Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Много се радвам, че ще има Супер-плакат на Виолета в специалното издание на БРАВО. ^^  Heart Eyes

Канде и Факу са сладки, а Тини тук е много хубава.  Heart Eyes Надписът на тениската/блузата й също много ме радва. :д Peace

Скрит текст:
И Федемила.  Heart Eyes
Ауу, колко са слади.  Heart Eyes

Тини е почти готова с книгата й "Simplemente Tini". В скоро време ще излезе в продажба. Дано и при нас я пуснат.

# 676
Хаха, сладури.  Laughing Heart Eyes

И нова снимка от репетиция.

Всички ги разпознах, само този до Ксаби не ми е ясно кой е. В първия момент ми заприлича на Питър.  Laughing Надявам се, че не е той. :д

# 677
Damien Lauretta,Руджеро и Макарена
http://instagram.com/p/mk1mrhsmZZ/
Физиономията на Хорхе  Joy Joy Joy

# 678

И нова снимка от репетиция.

Всички ги разпознах, само този до Ксаби не ми е ясно кой е. В първия момент ми заприлича на Питър.  Laughing Надявам се, че не е той. :д
Дано да е той(ако е той това значи че се е разхубавил

# 679
Хорхе и Тини Heart Eyes

През погледа на Виолета  Laughing

# 680
Ето негова нова снимка с Тини. Пак са ходили на театър.

Ти кажи дали се е разхубавил.  Joy

Нова снимка на Лодо.

Какви очи има. Heart Eyes

# 681
Радвам се, че ще има плакат на Виолета, със сигурност ще си взема бравото. Simple Smile Много са сладки всички, особено Тини. Heart Eyes Heart Eyes Според мен Питър не се разхубавява, а дори погрозява. Joy Joy Като гледам снимките от 3 сезон, нямам търпение да започне при нас. Peace

# 682
Аз също съм на мнение,че Питър не се разхубавил никога не съм го харесвала и няма да ми хареса,но щом Тини е щастлива с него някак си успявам да го приема.

# 683
Стили, Марти, обръщам се към двамата, защото знам, че работите в екип. Дано не ви притеснявам но ще качвате ли нов епизод от историята ви, защото ми е много интересно и затова питам. Peace

# 684
Ето негова нова снимка с Тини. Пак са ходили на театър.

Ти кажи дали се е разхубавил.  Joy

Нова снимка на Лодо.

Какви очи има. Heart Eyes
Питър си е все така грозен Wink
А Лодо е много хубава

# 685
Питър в близките години и векове няма да ми хареса. Mr. Green Преди няколко години е изглеждал по-прилично, докато сега има вид на 35+ годишен, а не на 23 годишен. Особено като застане до Тини..

Канде си отмъщава на Факу и го е заснела как спи.  Joy Сега остава и на Тини да си отмъсти. :д

Канде е написала: "Виж кой се смее сега... @facugambande"
Тини също е коментирала снимката: "хахаха късмет, че ние не пътувахме в един и същи автобус днес, защото аз спах като морж! хахахаха"
 Joy

Ама тези хора наистина не оставят момичето да си поспи на спокойствие.

Този път Самюел я е хванал на местопрестъплението.  Joy Трябва и на него да отмъсти.  Laughing

Алба и тя хваната на местопрестъплението.  Laughing Тя пък си е избрала да поспи на пейка. Изглежда много удобно.  Mr. Green Ама много се уморяват тези хора бе, жал ми става за тях. Постоянно спят.  Joy

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 19:33 от littlexsecrets

# 686
Питър в близките години и векове няма да ми хареса. Mr. Green Преди няколко години е изглеждал по-прилично, докато сега има вид на 35+ годишен, а не на 23 годишен. Особено като застане до Тини..

Канде си отмъщава на Факу и го е заснела как спи.  Joy Сега остава и на Тини да си отмъсти. :д

Канде е написала: "Виж кой се смее сега... @facugambande"
Тини също е коментирала снимката: "хахаха късмет, че ние не пътувахме в един и същи автобус днес, защото аз спах като морж! хахахаха"
 Joy

Ама тези хора наистина не оставят момичето да си поспи на спокойствие.

Този път Самюел я е хванал на местопрестъплението.  Joy Трябва и на него да отмъсти.  Laughing

Алба и тя хваната на местопрестъплението.  Laughing Тя пък си е избрала да поспи на пейка. Изглежда много удобно.  Mr. Green Ама много се уморяват тези хора бе, жал ми става за тях. Постоянно спят.  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 687
  • София
Абе тия хора много спят бе.  Joy  Joy
Или, не знам. Ще и кажа на Стили да качи някой друг епизод  Peace

# 688
Е направо ще ме убият тези хора  Joy Канде има да прави доста отмъщения,но кой пък е снимал Алба и на кога трябва да си отмъщава тя?? Joy  За Самюел трябва докато спи да му откраднат храната(мусаката) тогава ще видим кого ще снима  hahaha
Страхотно изпълнение на Феде и Виолета на Algo Se Enciende Heart Eyes

# 689
Много са поспаливи тези ниши любимци
Скрит текст:
да ви се похваля-днес се целувах за първи път... с охлюв Joy Heart

Общи условия

Активация на акаунт