"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 391
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Никак. Peace Чакай закъснение и не вярвай на симптоми, особено с банички, както Москва не вярва на сълзи примерно. Wink  bouquet

# 361
Съмненията ми са на база закъснението от 10 дни,а аз винаги съм като часовник-26 дневен цикъл.Заспивам в 8,събуждам се гладна,а аз не закусвам по принцип,имам и цервикална слуз от 2 сдмици.От днес имам леки болки в гърдите и от два дни главоболие.Но тези неща на всеки може да се случат.Единственно закъснението ме притеснява....днес ми е 11-ден вече

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 16:26 от vaseto25

# 362
# 363
Да,по-нагоре съм постнала няколко снимки,но ми се струват отрицателни.

# 364
Да и според мен са отрицателни. Направи кръвен.  bouquet

# 365
Здравейте, момичета   bouquet
Преди малко си направих Sure Check-появи се нещо като втора черта,но не е на точното място,където би трябвало евентуално да се появи.Дали теста е невалиден? newsm78
http://prikachi.com/images.php?images/5/7230005k.jpg

# 366
Да според мен си направи и друг тест.

# 367
Явно е била изпарителна чертичка,защото сега вече я няма,изчезна. Но се появи между 5 и 10-тата минута, сигурна съм. Ще отида за друг тест след малко , но сигурно ще е отрицателен,иначе Sure Check щеше да е отчел  Sad

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 16:05 от nucremaa

# 368
Купи друг и дано ни се похвалиш. Hug

# 369
Направих си лентичка - отрицателен, но аз и не очаквах друго.
Ситуацията е следната: Последните  3-4 месеца ми идва винаги на 51-я ден,не съм засичала овулация, но около 35-я ден имам ЦС и болки в яйчниците.
Последен цикъл - на 03.02. В периода, когато си мисля, че ми е овулацията сме правили секс на 08.03 и на 10.03. (т.е на 34-я и 36-я ден).
От 08.03 до 17.03 пих 2 антибиотика едно след друго-Амоксиклав и Ципрофлоксацин за лечение на цистит(мисля си, че заради тях ми закъснява).
На 27.03 ми се появи обилна ЦС беше няколко дни доста обилна, първо беше прозрачна,разтеглива ,белтъкообразна,а после 3 дни беше  бяла, пак разтеглива. През тези дни не сме правили секс. От около 10 дни не са спряли да ме болят гърдите и кръста все едно ще ми идва, но няма. Никога не съм имала такива болки след овулация до идването на цикъла,по принцип ме боли в деня на идването. Дали овулацията ми се е изместила заради антибиотиците  и да е била тогава,когато имах ЦС? На доктор ще имам възможност да отида около 15-ти чак  Blush

# 370
 Може и от смяната на времето някакви аномалии да се появят.

# 371
  • Монтана
Моята овулация се мести всеки месец. Варира от 10 11  12 13 ден. Всеки пат е различно. Обикновено по цервикалната слуз се оринтирам. Може и да ти се  изместила

# 372
Цикъл, който идва веднъж на два месеца, според мен е сигнал за проблем.

# 373
Да определено и за мен! Peace Тряба да се посети лекар, за да се види какъв точно е проблема.

# 374
Densi, Lexie Благодаря Ви, мили дами за това, че изтърпяхте глупавите ми въпроси последните месеци
Скрит текст:

Стискам палци на всички! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт