грешка .. а и не мисля  че ако сам малка ще ме вълнуват такива неща .. да форум е за жени който искат бебе , но и за споделяне на проблеми! мислиш ли че ако всичко ми е ок ще пиша тук......хмм  а пък и това за свободното време аххахаах ок

# 319
  • В един копнеж!
Да не се обясняваме, става ли?! По същество, въпрос-отговор, въпрос-отговор...
Две жени си дадахо мнението по твоя въпрос. Проблемите относно забременяването и не само .... имаше друга тема, даже цял раздел, ако не се лъжа, нали?! 

# 320
да се включа и аз пак... мц. трябваше да е 8-9 април , доста подрани обаче и се появи на 31 март......    което не е нормално за мен толкова да  подранява...нередовно е ту има някакво зацапване ту не .. от време ли е , има ли нещо не мога да си го обясня, защото до сега не ми е бил такъв мц.. дайте някакво мнение на вас случвало ли ви се е?
Да случва се. Ще ти дойде хубаво до дни. Peace

# 321
  • София
Здравейте на 24,03,14 ми беше инсеминацията  имах 3 спукани фуликула от няколко дена пишкам по често от обикновено  а днес още повече та се чудя възможно ли е да съм бремена и толкова рано да имам признаци.В петък мисля да правя тест незнам дали по рано ще ми покаже ако има нещо.Благодаря

# 322
Не не е възможно. Пикаене през учестени интервали е признак на цистит, не на бременост. Peace

# 323
  • София
Не не е възможно. Пикаене през учестени интервали е признак на цистит, не на бременост. Peace
възможно е да не съм бремена, но не е цистит имала съм преди 2 години и не мисля че е това.Също така нямам парене  е болка при уриниране.

# 324
А може би просто се вглеждаш повече от обикновено.

# 325
Здравейте,
ежемесечно цикъла ми е точен, както се шегувам като "швейцарски часовник" но този месец... последния цикъл ми беше на 05.03, на 24 дни ми е и трябваше да ми дойде на 29.03. На 13-14-15-16 .03 , правихме секс с приятеля ми, като имам леки съмнения, че може да е попаднала семенна течност в мен, макар и да се пазим. Закъснява ми 4ти ден... направих 2 теста един със сутрешна урина, но и двата отрицателни, а нямам никакви симптоми, които по принцип ежемесечно ми се появяват...  Дали да изчакам още няколко дни или да ходя на лекар, възможно ли е да съм бременна?

# 326
Не, едва ли си бременна.

# 327
Аз този симптом го получих чак в третия месец...

Amartia, щом ти е точен цикъла, значи тестът трябваше да покаже досега, но като нямаш доказана овулация шанс винаги има. За лекар според мен няма смисъл, много е рано.

# 328
Не си бременна и според мен. Peace

# 329
забравих да пиша, че се пазим с прекъснат полов акт, но така сме вече 7 години...
Не съм сигурна, но мисля, че в дните, в които сме правили секс,  понеже сега сме малко далече един от друг, съм била в овулация, защото имах точно онова леко слузесто зацапване, което мисля, че се получава по време на овулация...

Общи условия

Активация на акаунт