Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
На мен също ми е много интересно какво ще се случи в 3 сезон. Според мен новият определено ще е с Виолетта, не ми изглежда толкова лош, аз даже го харесвам малко, но наистина акцента му е малко дразнещ. Peace Не искам Феде и Людмила да се разделят, защото ги харесвам като двойка, а и Людмила отново ще си стане "Людмила". Joy Joy Искам Виолетта и Людмила да станат приятелки, малко е вероятно, но поне се надявам. Ще ми е интересно да са приятелки, ще е нещо ново. Но не знам как Людмила ще се примири, че Виолетта винаги печели всичко, все пак да съсипе Виолетта вече й е станало фикс идея. Joy Joy

# 616
Violettalove как се казваш, защото така и не разбрах? Simple Smile

# 617
Снимка на Руджеро:

Четох, че не можете да свикнете с акцента му, но аз свикнах!Дано и вие свикнете. Turn-l
Аз говорех за този новия, че не знам как ще звучи като говори на испански, а за Руджеро казах, че ми е супер сладко как говори. Heart Eyes

Нова снимка на Мартина, Канде и Лодо.

Канде е написала: "Преди четири дни започва заснемането на Виолета 3!!! Той идва с всичко, нови герои, нови песни, любов, битки и още повече!!! Невероятно е!!!
За мен е чест да бъда част от този проект, който ми даде опит и ме накара да се срещна с прекрасни хора! Нищо не ме е карало да философствам толкова.. хаха! Радвам се, че всичко това стана възможно!"
Явно и Канде е много щастлива от факта, че отново са заедно и правят това, което обичат. ^^
И трите са много сладки на снимката.  Heart Eyes И виждам, че Канде също си е променила цвета на косата.

# 618
  • София
Рая и аз това забелязах, че косата и е много червена  Laughing
На Руджеро много му личи, че родният му език не е испанския. Много странни говори, докато на Франческа изобщо не и личи.  Peace А на този от Франция, дълго време ще се смеем на "р"  Laughing
Може ли да ви помоля за няколко снимки за аватар? Направо се чудя от къде ги взимате, а аз не мога да намеря  Sad

# 619
Рая и аз това забелязах, че косата и е много червена  Laughing
На Руджеро много му личи, че родният му език не е испанския. Много странни говори, докато на Франческа изобщо не и личи.  Peace А на този от Франция, дълго време ще се смеем на "р"  Laughing
Може ли да ви помоля за няколко снимки за аватар? Направо се чудя от къде ги взимате, а аз не мога да намеря  Sad
Марти,аз правя моите аватари на Paint колкото и да звучи смешно открих случайно такава опция и ако ти харесва някоя снимка за аватар аз мога да ти я направя . Peace
Добре дошли на новите!!!
Канде и тя с големи обувки,много груби ми се виждат и не ми харесват много.Много са сладки трите!Този новият 100% ще има някакъв акцент ще го видим.3-те сезон ще е пълен с изненади. Нямам търпение да чуя новите песни! Sunglasses

# 620
Марти, има различни програми и сайтове за преоразмеряване на снимки. Аз моите си ги оправям с Photoshop.
Може и с Paint, както Миши каза. Ето тук е обяснено как се прави: http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows7/resize-a-picture-using-paint

По тази тема с аватарите, имам въпрос към Стили. Как успя да смалиш гифчето на Людми и Феде, за да стане като аватар? И междудругото- супер сладък е, не мога да му се нагледам.  Heart Eyes Уникален момент е. Heart

# 621
  • София
Благодаря ви много и на двете.  Hug
Аз имам и фотошоп и пейнт :д ама с фотошоп-а не мога изобщо да работя  Sad  Laughing А с пейнт не ми се получава гифче.  Sad

# 622
Благодаря ви много и на двете.  Hug
Аз имам и фотошоп и пейнт :д ама с фотошоп-а не мога изобщо да работя  Sad  Laughing А с пейнт не ми се получава гифче.  Sad

Аз мога да работя с фотошоп-а. Ако си си харесал снимка дай я и ще ти направя авче.

# 623
Марти, има различни програми и сайтове за преоразмеряване на снимки. Аз моите си ги оправям с Photoshop.
Може и с Paint, както Миши каза. Ето тук е обяснено как се прави: http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows7/resize-a-picture-using-paint

По тази тема с аватарите, имам въпрос към Стили. Как успя да смалиш гифчето на Людми и Феде, за да стане като аватар? И междудругото- супер сладък е, не мога да му се нагледам.  Heart Eyes Уникален момент е. Heart

Много благодаря. За преоразмеряване на снимки, аз използвам този сайт - http://www.online-image-editor.com/ Лесен е за използване и всичко става много бързо. Може и без да е запазено съотношението, може да се направи снимка с измислени размери.

И този аватар го направих в този сайт. Въведох URL адреса на гифчето от интернет и го преоразмерих максимално и готово. А подобни гифчета могат да се намерят от тук - http://www.tumblr.com/ Чак сега разбрах колко много неща има в този сайт! Въведох в търсачката "Fedemila" и ми излязоха прекрасни гифове без никакви надписи. И подписът ми е от там. Simple Smile Надявам се да съм помогнала.

# 624
Стили, благодаря ти.  Hug Наистина този сайт изглежда лесен, а пък и е доста полезен.
Така е, в tumblr има доста неща- гифчета, снимки.. какво ли не. ;д Доста интересно е и отдавна влизам там.  Peace

# 625
Лодо.

Само да кажа,че в клипа с онези слухове,някой ги имаше още когато не бяха излъчили втората част на 2ри сезон. За Томас,за Анджи и Херман,и за дъщеря им Хулиета.
Според мен ще вкарат Питър Ласани като гост-звезда.

А ето откъде написах това за Селена. Лусия Хил го е постнала,сега дали е истинския й профил не знам.

# 626
Violettalove как се казваш, защото така и не разбрах? Simple Smile

Предпочитам да ме наричат Love във форумите, но можеш да ме наричаш както желаеш ти!  smile3503

# 627
  • София
Мерси за предложената помощ от всички  Hug Ани ти наистина си като призрак  Laughing Как се появи? :д
Да, аз от tumblr взимам гифовете,ама не съм се регнал, сега ще се регистрирам и ще се надявам да попадна на нещо.  Peace

# 628
Лодо.

Само да кажа,че в клипа с онези слухове,някой ги имаше още когато не бяха излъчили втората част на 2ри сезон. За Томас,за Анджи и Херман,и за дъщеря им Хулиета.
Според мен ще вкарат Питър Ласани като гост-звезда.

А ето откъде написах това за Селена. Лусия Хил го е постнала,сега дали е истинския й профил не знам.

Аз лично съм против гост звездите. Бриджит Мендлър ми беше достатъчна в сезон 2, епизод 12. ;дд Просто мисля, че има и по-интересни неща, които да се случат. А и Селена не я харесвам толкова много, нито пък някой друг, който е възможно да изберат. Но се радвам на епизодите с "Rock Bones", защото тях не ги възприемам като гост звезди, а по-скоро като част от каста на сериала.

И аз знам за видеото, че е имало някои неща от него и като слухове за втората половина на втори сезон. Затова не се доверявам на такива клипове, изглеждат ми доста fan-made. ;дд

# 629
Разрових се за тоя новия..айй какъв е сладък и определено дори и да е лош аз съм влюбена в него,и най-накрая ще поздравявам някой на френски. ;дд Нямам търпение да започне и като почне ще се залепа за монитора и ще го гледам ;дд

Общи условия

Активация на акаунт