Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 109 637
  • 784
  •   1
Отговори
# 435
6u6ulina   Ами, да - това е варовик, който е потъмнял.
Действай с кислол или изсипи две пакетчета лимонтозу, когато излизате и няма да се ползва.

Леко ми е потъмнявало долу, когато дълго време не съм си била в къщи. После с лимонтозу-то ...и си става нова чинията.

# 436
dlpl благодаря ти ,ще пробвам  Peace  bouquet

# 437
  • София
Да изкажа недоволство от WC ароматизатора - сини топчета на Bref. Цялата ми тоалетна чиния е една мацаница - сини черти и точки от стичащ се препарат. Остатъчната вода долу е тъмна като мастило, а очаквах просто да е с лек син оттенък. Ароматът му е приятен, но определено няма да купя повече.

# 438
РРР, пробвай да му смениш мястото - премести го малко по-напред - и ще спре да пуска прекалено много. Цялата тази синилка се почиства, слава богу, лесно. Но като уцелиш правилното място, не цапа изобщо.
Иначе и аз като теб повече блокче „синя вода” за ръба на тоалетната няма да взема - нито Сано, нито Бреф. Само безцветни ще купувам.

# 439
аз си взех от тея лентички на Дък ,обаче...не съм доволна  Crossing Arms
Залепваш ги ,ама дали стои и 3-4 дни и падат ли какво,не знам.Иначе има някакъв аромат,лек...

# 440
  • София, Младост
Аз също не съм доволна от този Бреф, освен че цапа, не усещам никакъв аромат, за разлика от лентичките на Domestos-те са ми фаворит  Peace

# 441
  • София
На мен до момента най-много ми харесват ароматизаторите на Амби Пур и по-специално розовият. Цялата баня мирише.

Скрит текст:

Досега ползвах Bref Duo Activ, но не ми харесва, че двете части изтичат неравномерно. Иначе и аз имам едни топчета на Бреф, но не им е дошъл редът, явно бързо ще свършат.

За почистващите свойства на нито един от изброените не виждам разлика.

# 442
а какво бихте ми препоръчали за плочките в банята  Rolling Eyes Взех си Cillit bang...те са просто в прах от ремонта...

# 443
  • София
Ами щом има прах не ти трябва специален препарат - и с вода и парцал става да ги измиеш. Иначе цилит бенг ми е един от любимите препарати, няма издънки.

# 444
Ами все пак един вид дезинфекция... Wink Благодаря ти Госпожица Лаленце   bouquet

# 445
  • София
Да питам и аз, имам чайник, стар, емайлиран, беличък. Хубаво, ама в него честичко се вари чай, и съответно става жълт вътре, а и чучура му не мога да почистя. С какво мога да го измия, да е беличък и отвътре, и чучура да се измие, без много търкане? Иначе хващам домакинската гъба за съдове, с препарата за съдове и го позачиствам, но пак жълтее, а и ми коства много усилия.

# 446
viliandar
Колко издържат тези лентички на Доместоса?
Преди време ползвах едни блокчета на Доместос, но не бях доволна, изтичаха като сапунена вода и се наслояваше. После трябваше често да чистя и това наслояване.

# 447
  • София, Младост
Честно казано вкъщи свършват много бързо-за седмица някъде, но това защото много често вместо четка за WC ползваме силната струя на душа(която е за масаж) Laughing-почиства идеално, но и лентичката заминава бързо от струята  Crazy

# 448
Една година ползвам за тоалетната това
Скрит текст:
  и съм много доволна.

# 449
Ambi pur-a преди няколко години ползвах и не бях доволна от аромата. За измиването нямам спомен как беше.  Сега може да е много по-различен, виждам, че има доволни.
За момента ползвам Breff duo ,  DUCK  - синия също ми хареса.
Една потребителка беше споделила, че е очарована от розовия Амби пур. Ще опитам.

Общи условия

Активация на акаунт