"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 465
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета. Днес си направих тест е отрицателен, а нямам никакви признаци че ще ми дойде, а че съм бременна. Много съм объркана и тъжна. С първото ми дете нямах никакви проблеми стана от раз. Ужас  newsm45 newsm45 newsm45

Кой ден от закъснението ти е?

Трети. А попринцип ми е доста редовно може един ден по рано да ми дойде, но рядко да закъснее и то се случва 1-2 пъти в годината.

# 301
Да знам, че е така, но все пак ми е гадно. Този месец ще я проследя и се надявам да се получи.
Благодаря и на двете ви за бързите отговори.  newsm51

Не е приятно, знам, и при мен първото дете стана от един опит, а второто се позабави малко, но още първия месец, в който си следих овулацията, забременях.

# 302
Да знам, че е така, но все пак ми е гадно. Този месец ще я проследя и се надявам да се получи.
Благодаря и на двете ви за бързите отговори.  newsm51

Не е приятно, знам, и при мен първото дете стана от един опит, а второто се позабави малко, но още първия месец, в който си следих овулацията, забременях.

newsm10

# 303
Да със следене на овулация става доста по-лесно. Hug

# 304
Да със следене на овулация става доста по-лесно. Hug

Благодаря ти  Hug

# 305
suzimi,пожелавам ти скоро да се получи  Praynig Hug,но се включих да те предупредя,че няма да е лошо да се заредиш с повече търпение.При нас първото дете също стана от раз,но сега за второто сме вече на пет месеца опити,при това от самото начало със следене на овулация и все още няма никой  Peace

# 306
suzimi,пожелавам ти скоро да се получи  Praynig Hug,но се включих да те предупредя,че няма да е лошо да се заредиш с повече търпение.При нас първото дете също стана от раз,но сега за второто сме вече на пет месеца опити,при това от самото начало със следене на овулация и все още няма никой  Peace

Благодаря. Дано и при теб да е скоро стискам палци. Уж знам че е така, но някак си в моментите около цикъла съм нервна и като ми дойде ми е гадно. Но трябва да сме оптимисти и рано или късно ще се получат жадуваните  EFP

# 307
да се включа и аз пак... мц. трябваше да е 8-9 април , доста подрани обаче и се появи на 31 март......    което не е нормално за мен толкова да  подранява...нередовно е ту има някакво зацапване ту не .. от време ли е , има ли нещо не мога да си го обясня, защото до сега не ми е бил такъв мц.. дайте някакво мнение на вас случвало ли ви се е?

# 308
да се включа и аз пак... мц. трябваше да е 8-9 април , доста подрани обаче и се появи на 31 март......    което не е нормално за мен толкова да  подранява...нередовно е ту има някакво зацапване ту не .. от време ли е , има ли нещо не мога да си го обясня, защото до сега не ми е бил такъв мц.. дайте някакво мнение на вас случвало ли ви се е?

Тест за бременност правила ли си?Не ми прилича на МЦ

# 309
правих на 17 или 18 март не помня и беше отрицателен като преди това стана "гафа" на 13-ти март

# 310

Благодаря. Дано и при теб да е скоро стискам палци. Уж знам че е така, но някак си в моментите около цикъла съм нервна и като ми дойде ми е гадно. Но трябва да сме оптимисти и рано или късно ще се получат жадуваните  EFP
Разбирам те  Hug и аз съм така  Hug

# 311
правих на 17 или 18 март не помня и беше отрицателен като преди това стана "гафа" на 13-ти март

Няма такъв тест, който 4 дни след половия акт да ти покаже дали си бременна. Четете поне упътванията, като си давате парите. Тест се прави най-рано при един ден закъснение, ако има такова, за да бъде достоверен резултаът.

# 312

Ами как няма да е отрицателен при положение, че си го направила 4-5 дни след "гафа" newsm78
Направи си утре сутрин с първа урина

# 313
любопитството е голяма работа от една страна ми се иска да направя тест , от друга не защото разочарованието ще е голямо а така като не знам  пак е напрежение нооооооо да утре ще направя един за да видя ще се радвам ли или не....

# 314
любопитството е голяма работа от една страна ми се иска да направя тест , от друга не защото разочарованието ще е голямо а така като не знам  пак е напрежение нооооооо да утре ще направя един за да видя ще се радвам ли или не....

От въпроса ти разбрах, че не е планирано детето - нали е "станал  гаф"
Сега пък разочарование... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт