Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 106 388
  • 784
  •   1
Отговори
# 180
  • в огледалото на живота
Баща ми има приятел, който ремонтира перални. Последната новост, която научих за поддръжката е, че се слага пакетче сода за хляб в гнездото за прах(ех, тази универсална сода) и се пуска празна на макс градуси. И прахът за пране било хубаво течен да се ползва.
Не бих го причинила на пералнята си.. Naughty
Сода,лимонтозу или каквото и да било.
Има си препарати за тази цел.

# 181
Момичета да ви питам имам проблем с банята от две три седмици пробвам да изчистя плочките там но без особен видим резултат.Проблема ми ,е че на места м/у плочките и фугите има черни петна,които пробвах да почистя с меглио,цилит-пяна,даже със сода и оцет но чррното си седи.Чудя се дали да не купя нещо за плесен и мухъл.Вие какво ще ме посъветвате?

# 182
Баща ми има приятел, който ремонтира перални. Последната новост, която научих за поддръжката е, че се слага пакетче сода за хляб в гнездото за прах(ех, тази универсална сода) и се пуска празна на макс градуси. И прахът за пране било хубаво течен да се ползва.
Не бих го причинила на пералнята си.. Naughty
Сода,лимонтозу или каквото и да било.
Има си препарати за тази цел.

Какво може да ѝ стане на пералнята? Не ми се е налагало да ги правя тези упражнения, а човекът със содата  Laughing се занимава професионално и е наясно с препаратите. Със сигурност и двата вида перилни препарати оказват влияние на машината. Като се замисля, възможно е някъде да се е образувал мухъл и затова да мирише. Има тема за пералните във форума, там ще се изкажат по- компетентно.

# 183
  • оттам, откъдето започва България
Да не би да си затваряте люка на пералнята, че се получава мухъл и миризма?  newsm12 Аз за толкова години ползване на пералня такова нещо не съм имала.

# 184
  • в огледалото на живота
Какво може да ѝ стане на пералнята? Не ми се е налагало да ги правя тези упражнения, а човекът със содата  Laughing се занимава професионално и е наясно с препаратите. Със сигурност и двата вида перилни препарати оказват влияние на машината. Като се замисля, възможно е някъде да се е образувал мухъл и затова да мирише. Има тема за пералните във форума, там ще се изкажат по- компетентно.
Тъй де...и ще ти дадат същия съвет... Simple Smile

# 185
Извинявам се, попаднала съм в тема - 3 и там съм чела и писала. Ще си преместя поста от старата тема в тази. Simple Smile
В краен случай и аз ще си го поръчам онлайн /става въпрос за препарата на Сано пяна за почистване на баня/, само дето цената на доставката е почти като един препарат. Хахахаха едно на цената на две. Иначе онзи дена попаднах на един препарта на Мр. Мускул, за който пише, че премахма петна от сапунена вода. /на мен точно това ми трябва/. Мисля да го пробвам първо него. А в бъдеще може да си поръчам и този, защото го няма по магазините във В. Търново. А ето го препарата. http://www.mrmuscleonline.co.uk/bathroom/bathroom_toilet_cleaner.html
Някой ползвал ли го е, имате ли добри впечатления от него. Ароматизиран ли е или мирише на химия. Моля споделете мнения.

# 186
  • София
mimggg, аз съм много доволна от ЦИФ за баня. Сравнително евтин е, а върши добра работа.

# 187
  • София
mimggg, аз съм много доволна от ЦИФ за баня. Сравнително евтин е, а върши добра работа.

И аз го препоръчвам! Peace

# 188
  • сред маслини и портокалов цвят
Момичета да ви питам имам проблем с банята от две три седмици пробвам да изчистя плочките там но без особен видим резултат.Проблема ми ,е че на места м/у плочките и фугите има черни петна,които пробвах да почистя с меглио,цилит-пяна,даже със сода и оцет но чррното си седи.Чудя се дали да не купя нещо за плесен и мухъл.Вие какво ще ме посъветвате?

Аз ползвам това:
Скрит текст:

Много е добро. Чисти чернилка от фуги и плочки, наслагвания от сапун, следи от ръжда, петна от мухъл и каквото там се сетиш. Не съдържа белина и не мирише гадно. Последния път купих с аромат на лимон, много приятна миризма остава после. Около 4 лв. е.

# 189
  • При децата ми
jasmin, от къде го купи?

# 190
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз живея до Женския пазар и го купувам от един магазин наблизо- Fresh се казва. В този край на пазара, който е откъм Екзарх Йосиф. Но предполагам, че го има и на други места, продавачките ми казаха, че се внася в България сравнително редовно, има си официален вносител.
Има и Clorox за кухня, който също бил много добър, но той съдържа белина, та едва ли ще го купя.

# 191
Jasmin благодаря за отговора,не съм го срещала този препарат дано го открия около моя квартал

# 192
  • Варна
От Кауфланд и Елитис съм си купувала този препарат.

# 193
  • София
И аз ще пробвам предложението на Жасмин, защото препарати хубави за баня - има, ама с белите фуги на подовите плочки не мога да се преборя. Tired

# 194
Благодаря при следващото пазаруване в кауфланд ще го потърся

Общи условия

Активация на акаунт