Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Нова снимка на Тини и Мечи  Heart Eyes Толкова са сладки!  Hug

Нова снимка от фотосесията на Тини

Мечи и Ксаби

# 706
Просто ме убихте с тези охлюви, спящи хора и пак за мусаката на Бродуей става дума Joy Joy Joy Joy

# 707
Само спят тези хора Joy

# 708
Просто ме убихте с тези охлюви, цпящи хора и пак за мусаката на Бродуей става дума Joy Joy Joy Joy
Така е Бродуей (Самюел) става като звяр само ако някой се допипа до мусаката му.Вижда се на снимката,че явно Руджеро горкия е първата жертва,а физиономията на Самюел е повече от кръвожадна  Joy hahaha Започвам да се притеснявам за Канде,защото трябва да му върне,но как ще реагира той???

# 709
Нова снимка на Тини и Мечи  Heart Eyes Толкова са сладки!  Hug
Мечи и Ксаби
Ауу, колко са сладки и тримата.  Heart Eyes Особено ми харесва втората снимка. Мечи и Ксаби са страхотна двойка. Дано продължават да бъдат заедно и все така да се обичат и да бъдат щастливи. Two Hearts

Просто ме убихте с тези охлюви, цпящи хора и пак за мусаката на Бродуей става дума Joy Joy Joy Joy
Така е Бродуей (Самюел) става като звяр само ако някой се допипа до мусаката му.Вижда се на снимката,че явно Руджеро горкия е първата жертва,а физиономията на Самюел е повече от кръвожадна  Joy hahaha Започвам да се притеснявам за Канде,защото трябва да му върне,но как ще реагира той???
Охх и на мен ми е много притеснено за Канде. Милата, въобще не й завиждам. Ще вземе да ядоса звяра със своето отмъщение.  ooooh! А горкия Руджеро кой знае сега колко е уплашен заради атаката на Самюел.  Sad Joy

Нова снимка на Мечи и Факундо.

# 710
Здравейте! Малко се обърках кой на кого ще отмъщава, но съм съгласна, че Самюел става истинска заплаха за останалите, когато му откраднат мусаката. Laughing Ама аз го разбирам, как може така?! Трябва май да си пази мусаката в някой сейф заключен, че да не му я вземе някой. no Много спят всички, и това си е идеалното време за отмъщение. ;д

# 711
Снимка на Тини по време на новата и фотосесия

С майка си

Обувките на Тини са направо  Shocked прекалено огромни  Shocked
Нов клип с Хорхе,приятелката му и новия Damien
https://vine.co/v/MJBOdHwLKtX

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 13:31 от md_violetta_fan

# 712
  • София
Очаквайте през май: Краят на втори сезон на "Виолета" - Сезон 2 Епизоди (66-80).  newsm45 Това прозвуча така ... не очаквах, че така ще го напишат, направо ми идва да плача  Laughing Не, сериозно, наистина доста гадно.  Sad И после след 13 юни какво ще правим .... Ще чакаме Виолета 3.  Peace

# 713
Много е красива Тини на първата снимка.  Heart Eyes  А за обувките й на втората- нищо необичайно за нея.  Mr. Green Никога не бих излязла с подобни обувки. Не стига, че са грозни, ами и бих рискувала да се пребия, а и + това би ме било срам.  Laughing Но всеки си има различен вкус, явно на нея много й харесват.

Интервю с Диего за списание Pronto.

"Аз съм най-горд от факта, че хората на "Дисни" и други ме хвалят заради работата ми и ми казват, че се справям много добре."

"Сбогуването със семейството ми беше много емоционално. Родителите ми ме заведоха до летището и да ги оставя там беше много тъжно. Това беше първият път, в който заминах извън Испания и Португалия."

"С Хорхе Бланко и Ксабиани имаме красиво и силно приятелство. С Тини Стоесел имаме много топли отношения. Тя е момиче, излъчващо светлина отвътре. Тя има способността винаги да намери нещо, което да ти каже, че често те кара да видиш нещо ново и различно в нея. Възхищавам й се много."

"Много обичам феновете си и те трябва да отговарят положително на това. Имам приятелка и сме много добре заедно."

"Аз съм много романтичен, идва ми от вътре."

"Пиша писма, правя видео, давам снимки и шоколадови бонбони. Аз написах и заснех късометражен филм, посветен на едно момиче. Чувствам се супер заради това, което правя. Аз съм напълно потопен в любовта."

"Ние вече започнахме да записваме третия сезон на "Виолета" и отново ще има шоу. Ще започнем с Европа. В новия сезон, героят ми ще се промени напълно. Позволяват ми да кажа само това! Ще видим, че моят герой ще се превърне в добър и емоционален човек."

Как хубаво се изказа за Тини.  Heart Eyes

# 714
Наистина е много кофти това,че втори сезон е към края си,но ще можем да гледаме филма от турнето Violetta En Vivo и ще се радваме на туиткамове,новите песни,нови снимки и нови емоции с нашите хора.
Аз мисля,че героя на Диего се промени още по средата на втори сезон,заради любовта си към Виолета.Радвам се много за това,което е казал за Тини много мило наистина!С Хорхе и Ксаби са добри приятели сигурно е много трудно както при Мерседес и Тини да играят,че се мразят или да си завиждат През целият сезон имаше големи нападки Диего срещу Леон или обратното.Приятелката му е ясно,че е Клара готина двойка са и сигурно късометражният филм е за нея.Какви ли са взаимоотношенията на Диего със Самюел???  Joy Joy
 Joy Joy
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 14:13 от md_violetta_fan

# 715
Нов клип с Хорхе,приятелката му и новия Damien
https://vine.co/v/MJBOdHwLKtX
Хаха, първо ги умоляват заедно да гледат някой филм, а после заспиват.  Joy

Очаквайте през май: Краят на втори сезон на "Виолета" - Сезон 2 Епизоди (66-80).  newsm45 Това прозвуча така ... не очаквах, че така ще го напишат, направо ми идва да плача  Laughing Не, сериозно, наистина доста гадно.  Sad И после след 13 юни какво ще правим .... Ще чакаме Виолета 3.  Peace
Краят..  Cry Наистина звучи доста гадно. ;д Кога започна втори сезон, кога дойде време да свърши.. Обхвана ме носталгия по първи сезон, като свърши втори ще ме обхване носталгия и по него.  Laughing Sad Но хубавото е, че ще има и трети сезон и все още нищо не е свършило. Heart Eyes

Нова испанска реклама на филма на "Виолета".

Нямам търпение да го изгледам.  Heart Eyes

Наистина е много кофти това,че втори сезон е към края си,но ще можем да гледаме филма от турнето Violetta En Vivo и ще се радваме на туиткамове,новите песни,нови снимки и нови емоции с нашите хора.
Аз мисля,че героя на Диего се промени още по средата на втори сезон,заради любовта си към Виолета.Радвам се много за това,което е казал за Тини много мило наистина!С Хорхе и Ксаби са добри приятели сигурно е много трудно както при Мерседес и Тини да играят,че се мразят или да си завиждат През целият сезон имаше големи нападки Диего срещу Леон или обратното.Приятелката му е ясно,че е Клара готина двойка са и сигурно късометражният филм е за нея.Какви ли са взаимоотношенията на Диего със Самюел???  Joy Joy
Така е, Диего още в средата на втори сезон се промени много. Ето какво прави любовта с хората.
На него и Хорхе сигурно им е много смешно като трябва да се карат и да се правят, че се мразят. Кой знае по колко пъти заснемат сцените.  Laughing Но пък споровете им са велики. ;д Peace
И аз се питам какви са му взаимоотношенията със Самюел. Диего не го спомена в интервюто.. значи може да са имали някакви проблеми заради мусаката.  Laughing

Хаха, на първата снимка Диего направо ме уби.  Joy А на Самюел много му ходи русото.  Joy Ако се изруси няма да сгреши. Peace Laughing

# 716
Мечи и Тини са повече от прекрасни. Heart Eyes Heart Eyes Много сладка двойка са Мечи и Ксаби. Heart Eyes Видеото с Хорхе и другите е доста смешно. Joy Joy Гадно е, че Виолетта свършва скоро, но пък ще чакаме 3 сезон, ще споделяме снимки и моменти от новите епизоди.... както правехме, когато чакахме 2 сезон. Peace Много добре се е изразил Диего за Тини, Хорхе и Ксаби. Аз лично не знаех, че с Хорхе са най-добри приятели. А за обувките на Тини няма да коментирам, аз не бих излязла с тях на публично място, защото ще ме е срам, но на нея това не й пречи. Joy

# 717
Аз за Хорхе и Диего си знаех, че са най-добри приятели. Преди Хорхе беше доста добър приятел с Пабло (Томас), сега и с Диего.. Явно обича да се сприятелява с враговете си от сериала.  Laughing
Така е, не трябва да се натъжаваме, че втори сезон свършва, защото скоро ще започнат да излизат нови песни, видео-клипове, снимки, ще почакаме още и ще започнат и да излизат епизоди. Чакат ни страхотни дни. ;д  Heart Eyes

Тини слуша нова песен от Виолета 3, която е на английски.

Нямам търпение и ние да я чуем. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 18:17 от littlexsecrets

# 718
Нови снимки на Тини Heart Eyes Мисля, че е без грим, но пак е сладка

# 719
Нови снимки на Тини Heart Eyes Мисля, че е без грим, но пак е сладка

Уоу! Тини е лице на авиолиниите на Аржентина до колкото виждам

Общи условия

Активация на акаунт