Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 998
  • 737
  •   1
Отговори
# 540

Сега като видях видеото на новия актьор от Виолетта, и не ми се струва толкова лош. Grinning Няма да се изненадам, ако го харесам с времето. Аз не харесвах и Диего, но сега го харесвам много. Така може да стане и с новия. Grinning Всичко е възможно, затова вече няма да се изказвам предварително, защото нищо не се знае. Joy Joy
newsm10  Joy
На мен все още не може да ми хване окото този новия. ;д Но като го видя в сериала и ако ми хареса героя му, може и него да започна да го харесам. Както ти казваш- всичко е възможно.  Laughing
Аз новия го харесах(може би щото е французин и ми е забавно като го чуя да говори. Не знаете какво кикотене падна като го чух да говори) Този французин сега ми навява мисли че може би щом ние сега го харесваме дори и без да му познаваме героя му може би щяхме толкова да харесваме и Диего ако не знаехме че героя му ще е лош

# 541
Диего вчера е бил в радио "Aire por favor".

Скрит текст:

Много е сладък.  Heart Eyes
А забелязахте ли кой си е сложил за фон на телефона му..

Клара. ;д

А Мерседес е била в шоуто #FansWorld.

Много са сладки и двамата. Heart Eyes Според мен Клара и Диего наистина са заедно, защото имаше доста факти за това. Peace Мечи много ми харесва с къса коса, повече ми харесва с къса отколкото с дълга. Голяма сладурана е, според мен е отслабнала малко. Heart Eyes Heart Eyes

# 542
  • София
Къде го видяхте този новия? Може ли линк?  Peace

- Матиас целува Пароди. Епизод 79 или 80, забравих.  Laughing

# 543
Къде го видяхте този новия? Може ли линк?  Peace

- Матиас целува Пароди. Епизод 79 или 80, забравих.  Laughing
Марти, върни се една страница назад и виж в моя пост там съм публикувала клипче! Peace

# 544
Диего вчера е бил в радио "Aire por favor".

Скрит текст:

Много е сладък.  Heart Eyes
А забелязахте ли кой си е сложил за фон на телефона му..

Клара. ;д

А Мерседес е била в шоуто #FansWorld.

Много са сладки и двамата. Heart Eyes Според мен Клара и Диего наистина са заедно, защото имаше доста факти за това. Peace Мечи много ми харесва с къса коса, повече ми харесва с къса отколкото с дълга. Голяма сладурана е, според мен е отслабнала малко. Heart Eyes Heart Eyes
Да,много са сладки двамата!Аз бях публикувала една снимка,на която Клара и Диего се целуват.

# 545
Да,много са сладки двамата!Аз бях публикувала една снимка,на която Клара и Диего се целуват.
Да, точно и аз това тръгнах да пиша- има снимка, на която двамата се целуват, така че вече е 100% сигурно, че са заедно.
Мечи наистина е отслабнала и е много сладка.  Heart Eyes

Нова снимка на Мерседес и Мартина от заснемането на третия сезон.

Нямам търпение да разбера дали Людмила и Виолета стават приятелки.

# 546
  • София
Миши, моя грешка. Не бях видял клипчето.  Нищо не разбрах.  Laughing Peace
Видимо от снимката, Людмила пак говори нещо на Виолета, което не я засяга т.е. според мен нещо и досажда.  Joy

# 547
  • София
В Барселона. Явно на всички им е доста смешно.  Laughing

# 548
Видимо от снимката, Людмила пак говори нещо на Виолета, което не я засяга т.е. според мен нещо и досажда.  Joy
Хаха, да. ;д Кой знае какво й говори. Laughing

В Барселона. Явно на всички им е доста смешно.  Laughing

Сигурно е интересно да бъдеш на снимачната площадка и да гледаш докато те снимат сцените. :д
А тук Людмила май пак си говори с телефона (Нати ;д) и пита "Огледалце, огледалце, коя е най-хубавата в Студиото?"  Laughing

