"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 354
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
здравейте момиичета,

имам следното питане. последен МЦ на 10/03, О на 22/03, днес си правих уринен тест и беще отризателен, но не е с пръва урина. нямам още закъснение, утре би бил първи ден. възможно ли е нивото на хормона ЧХГ да не е достатъчно високо и да съм бременна?

някой имал ли е или знае ли за такъв случай?

благодаря ви предварително за отговорите
Прави отново тест утре сутринта или вдругиден. Peace

# 391
 О. на 22/03 с тест ли е "хванато' че е било тогава или как ?
Малко вероятно да не ти отчете на 15ти ден след О. теста,особено ако е бил с чувствителност 10
Успех ти пожелавам  Hug

# 392
http://prikachi.com/images.php?images/333/7226333Q.jpg  http://prikachi.com/images.php?images/334/7226334b.jpg  http://prikachi.com/images.php?images/335/7226335p.jpg http://prikachi.com/images.php?images/336/7226336O.jpg    Как бихте разтълкували тези тестове.Три различни са,като последните две снимки са на един и същ.
На мен тези тестове ми показаха изразена втора червена чертичка пък накрая - нищо!
Най-добре си купувайте Sure Check или Престо !

# 393
Densi, Lexie Благодаря Ви, мили дами за това, че изтърпяхте глупавите ми въпроси последните месеци
Скрит текст:

Стискам палци на всички! Hug Praynig
Честито  Hug Много се радвам за теб  Hug И дано "повлечеш крак" както се казва и ние скоро да имаме поводи за радост   bouquet

# 394
Здравейте Simple Smile

Относно изпарителните чертички на тестовете за Б - на някоя появявала ли й се е изпарителна веднага след като се е отразила контролната? Тоест в оказания си срок от 5-10 мин, а не след него.

# 395
На мен цикъла ми е през 30 дни ,а забременях на 7мия ден след менструацията(без овулация няма бременност принципно),тоест при всяка жена е различно!Още повече,ти си пила хормонални лекарства така ,че в организма ти е ''каша'' след като си ги спряла!Зарежи калкулаторите в интернет Laughing По принцип знам,че след спиране на противозачатъчни,е по -лесно да забременееш,така че ако искаш детенце УСПЕХ Hug

# 396
Densi, Lexie Благодаря Ви, мили дами за това, че изтърпяхте глупавите ми въпроси последните месеци
Скрит текст:

Стискам палци на всички! Hug Praynig
Честито  Hug Много се радвам за теб  Hug И дано "повлечеш крак" както се казва и ние скоро да имаме поводи за радост   bouquet

Стискам палцци на всичкии! Praynig Peace

# 397
За всички с нередовен цикъл, много вероятно е единият яйчник да "изостава" с графика спрямо другия и оттам овулацията и т.н. Grinning

# 398
Здравейте момичета и аз се включвам по темата. Искам да попитам възможно ли е от първите опити да се забременее  Rolling Eyes Правихме опит на 01.04 на майтап , ден по рано почнах да пия фолиева киселина , на 02.04 усещах болки ниско долу и през целия ден ми се гадеше , после на следващите дни беше нормално , само апетита ми се увеличи , но си мисля , че е от фолиевата киселина възможно ли е ? На 06.04 пак правихме опит и днес пак имам леки болки долу и ми се гади . Какво мислите по въпроса  #Crazy

# 399
Здравейте момичета и аз се включвам по темата. Искам да попитам възможно ли е от първите опити да се забременее  Rolling Eyes Правихме опит на 01.04 на майтап , ден по рано почнах да пия фолиева киселина , на 02.04 усещах болки ниско долу и през целия ден ми се гадеше , после на следващите дни беше нормално , само апетита ми се увеличи , но си мисля , че е от фолиевата киселина възможно ли е ? На 06.04 пак правихме опит и днес пак имам леки болки долу и ми се гади . Какво мислите по въпроса  #Crazy

По принцип е възможно да стане от първите опити, но пък предполагам не знаеш кога ти е Овулацията. Дори да предположим, че е била на 1.04, абсурдно е да ти се гади на следващия ден.
Та на въпроса ти - всичко това е самовнушение Peace Щом пиеш ФК, значи е планирано малко или много - вземи прочети малко в Библиотеката в подфорума Peace Успех

# 400
Цитат
По принцип е възможно да стане от първите опити, но пък предполагам не знаеш кога ти е Овулацията. Дори да предположим, че е била на 1.04, абсурдно е да ти се гади на следващия ден.
Та на въпроса ти - всичко това е самовнушение Peace Щом пиеш ФК, значи е планирано малко или много - вземи прочети малко в Библиотеката в подфорума Peace Успех

+1

# 401
  • ул. "Мечтание"
Здравейте Simple Smile

Относно изпарителните чертички на тестовете за Б - на някоя появявала ли й се е изпарителна веднага след като се е отразила контролната? Тоест в оказания си срок от 5-10 мин, а не след него.

Да, на прехвалените Престо. ooooh!

# 402
Да планирано е  Grinning Прочетох доста информация в Интернет и затова почнах да пия и фолиева киселина , бихте ли ме насочили какво точно да прочета в библиотеката  Wink

# 403
Нощни очи благодаря ти за отговора! Аз сега се престраших и направих още един тест. Пак от същите - ибейски и пак е положителен  newsm78

# 404
Да планирано е  Grinning Прочетох доста информация в Интернет и затова почнах да пия и фолиева киселина , бихте ли ме насочили какво точно да прочета в библиотеката  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478956.0

Всичко това ще ти е от полза Peace

Общи условия

Активация на акаунт