"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 320
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Направи си кръвен тест. Там грешка няма.

# 466
  • София
Здравейте,
Имам закъснение от пет дни и от първия ден на закъснението си правя тестове. Досега всички са с втора бледа черта. На пет дни закъснение не трябва ли вече да става по - ярка, ако всичко е наред, т.е. хормона да се увеличава?
Ходих на преглед, гледаха ме на коремен УЗ, но нищо не се видя. Какво мислите?

# 467
А бледи или не все е положителен...хмммм

# 468
Дерта, аз моя си го бях правила след 10-дневно закъснение и пак беше бледа чертата, но на следващият ден на УЗ се видя сак. Лекарят не ти ли препоръча да направиш кръвен тест?

# 469
Здравейте,
Имам закъснение от пет дни и от първия ден на закъснението си правя тестове. Досега всички са с втора бледа черта. На пет дни закъснение не трябва ли вече да става по - ярка, ако всичко е наред, т.е. хормона да се увеличава?
Ходих на преглед, гледаха ме на коремен УЗ, но нищо не се видя. Какво мислите?
Задължително направи кръвен тест. Peace

# 470
Много, много пъти е коментирано, че уринните тестове не са начин да се следи нарастването на ЧХГ.

# 471
  • София
Добре, отивам утре на кръвен тест и ще видим.....Благодаря!

# 472
Проблема е че в нашия град никъде не правят кръвен тест за бременност...  #2gunfire и затова отидох на АГ,но.... остава да си чакам явно.. мерси момичета все пак   bouquet
Мисля да отида да си взема утре един тест и ако той е отрицателен ще е ясно.... Crazy

# 473
Проблема е че в нашия град никъде не правят кръвен тест за бременност...  #2gunfire и затова отидох на АГ,но.... остава да си чакам явно.. мерси момичета все пак   bouquet
Мисля да отида да си взема утре един тест и ако той е отрицателен ще е ясно.... Crazy
Нямате лаборатория в Севлиево, в която да се изследва кръв от вената?

# 474
Zdraveite na vsichki! Mnogo shte sum blagodarna, ako nqkoi moje da mi pomogne! Eto kakvo se sluchva pri men: poveche ot 15 dni imam poduvane na korema, bolki v nisko, napregnati gardi kakto i leko povishena temperatura(37.3-37.5), vie mi se svqt i postoqnno glavobolie. Cikula mi tozi mesec beshe samo 2 dni, a norm. mi e 3-4 s pone oshte dva ''izchistvane''. Napravih si test v kusniq sledobed-otricatelen, no mi se struva che imam vsichki simptomi za bremennost. Vuzmojno li e tova da e cvetna???

# 475
Цитат
Vuzmojno li e tova da e cvetna???

Не.

Моля те, пиши на кирилица.

# 476
Цитат
Vuzmojno li e tova da e cvetna???

Не.

Моля те, пиши на кирилица.

+1  Peace

Февруари месец и моят цикъл беше 2 дни, вместо нормалните за мес 4, а не бях бременна Peace

# 477
Здравейте, някой знае ли тези хормони дали са добре и какво значи?
AMH ( анти Мюлеров хормон )   4.93   ng/ml   1.00 - 6.80
inhibin B (Инхибин Б)   80.27   pg/ml   40 - 200

# 478
Разбирам, че си притеснена, но няма нужда да постваш един и същи въпрос в три теми, още повече, че тук съвсем не му е мястото.

# 479
Blagodarq za burziq, kratuk i tochen otgovor i se izvinqvam, no prosto nqmam kirilica  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт