Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 80 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Епизодът беше интересен (както винаги). Людмила хем й става тъжно заради Феде и след 2 минути злорадства с Диего. Последно добра ли е или е лоша? Cuando me voy много ме кефи. Ще си я напрая на рингтон  Grinning Джейд ми е смешна като говори за червейчето  Joy Хем умна, хем тъпа. А Виолета с тези момчета не се занимава с геометрични фигури. По-скоро е пирамида - Вили е връхчето, а момчетата са в основата ;д

Скрит текст:
Някой ще гледа ли Дивиргенти? Аз тъкмо си взех първата книга и ще гледам филма.
Това с пирамидата и основата много ме изкефи  Joy Peace

# 466
аз изтървах епизода Cry

# 467
Епизодът беше интересен (както винаги). Людмила хем й става тъжно заради Феде и след 2 минути злорадства с Диего. Последно добра ли е или е лоша?
С Федерико е добра, а с останалите лоша.  Laughing

А утре няма ли да можеш да хванеш повторението?!

Сладури. Heart Eyes

# 468
Невиждана снимка на Мерседес и Мартина.

Каквито и физиономии да направят пак са си сладки.  Laughing Heart Eyes

# 469
Ако някой  изтърве епизод аз мога да го заснема със субтитри и да го кача тук . Пробвала съм, когато аз не можех да гледам няколко епизода табаща ми ми  го записа. Laughing

# 470
Исках да ви питам как качвате снимки  в коментарите

# 471
Ако някой  изтърве епизод аз мога да го заснема със субтитри и да го кача тук . Пробвала съм, когато аз не можех да гледам няколко епизода табаща ми ми  го записа. Laughing
Ще е хубаво, когато тръгнем на училище и когато имаш възможност да записваш някои от епизодите, за да може тези, които са втора смяна да ги изгледат.  Hug
Относно снимките в коментарите:
Скрит текст:
Над полето, в което пишеш мнение има два реда с различни функции. Натискаш второто квадратче на втория ред (това със снимката), копираш линка на снимката и го слагаш между двете "img", които ще ти излязат. Надявам се, че ме разбра.

# 472
                            благодаря Рая

# 473
снимката е стара. само пробвах

# 474
Епизодът наистина беше много интересен. Heart Eyes Heart Eyes Най-интересно ми беше, когато Вили видя Диего и Людмила, какво ли извинение ще измисли сега Диего? Заради Людмила той сгафи с Виолета. Много ми е интересна Людмила - с Феде е добра, а с другите се сържи ужасно, особено с Нати, да не би да й е някаква марионетка, която само да върви след нея и да й угажда. Но и Нати си е виновна, защото й прощава и пак отива при нея, но тя е добър човек и може би го прави заради това. Peace На снимките са много сладки. Heart Eyes Heart Eyes Единственото, което ме учуди е, че Пабло (Томас) беше на снимката с Тини и Мечи, защото тя май беше от 2 сезон на Виолетта. newsm78 Но нали се носиха слухове, че ще участва в края на сезона, и може би заради това. newsm78

# 475
Стили много ми хареса 5 епизод от историята ти, направо беше супер. Heart Eyes Heart Eyes Всеки епизод става все по-интересен, има доста драма. Heart Eyes Не знам как ги измисляш, но мисля, че и Марти ти помагаше или нещо такова и може би като работят двама става по-добре, но много ми харесва. Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 476
Епизодът наистина беше много интересен. Heart Eyes Heart Eyes Най-интересно ми беше, когато Вили видя Диего и Людмила, какво ли извинение ще измисли сега Диего? Заради Людмила той сгафи с Виолета. Много ми е интересна Людмила - с Феде е добра, а с другите се сържи ужасно, особено с Нати, да не би да й е някаква марионетка, която само да върви след нея и да й угажда. Но и Нати си е виновна, защото й прощава и пак отива при нея, но тя е добър човек и може би го прави заради това. Peace На снимките са много сладки. Heart Eyes Heart Eyes Единственото, което ме учуди е, че Пабло (Томас) беше на снимката с Тини и Мечи, защото тя май беше от 2 сезон на Виолетта. newsm78 Но нали се носиха слухове, че ще участва в края на сезона, и може би заради това. newsm78
Нали преди да чуе какво каза Людмила на Леон, Феде твърдеше, че любовта променя хората. Да, донякъде е така, защото Людмила с него беше наистина много различна от тази, която сме свикнали да виждаме. Но когато той не беше наоколо старата Людмила се връщаше и продължаваше с интригите. Да видим сега в трети сезон дали ще може да се промени изцяло или както се казва- "Вълкът козината си мени, но нрава- не."  Laughing
Относно снимката- направена е през 2012 на наградите Kids Choice Awards и доколкото знам тогава все още не са започнали да снимат втори сезон. А Тини се е подстригала малко след финала на първия.

"До утре приятели!! Утре започва заснемането.. даааа #VIOLETTA3!!!"

Изглежда, че Тини е много развълнувана, както и всички ние.  Heart Eyes
Тини го е написала преди 8 часа, което значи, че днес започват снимките.  Laughing Нямам търпение. Дано да излязат още новини.  Heart Eyes И дано Аржентинските фенове да си вземат камерите и да се направят на папараци. ;д

# 477

Тини го е написала преди 8 часа, което значи, че днес започват снимките.  Laughing Нямам търпение. Дано да излязат още новини.  Heart Eyes И дано Аржентинските фенове да си вземат камерите и да се направят на папараци. ;д

Дано,дано!!!

# 478
Нали преди да чуе какво каза Людмила на Леон, Феде твърдеше, че любовта променя хората. Да, донякъде е така, защото Людмила с него беше наистина много различна от тази, която сме свикнали да виждаме. Но когато той не беше наоколо старата Людмила се връщаше и продължаваше с интригите. Да видим сега в трети сезон дали ще може да се промени изцяло или както се казва- "Вълкът козината си мени, но нрава- не."  Laughing
Относно снимката- направена е през 2012 на наградите Kids Choice Awards и доколкото знам тогава все още не са започнали да снимат втори сезон. А Тини се е подстригала малко след финала на първия.

Супер аз вече нямам търпение да видя рекламите,които очевидно не са готови Party Явно наистина Тини е много развълнувана със сигурност ще е интересно Peace

# 479
Кой знае каква еуфория ще бъде на снимачната площадка. Всички ще се съберат заедно, ще са толкова развълнувани.
И аз нямам търпение за рекламите и трейлърите. Винаги ги правят много интересни. Да си припомним трейлъра за втори сезон:

Общи условия

Активация на акаунт