Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 935
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Вижте какво намерих: Grinning

И още нещо. Тук са като принцеси.
Скрит текст:

Йеййййй! Не ме мислете за бебе, ама аз съм фенка на фейте, тъй че... Mr. Green

Добре представена вкусотия! Laughing

Ново видео на Хорхе с Руджеро !
https://vine.co/v/MiJLFp35luJ
 Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 661
Толкова са луди ;ддд  Joy Joy

# 662
Някой освен мен знае ли, че от утре започват повторенията? Извинете, ако някой вече го е казал, но малко изостанах с темата и сега чета по-назад какво сте писали.
От доста време се знае- поне аз знам.  Laughing Не обичам, когато прекъснат епизодите и то точно на най-интересното, но пък от друга страна ако бяха продължили да дават новите епизоди, сериалът щеше да свърши много бързо.

Както бяхте писали,че Дамиен Лорета ще се влюби във Виолета познахте.И само да кажа,че Леон отива при Виолета в Мадрид и й носи букет,като намеря снимките ще ви ги постна все още ги търся.. А и това ще бъде последна година за тях в студиото. (според мен не е слух,но ще видим)
Снимките с букета вече сме ги виждали, така че не се мъчи да ги търсиш.  Hug
И според мен не е слух. Виолета мисля, че беше на 17 в първия сезон, както и останалите, така че им е време да завършват. ;д Ще е доста интересно.

Оо, не.. Хорхе и Руджеро ще ме убият.  Joy Joy Наистина са много луди. Laughing

Нова тяхна снимка от Glow Party-то снощи. Laughing

# 663
Хорхе и Руджеро ме скъсаха от смях клипчетата им всеки път са от луди по-луди  Joy Joy  Joy

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 14:41 от md_violetta_fan

# 664
Ама сега ще имат  цицина от масата  Joy Joy

# 665
Много са луди Хорхе и Ружеро. Joy Joy Ще им се поддуе челото. Joy Joy

# 666
Тини като малка.

Малко сладурче. ;д Heart Eyes

Нова снимка на Мерседес и Мартина от заснемането на Виолета 3 в Барселона.

# 667
Херман, докато Вили и Диего пееха Yo soy asi Joy Joy

# 668
Херман, докато Вили и Диего пееха Yo soy asi Joy Joy

Хаха, големи физиономии правеше.  Joy

Днес е първият снимачен ден в Студио Байрес.

Дано скоро да разберем кои ще учат в това Студио.

# 669
Ех много са яки Руджеро и Хорхе! Та ако не ви притеснявам днеска не можах да гледам Виолета и ако можете да ми разкажете?  Mr. Green

# 670
  • София
Майка ми ми е записала епизода. Е, само първата част, защото не се е усетила, че не записва втората, но както и да е.  Grinning
Този Херман  Grinning Как реагира, когато Виолета му каза, че е гадже с Диего.  Laughing
Леон изобщо, ама изобщо не става за шпионин.  Laughing
Тази Людми е опасно забавна.  Joy Само тя може да замести Виолета :д ама Мароти не мисли така  Joy "Ще ви покажа, че мога да съм звезда в КИБЕРПРОСТРАНСТВОТО" ей тази реплика ме уби.  hahaha Кибер суперзвезда  Grinning Тя с това нейно самочувствие ме убива  Joy
Федерико как се появи  Laughing Андрес веднага да го посрещне  Laughing "В Италия вече не мога да ходя спокойно по улиците". А: "Да, защото може да те блъсне кола."  Joy Мисля, че на Федерико му е малко в множко това самочувствие. Ето защо Людмила го харесва. И двамата са СУПЕРзвезди.  Peace Grinning Олга вече е и водно конче  Laughing

# 671
Нови снимки на Мартина.

# 672
В новия брой на БРАВО, който излиза в Събота (12.04) ще има списание на Виолета! Както и на Лив и Мади, Дивиргенти, Лаб Рартс, Деми Ловато, Селена Гомез. Останалите не можах да ги различа, а и имаше някои които бяха изрязани и не се виждаха  Crossing Arms

# 673
мм супер ще има плакат на Виолета Hug
Канде и Факу по време на снимки за сезон 3

Нови снимки на Тини

С Хорхе на снимачната площадка  Peace

# 674
  • София

И Федемила.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт