Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 945
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Много ти благодаря за сайта Стили. Hug Наистина много лесно се разбират нещата в него. От доста време се чудех как да си направя аватар и вече се бях отказала.

# 631
Разрових се за тоя новия..айй какъв е сладък и определено дори и да е лош аз съм влюбена в него,и най-накрая ще поздравявам някой на френски. ;дд Нямам търпение да започне и като почне ще се залепа за монитора и ще го гледам ;дд

A кой е "тоя новия"?

# 632
Разрових се за тоя новия..айй какъв е сладък и определено дори и да е лош аз съм влюбена в него,и най-накрая ще поздравявам някой на френски. ;дд Нямам търпение да започне и като почне ще се залепа за монитора и ще го гледам ;дд

A кой е "тоя новия"?

Дамян Лорета,който ще играе Александър (Alexandre) не съм сигурна как се пише,затова го пиша и на португалски.

# 633
  Лодо и Марко / не му знам истинското име/

# 634

На мен Накси ми се струва сладка двойка в сериала!А на вас?

# 635
Мечи, но е в друг сериал. Сладка е Heart Eyes

Момент от първи сезон Joy Joy

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 18:49 от Iliqna_P

# 636
Щом Диего и Леон са в една стая, може би тя ще се взриви!!!

# 637
Здравейте....не съм писала няколко дена защото бях на почивка,но както и да е.Вижте как разтълкувам имената Мартина и Мерседес.
М-мила
а-артистична
р-ранима
т-талантлива
и-идол
н-невероятна
а-атлетична
М-музикална
е-енергична
р-решителна
с-сериозна (не се сетих друго)
е-единствена
д-действителна
е-елегантна
с-сладка

# 638
Здравейте всички не сме си писали скоро !  Simple Smile Simple Smile

# 639
Той започва да набира нови членове към фен-клуба си. ;д Аз трябва още маалко да си помисля дали да се присъединявам.  Laughing

На мен Накси ми се струва сладка двойка в сериала!А на вас?
Да, много са сладки.  Heart Eyes

Момент от първи сезон Joy Joy

Хаха, как запретна ръкави и я изнесе.  Joy

Клара и Валентина пеят песента "Landslide".

Добър дует се е получил.  Peace И двете имат красиви гласове.

Новa снимка на Диего:

Той е заедно с Мартин Дела Нина (композитор, който свири в клипа на Клара и Валентина). Явно Диего ще има нова песен. Нямам търпение. Heart Eyes

Нова снимка на Мерседес.

Снимка на каста от рождения ден на Серхио (хореограф).

Стефи и тя там се е набутала между Факу и Руджеро.  Laughing Всички са супер.  Heart Eyes Само тази новата с късата коса все още не ми харесва.. А Тини не я виждам нещо. Сигурно тя снима.

# 640
Благодаря за рейтинга Рая! Добре, има хейтъри, но чак пък такива който само да плюят  ooooh! Но това е IMDB, там няма много хоро който ще ти оценят нещо повече от 6 звезди каквото и да било  Rolling Eyes

Момента където Нати се запретва и изнася Людмила е просто уникален  Joy И аз тъй се запретвам, а мама все ми вика, че приличам все едно съм щяла да вървя да ора нивата  Joy

Тоя новия не ми създава синпатии. Испански с френски акцент? По скоро като манджа с грозде  Mr. Green Аз още не харесвам Диего, а ка моли пък новия  Rolling Eyes

# 641

Снимка на каста от рождения ден на Серхио (хореограф).

Стефи и тя там се е набутала между Факу и Руджеро.  Laughing Всички са супер.  Heart Eyes Само тази новата с късата коса все още не ми харесва.. А Тини не я виждам нещо. Сигурно тя снима.
100% Тини снима(Хорхе само на нея се усмихва така Wink )  А и мен тази новата не ме кефи.

# 642
Страхотно Диего ще има нова песен Crazy Party
Толкова са сладки целия каст поне се забавляват и докато всички се изредят да имат рожден ден се получават страхотни и весели купони. Тази новата лоша ли ще бъде,защото не ми харесва особено?
За Мечи няма да коментирам тя е прекрасна на всяка снимка! Hug

# 643
  • София
Съгласен съм за Мечи.  Peace
Снимат или учат хореографии?  Laughing
Миши, мисля, че тя ще бъде лоша.  Peace

# 644
Миши, мисля, че тя ще бъде лоша.  Peace
и на мен ми навява такива мисли. Аз мисля че тя ще играе роля подобна на тази на Ана. Ако е така сигурно ще иде при Вили и ще каже-Леон и на мен ми пееше! И Вили ще запали моторетката

Общи условия

Активация на акаунт