"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 367
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
здравейте... от няколко дена вече имам доста от симнптомите  като гадене,главоболие,замаяност,болки в корема,умора. Направих си два теста и двата са отрицателни и вече не знам какво да правя напрежението е голямо. Последната ми М. беше на 27 така че за закъснение е твърде рано вие какво бихте ме посъветвали да направя. Благодаря предварително Stop

# 346
здравейте... от няколко дена вече имам доста от симнптомите  като гадене,главоболие,замаяност,болки в корема,умора. Направих си два теста и двата са отрицателни и вече не знам какво да правя напрежението е голямо. Последната ми М. беше на 27 така че за закъснение е твърде рано вие какво бихте ме посъветвали да направя. Благодаря предварително Stop

На  27/03 или на 27/02? Когато е прекалено рано се прави кръвен тест.

# 347

То за овулация е рано, ти за бременност и закъснение говориш...

# 348
И симптоми имаш.....

# 349
Здравейте момичета!
 Как бихте разтълкували тези тестове. Три различни са,като последните две снимки са на един и същи тест.        newsm78 newsm78 newsm78

Аз ли нещо не виждам снимките newsm78

Сега и поста го няма hahaha

# 350
http://prikachi.com/images.php?images/333/7226333Q.jpg  http://prikachi.com/images.php?images/334/7226334b.jpg  http://prikachi.com/images.php?images/335/7226335p.jpg http://prikachi.com/images.php?images/336/7226336O.jpg    Как бихте разтълкували тези тестове.Три различни са,като последните две снимки са на един и същ.

# 351
  • Пловдив
Отрицателни.

# 352
Здравейте момичета!
 Как бихте разтълкували тези тестове. Три различни са,като последните две снимки са на един и същи тест.        newsm78 newsm78 newsm78

Аз ли нещо не виждам снимките newsm78

Сега и поста го няма hahaha
        Редактирах го за това Simple Smile))

# 353
Втората ти чертичка не червена, нито розова...а бяла.Може би това е нещо, което наричат изпарителна черта newsm78

Кой ден от закъснението ти е?

# 354
Здравейте и поздравления на всички бъдещи мами Smile
Знам, че тук не е точното място, но имам нужда от съвет. С моят приятел правим опити за бебе от 8 месеца, но не се получава. Ходихме на преглед в Д-р Щерев при д-р Юнакова. На прегледа видя, че левият яйчник ми е оголемен и ми каза да си направя хормонални изследвания. Днес са ми излезли резултатите, а чак на 11-ти съм при докторката и до тогава само ще мисля как са... Другата седмица ще ми излязат резултатите и на другите два хормона - AMH ( анти Мюлеров хормон )   и inhibin B (Инхибин Б).
Мерси предварително !

Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
TSH ( Тиреотропен Хормон )   4.300   mIU/l   0.27 - 4.20
Prolactin ( Пролактин )   569.90   mIU/l   М: 86 - 324; Ж: 127 - 637
LH ( Лутеинизиращ Хормон )   10.45   IU/l   М: 1.7-8.6; Ж: фол. 2.4-12.6, овул. 14-96, лут. 1.0-11.4, мен. 7.7-59
FSH ( Фуликул Стим. Хормон )   8.18   IU/l   М: 1.5-12.4; Ж: фол. 3.5-12.5, овул. 4.7-21.5, лут. 1.7-7.7, мен. 25.8-134.8
Estradiol (Естрадиол)   139.40   pmol/l   М:28-156;Ж: 1-10г.22-99.1,фол. 46-607 овул. 315-1828, лут. 161-774, мен. до201
AMH ( анти Мюлеров хормон )   Неготов   ng/ml   1.00 - 6.80
inhibin B (Инхибин Б)   Неготов   pg/ml   40 - 200

# 355
10-ти ден,а нямам признаци,само си похапвам си си поспивам повече от бикновенно. Не съм планувала бременност,но бих се зарадвала ,ако я има .А за прословутата изпарителна линийка я имах и на два теста Шуър Чек,приличаше на контур по-скоро.

# 356
Paulitooo87 Престани да постваш едно и също съобщение във всички теми!Знам, че сигурно ти е притеснено, но момичетата ти дадоха линк, където да си зададеш въпроса Peace

Васето25 Още е рано има време да отидеш за един кръвен тест Peace Стискам палци!

# 357
Да,и аз към кръвен се бях ориентирала. Благодаря  Wink

# 358
  • В сърцето на любимите мъже!
Мда, и аз влязох във водовъртежа на съмненията... Както се вижда от графиката ми, до евентуален тест остава още цяла седмица, обаче аз виждам симптом във всичко.
Това, за което не си въобразявам, е, че на 7-ми ден след евентулна овулация ме боля доста настойчиво глава, а това не е обичайно за мен. На 8 и 9 ден след овулация ме боли коремът ниско долу като пред цикъл и имам цервикална слуз, каквато никога не съм имала през втората половина от цикъла. И сутрин ми се яде баничка - нито закусвам, нито ям баници, но сега едва се сдържам.
Освен това съм пъпчасала като някой пубер, а на лицето пъпка не ми е излизала не помня от кога.
Всъщност знам, че на този етап мога само да гадая, но ми се искаше и аз да се запиша тук.

Как ви се струва?

# 359
Хмм, да ти кажа аз преди цикъл си похапвам повечко, особено тестени неща, умирам си за тях!Не искам да ти убивам надеждите, ама не се вглеждай много много, всеки цикъл си е различен и зависим от много фактори. Има време ще видим. Hug

Общи условия

Активация на акаунт