Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте.
... Мисля, че ще е добре и да повторят и двата сезона, защото до излъчването на третия сезон в Аржентина има 1 година, а и не вярвам, че веднага ще го излъчат при нас. Може би другата година края.  Peace

Според мен ще дават нещо друго,някое друго сериалче. А и те да го пуснат лятото пак няма кой да го глед,защото някой ще ходят в чужбина на почивка,други ще останат тук,но пак не е гаранция,че като ги пуснат 2та сезона ще се гледа.
И аз мисля, че ще дават друг сериал..  Peace
Violettalove (съжалявам не ти помня името), ами аз си снимам епизодите  Laughing Да, всъщност колкото и нелепо да звучи, пак успявам да гледам епизода  Peace Не е особено добро качеството, но важното е, че ще мога да го гледам Simple Smile

# 571
...И аз мисля, че ще дават друг сериал..  Peace
Violettalove (съжалявам не ти помня името), ами аз си снимам епизодите  Laughing Да, всъщност колкото и нелепо да звучи, пак успявам да гледам епизода  Peace Не е особено добро качеството, но важното е, че ще мога да го гледам Simple Smile

Надявам се да се сещаш коя съм ;дд смисъл да не помислиш,че съм нов фен. ;дд

# 572
  • София
...И аз мисля, че ще дават друг сериал..  Peace

Надявам се да се сещаш коя съм ;дд смисъл да не помислиш,че съм нов фен. ;дд
Ама, Ани, аз все не мога да те разпозная.  Laughing Постоянно си сменяш името. Всъщност сега те познах по аватара на Анаи  Heart Eyes
Сега качих и преведох частта от вчерашния епизод на репетицията на Виолета и Леон, а сега ще кача момента, където Людмила за малко да каже за плана на Диего на Виолета.  Peace

# 573
Малко снимки на Damien Lauretta:

Не е толкова зле. Heart Eyes
Не е толкова лош наистина Peace
Нова снимка на каста и Damien Lauretta е там Peace

# 574
Здравейте.
... Мисля, че ще е добре и да повторят и двата сезона, защото до излъчването на третия сезон в Аржентина има 1 година, а и не вярвам, че веднага ще го излъчат при нас. Може би другата година края.  Peace

Според мен ще дават нещо друго,някое друго сериалче. А и те да го пуснат лятото пак няма кой да го глед,защото някой ще ходят в чужбина на почивка,други ще останат тук,но пак не е гаранция,че като ги пуснат 2та сезона ще се гледа.
Марти,с какво снимаш епизодите ако може да попитам??

# 575
  • София
С камера.  Laughing Както вече казах, не е хубаво много качеството, но пък поне си гледам епизодите Simple Smile

# 576
Здравейте на всички.  Hug

Марти, голям си детектив значи.  Joy Дано да се окажеш прав. Ще е хубаво всички да можем да изгледаме финала на сезона. А дано сериалът донесе късмет на тези, които ще имат изпит. ;д

Ани,  Hug радвам се да те видя в темата. Отдавна не си писала. Имаш страхотен аватар и подпис.  Heart Eyes
И според мен може да дават някой друг сериал на мястото на "Виолета". Но ако повторят и двата сезона няма да сбъркат, ще има хора, които ще ги гледат.  Peace

Нова снимка на каста и Damien Lauretta е там Peace
Скрит текст:
А тази под Диего (с късата коса) е новата актриса, за която има слухове, че ще играе отрицателна роля.

Снимки от филма на "Виолета". Вчера се е излъчил в Аржентина.
Скрит текст:

Нямам търпение да стане 13-ти юни.  Heart Eyes

# 577
Здравейте.

Благодаря!  yes

# 578
Извинявам се, но съм нова във форума.Можете ли да ми помогнете с избора на аватар, защото не открих малка снимка в интернет?

# 579
Извинявам се, но съм нова във форума.Можете ли да ми помогнете с избора на аватар, защото не открих малка снимка в интернет?
Ето няколко! Peace
Скрит текст:

# 580
.... Ани,  Hug радвам се да те видя в темата. Отдавна не си писала. Имаш страхотен аватар и подпис.  Heart Eyes
И според мен може да дават някой друг сериал на мястото на "Виолета". Но ако повторят и двата сезона няма да сбъркат, ще има хора, които ще ги гледат.  Peace

Така е,ама имам много проблеми вкъщи,в училище. Ходя на уроци по френски,мъча се да уча турски (поне да си превеждам някоя друга информация за любимците ми). И куп други дейности ;дд,но когато имам време сядам и ви чета,нищо че не пиша аз съм тук..като призрак Grinning

# 581
Скрит текст:
Фран и Стефи.

Малко зад кадърни снимки от #Violetta3

- роклята на Виолета
- първите сцени на Алба (Нати)
- новата
- и другия нов герой. Третия го знаете Дамян Лаурета/Лорета

Joy Joy

В 3 сезон на "Виолета" ще видим Деми Ловато. В ролята на Татяна - леля на Людмила. Режисьорите са говори с Деми Ловато,Бела Торн и Селена Гомес да участват. Също така предложили роля на Майли и ако тя приеме ще играе Катя Брайн или Катина Брайн от Англия (приятелка на Фран) ще бъде приятелка с Людмила,но после ще се върне към Фран и Ками.

# 582
  • София
Епизода беше много интересен. Хем весел, хем тъжен.  Peace
Стана ми много гадно за Анджи. Горката, не може без Виолета, но няма развитие в Аржентина и трябва да замине за Франция.  Sad Виолета наистина се промени с нейна помощ.
Песните бяха супер. Много ми стана смешно, когато Федерико и Нати пяха Tienes el talento, а Людмила умира от ревност. Наистина напоследък любовта я промени и много започна да се засяга от хорските думи.  Peace Писна ми вече от Камила и Бродуей, да се събират вече, че ме дразнят само да се карат.  Laughing Забелязахте ли Нати, че се осмели да се опълчи на Людмила? Наистина се учудих.  #Crazy Тази Анита да се маха, че ми е толкова противен персонаж.  #2gunfire Имала план как Марко да се доближи до Франческа, да бе да.  Outta Joint Laughing По-скоро обратното.  Peace Джейд има много заразителен смях  Laughing Горката, толкова е тъпа, че бие всякакви рекорди.  Laughing За първи път да чуя Грегорио да признае на някой, че е добър в танците.  Laughing Е, общо взето това ме впечатли. Днес също записах епизода и обясних на майка ми как да записва и се надявам от понеделник да няма епизод, който да изпусна  Peace

# 583
  • София
Ани, относно това Деми, Майли или Бела да участват, аз съм твърдо против! Не намирам смисъл в това те да участват. Майли ако приеме голяма грешка за Виолета. Тя ще и съсипе репутацията - убеден съм в това и хейтърите ще станат повече!  Peace

# 584
3-те сезон се очертава да бъде много интересен!!  Grinning  Simple Smile   Както и филма!  Епизодът днес беше страхотен!!  Финала ме натъжи и то много!!  Новата Джейд е страхотна!!  Joy  Когато Людмила и Нати се карах умрях да се смея!!  Joy Joy   Ана много ме дразни!!  А Ками и Бродуей бяха много сладки!!   Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт