"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 306
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Не знам момичета, все пак от скоро се опитваме, но наистина не е и невъзможно. Четох, че кървенето може да е от това, че яйцеклетката се прикрепва към матката. След няколко дни ще си направя тест и ако има нещо тогава ще се обърна към лекар.
Отиди на лекар задължително, при мен също беше така!  Peace

# 451
Не знам момичета, все пак от скоро се опитваме, но наистина не е и невъзможно. Четох, че кървенето може да е от това, че яйцеклетката се прикрепва към матката. След няколко дни ще си направя тест и ако има нещо тогава ще се обърна към лекар.
Отиди на лекар задължително, при мен също беше така!  Peace

И какво се оказа че е ?

# 452
zvezdichkaaa

Какво значение има какво се е оказало при друго момиче? Не те ли е грижа за здравето ти? Аз вместо да си губя времето с въпроси, бих изтичала за преглед! Peace

# 453
zvezdichkaaa

Какво значение има какво се е оказало при друго момиче? Не те ли е грижа за здравето ти? Аз вместо да си губя времето с въпроси, бих изтичала за преглед! Peace

Искам да разбера какво са и казали Simple Smile Не виждам нещо лошо в това  Wink

# 454
zvezdichkaaa

Искам да разбера какво са и казали Simple Smile Не виждам нещо лошо в това  Wink

Съжалявам, ако съм груба. Но за мен това си е нехайство спрямо здравето!

# 455
zvezdichkaaa

Съжалявам, ако съм груба. Но за мен това си е нехайство спрямо здравето!

Извинявай, но не смятам, че това е нехайство. Питам PassionDa какво е казал лекаря, за да знам какво действие да предприема. Не мисля, че съм невежа спрямо здравето си.   bouquet

# 456
 Здравейте, момичета Simple Smile !!! Новичка съм във форума, но се радвам да споделяме мнения, размисли и ... радости (страстите ги оставям за в къщи)  заедно. Ще мина направо към въпроса - на 14.03. спрях приема на противозачатъчни, на 16.03 ми дойде цикълът и дотам. Все още няма менструация, но от две седмици с течение на времето гърдите ми станаха мн напрегнати, подути и болезнени, болки в кръста, апетит или по-точно чувството за ненасищане от храната и на моменти съвсем леки болки в яйчниците. Да добавя, че хапчетата ги спряхме поради планове за бебче и мисля добре се постарахме досега Wink. Преди това не съм имала гинекологични проблеми. Та как мислите- бременна ли съм??? Мисля все пак да изчакам до краят на седмицата с желание естествено да НЕ ми дойде, но кой знае...

# 457
Здравейте, момичета Simple Smile !!! Новичка съм във форума, но се радвам да споделяме мнения, размисли и ... радости (страстите ги оставям за в къщи)  заедно. Ще мина направо към въпроса - на 14.03. спрях приема на противозачатъчни, на 16.03 ми дойде цикълът и дотам. Все още няма менструация, но от две седмици с течение на времето гърдите ми станаха мн напрегнати, подути и болезнени, болки в кръста, апетит или по-точно чувството за ненасищане от храната и на моменти съвсем леки болки в яйчниците. Да добавя, че хапчетата ги спряхме поради планове за бебче и мисля добре се постарахме досега Wink. Преди това не съм имала гинекологични проблеми. Та как мислите- бременна ли съм??? Мисля все пак да изчакам до краят на седмицата с желание естествено да НЕ ми дойде, но кой знае...

Аз не съм много веща с противозачатъчните, но знам, че могат да повлиаят на цикъла след спирането им. Но според мен имаш симптомите на бременна. Цикъла ти само на 16.03 ли беше и спря?

# 458
AnChoOo Аз след като спрях противозачатъчните два месеца ме боляха гърдите много по-силно от колкото в момента  Peace  Това, което описваш са симптоми и на МЦ Peace
Стискам палци да е станало!  Praynig
Днес ти е 26 ден на МЦ, ако не ти дойде до неделя направи тест Simple Smile

# 459
AnChoOo колко дни ти е Ц? Кога го НЕочакваш? Стискам палци да не дойде лелката,но изчакай закъснение и прави тест,че иначе ако го направиш днес утре може да ти отчете грешен резултат   bouquet

# 460
Момичета аз да ви попитам...на 18.03 ходих на АГ със съмнение за бременност...той ми каза,че "по-скоро лигавицата ми е удебелена като за Ц и щяло да ми дойде...сигурен бил" ...да обаче до сега няма ни Ц ни нищо... 100 теста си направих и....та исках да питам...след колко време идва Ц,щом ми е удебелена лигавицата попринцип?  newsm78

# 461
 Благодаря за подкрепата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Звездичка от 16.03. последен цикъл до сега все още не ми е дошъл, МечтичкаД при 21дневен прием на противозачатъчни преди спирането им ми идваше на около 24-25 ден. Била съм винаги с редовен цикъл, еее с изключение на няколко драстични отслабвания, които повлияха Wink , но беше за кратко и отдавна.

# 462
Момичета аз да ви попитам...на 18.03 ходих на АГ със съмнение за бременност...той ми каза,че "по-скоро лигавицата ми е удебелена като за Ц и щяло да ми дойде...сигурен бил" ...да обаче до сега няма ни Ц ни нищо... 100 теста си направих и....та исках да питам...след колко време идва Ц,щом ми е удебелена лигавицата попринцип?  newsm78
Тестовете отрицателни ли са?

# 463
На мен след преглед ми се е случвало да ми кажат-скоро ще дойде цикълът ида минат повече от 10 дена, а аз очаквам примерно след ден-два. Но при теб е минало доста време. Rolling Eyes

# 464
да денси ... правих на 08.03 два шуъра и двата първо отрицателни,после след определен период с мнооого бледи чертички....и двата при това....след това последва едно правене на тесове всеки ден,лентички от по 1лв. както се казва...но все отрицателни... и на 18.03 като отидох до АГ-то ...нататак знаете историята   bouquet
Политам ...много чудно нали....уж е удебелена....удебелена удебелена колко да е удебелена че да не идва вече толкова време... ? чудна работа

Общи условия

Активация на акаунт