"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 407
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Браво момиче! Много се радвам! Heart Eyes Hug  bouquet

# 376
Честито, лека бременност.  Hug

# 377
Благодаря Ви Hug  bouquet Дай Боже всичко да е наред

# 378
  • ул. "Мечтание"
NikoStorm, честито!  Hug Лека бременност ти желая!

# 379
  • В един копнеж!
Супееер! Честито и от мен! Това е твоят месец.  Party

# 380
Не вярвах,че ще се наложи да пиша тук,но ето на!Не съм попадала е такава ситуация до сега.Преди един месец спрях противозачатъчните,в резултата на което,предполагам,цикълът ми подрани 5-6 дни,т.е. дойде ми на 22-ри ден.Преди това е бил редовен,на около 28 дни.Веднага след като ми свърши,с приятеля ми имахме т.нар. полов акт с прекъсване.С калкулатор в интернет изчислих,че овулацията ми е била точно тогава.
Въпросът ми е дали задължително овулацията е била тогава или може да е по-късно например?  Rolling Eyes

# 381
Е, няма как да установиш овулация с калкулатор в интернет, още повече на шести-седми ден от цикъла.

# 382
  • ул. "Мечтание"
Не вярвах,че ще се наложи да пиша тук,но ето на!Не съм попадала е такава ситуация до сега.Преди един месец спрях противозачатъчните,в резултата на което,предполагам,цикълът ми подрани 5-6 дни,т.е. дойде ми на 22-ри ден.Преди това е бил редовен,на около 28 дни.Веднага след като ми свърши,с приятеля ми имахме т.нар. полов акт с прекъсване.С калкулатор в интернет изчислих,че овулацията ми е била точно тогава.
Въпросът ми е дали задължително овулацията е била тогава или може да е по-късно например?  Rolling Eyes

Можем само да гадаем кога ти е овулацията, ако не е следена специално. Rolling Eyes

# 383
Ясно,благодаря!  Simple Smile
Не ми се е налагало да следя и да изчислявам ову за това и не съм на ясно как се прави.Просто ей така от любопитство реших да погледна в интернет.  Embarassed

# 384
При 28-дневен цикъл овулацията обикновено е около 14-тия ден.

# 385
Ахам,за 28-дневен цикъл знам,че е около 14-ти ден,но не се бях замисляла,ако цикъла е по-къс или по-дълъг.Та,в тази ситуация,когато цикълът е по-рано,съответно и овулацията настъпва по-рано....или не е задължително?!  Crazy

# 386
При положение, че досега си приемала противозачатъчни, можеш само да гадаеш в този цикъл дали е имало изобщо овулация и кога...

# 387
Ахам,за 28-дневен цикъл знам,че е около 14-ти ден,но не се бях замисляла,ако цикъла е по-къс или по-дълъг.Та,в тази ситуация,когато цикълът е по-рано,съответно и овулацията настъпва по-рано....или не е задължително?!  Crazy
Нищо не е задъжжително. Peace

# 388
здравейте момиичета,

имам следното питане. последен МЦ на 10/03, О на 22/03, днес си правих уринен тест и беще отризателен, но не е с пръва урина. нямам още закъснение, утре би бил първи ден. възможно ли е нивото на хормона ЧХГ да не е достатъчно високо и да съм бременна?

някой имал ли е или знае ли за такъв случай?

благодаря ви предварително за отговорите

# 389
Възможно е.

Общи условия

Активация на акаунт