# 549
Епизодът отново беше много интересен. Heart Eyes Вече едвам я гледам Ана, не мога да я понасям. В началото мислех, че наистина има добри намерения, но сега... Close Людмила малко ме разочарова. Sad Не биваше така да притиска Диего за Виолетта, все пак той наистина я обича. Не знам какво щях а направя, ако бях на негово място, според мен е достан притеснен и отчаян, че Виолетта ще разбере истината. Sad Но мисля, че тя не заслужава любовта му като мисли и за Леон, а не е само с единия. Людмила не бива да му причинява това, нали са приятели от детинство. Но може би и тя е права, защото иска да изгони Виолетта от студиото на всяка цена, може би го прави заради това. Диего хубаво направи като я заплаши, че ще каже на Феде истината, поне от това да се стресне Людмила. Joy Joy  Ками и Бродуей са ми много смешни. Според мен и двамата се харесват поне малко, Бродуей даже харесва Ками много, защо не се съберат. Joy Joy Матиас беше уникален. Joy Joy Joy Трябва да го вземат в театъра, как говореше на стола, направо нямам думи. Joy Joy джейд и тя е същата с Херман, вече започна да се прави на умна. Joy Людмила за малко да каже на Виолетта истината. Добре, че видя Феде, та да се осъзнае малко какви ги върши. Joy Joy Франческа с право се сърди на Марко. Нали тя му е гадже, какво се занимава само с тази Ана. Като го целуна трябваше да й се скара и да й покаже, че е с Фран и я обича, а не само да се лигави с Ана. Crossing Arms Заради него и Фран страда. Много ми хареса изпълнението на Лара. Не предполагах, че Лара или по-точно Валерия пее толкова хубаво. Има много красив глас. Heart Eyes Heart Eyes Бето отново ми беше много смешен. Joy Joy

# 550
Здравейте! Епизодът беше супер! Много ми беше забавен моментът, в който Матиас се обясняваше в любов на стола. Laughing Дори си представяше, че столът е онази инспекторка, Пароди. ;дд

Диего би постъпил правилно, ако се реши да каже истината на Виолета. Но няма да го направи сега, той само се опитва, но няма да успее. Все пак тя разбира някъде в епизод 75.

Много ми харесаха изпълненията в караокето. Особено на Лара. Има красив глас. Аз и преди съм гледала видеото в интернет и си знам. А в следващия епизод май момичетата ще пеят "Veo veo". Нямам търпение.

Тази Ана въобще не ми е симпатична. Как лъже Франческа, за да я отдалечи от Марко... ooooh! Тя още в началото ми изглеждаше такава една... как да кажа... зла! Laughing Е, добре де, може би малко прекалявам, но поне казвам истината. Peace ;дд

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 19:23 от Stilito

# 551
  • София
Рая, права си.  Joy
Епизода днес също беше интересен и забавен.  Peace
Грегорио пак някакви ги забърква. В следващия епизод ще нарисува някакво петна мисля, че върху Андрес. И пак ще остане невинен, въпреки че Пабло го разкри. А Бето е толкова смешен. Луда глава. Особено като говори с пълна уста или пее  Joy Ана много ме дразни. Какво не разбира, че Марко харесва Франческа.  newsm78 Франческа колко нервна беше, страх ме хвана от нея.  Laughing Нормално е вие момичетата сте толкова нервни.  #Crazy Толкова ми е жал за Анджи, а Херман вместо да направи нещо, за да я задържи, той бездейства.  #Cussing out Джейд с нейното листче и как си забравяше текста   Laughing Виолета ясно си личи, че харесва Леон. Как ревнуваше обаче  Laughing Лара много хубаво изпя Voy por ti, а момчетата много не ми хареса тяхната версия на Junto a ti, определено това е момичешка песен и повече приляга на Ками, Фран и Вили.  Peace Жал ми стана за Людми, че и този път не я поканиха. Не разбирам защо не казва истината на Виолета. Нали твърди, че не е влюбена във Федерико, ами какво я спира тогава? И за Диего ми е жал.  Peace Камила, още си пада по Бродуей, въпреки че не го показва.
И накрая една новина: От вчера записвам епизодите, но качеството не е хубаво и понеже има други хора които превеждат епизодите, аз ще превеждам различни сцени от епизодите. Днес съм превел частта с танците на Федерико, Нати, Макси и Людми.  Peace Обаче имам проблем. Не знам дали при вас е така. Субтитрите ми избързват и много не се разбира чия реплика на кой е. Това малко ме обърква при превода. Но за сметка на това песните ми са преведени.  Simple Smile

# 552
Пореден много интересен епизод.  Heart Eyes
Людмила не посмя да каже истината на Виолета след като видя Феде. Прави се, че той изобщо не я интересува, но и нея я е страх, че той тотално ще я зачеркне ако разбере истината.
Ками и Бродуей са голяма работа. Само се карат.  Joy Да вземат и те вече да се събират, то се е видяло, че още се обичат.
Матиас направо ме уби с речта си към стола.  Joy И Джейд как си записваше.  Laughing Ох, колко е умна горката, нарече Херман- Пароди.  Joy
Херман наистина много ме разочарова. За пореден път си премълчава, а не се изправя пред дъщеря си и не й казва истината. И на мен ми е жал за Анджи.  Sad Не заслужава подобно отношение.
Нямам думи за Ана.  ooooh! Марко какво ли не се опитва да направи, за да се сближи с Фран, а тя обърква всичко. Но той сам си е виновен- за какво изобщо й обръща внимание?! Макси и той се бърка там, където не му е работата. ;д Фран трябвало да разбере, че Ана и Марко са само приятели. Ех, ако знаеха Ана какви интриги върти.  Rolling Eyes
Лара изпя прекрасно "Voy por ti". Много се учудих, че има такъв талант.  Heart Eyes Много ми хареса изпълнението й, браво.  Peace Леон нямаше защо да се притеснява, че тя може да го изложи. ;д
Хубаво е, че Лара и Виолета се разбраха, но до кога ли?! ;д
Диего е в много лоша ситуация и изобщо не знае какво да прави.. Хареса ми, че Нати отново му даде хубав съвет.  Peace Права е, че Виолета трябва да научи от него, а не от Людмила или по начинът, по който ще научи по-нататък.  ooooh! Добър изход от тази ситуация за връзката им няма, но Диего трябваше да й каже. Той вече на няколко пъти се опита да й каже истината, но все не му достига смелост. Знае, че ако й каже всичко ще приключи, а той не иска да я загуби.

# 553
  • София
Да, в следващия епизод са Veo veo и Luz, cammara y accion.
Да, Матиас и Пароди имат целувка в 79 епизод.
А Виолета как разбира за плана на Диего и Людмила? newsm78

# 554
Нормално е вие момичетата сте толкова нервни.  #Crazy

И накрая една новина: От вчера записвам епизодите, но качеството не е хубаво и понеже има други хора които превеждат епизодите, аз ще превеждам различни сцени от епизодите. Днес съм превел частта с танците на Федерико, Нати, Макси и Людми.  Peace Обаче имам проблем. Не знам дали при вас е така. Субтитрите ми избързват и много не се разбира чия реплика на кой е. Това малко ме обърква при превода. Но за сметка на това песните ми са преведени.  Simple Smile
Стига де, Марти.. не ни слагай всички момичета под общ знаменател.  Joy
Браво за труда, който полагаш.  Hug Оо и при мен има същия проблем със субтитрите. В началото толкова се ядосвах, наистина е объркващо. Но вече като че ли свикнах. А тези от Дисни или там които се занимават със субтитрите толкова ли не виждат какво става?! Да вземат да си настроят тайминга. А пък и забелязах, че в миналите епизоди при звукът и картината също имаше разминаване.

Диего говори с Людмила по телефона, явно нещо за плана им, Леон го заснема и Виолета вижда видеото.

Общи условия

Активация на акаунт