Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 106 430
  • 784
  •   1
Отговори
# 210
Какво да правя тогава? Ужасно грозно стои, да се чудиш идиоти производители Twisted Evil!

# 211
  • Варна
Какво да правя тогава? Ужасно грозно стои, да се чудиш идиоти производители Twisted Evil!
Петната от лепило по сушилнята ги махнах с олио.
Намазваш с малко олио и изтъркваш с кърпа.

# 212
Вече писах, че с олио не става, нито с мокра кърпа... Пробвах с Циф - тц.
Ще пробвам с лакочистител, със спирт също.

# 213
Вече писах, че с олио не става, нито с мокра кърпа... Пробвах с Циф - тц.
Ще пробвам с лакочистител, със спирт също.

От 21.04 в Лидъл ще има разтворител за етикети и лепило.Върши перфектна работа.
http://www.lidl.bg/cps/rde//www_lidl_bg/hs.xsl/Online_Brochure.htm

# 214
Здравейте на всички!
Доста отдавна не бях влизала тук поради многото работа, но по принцип си следя тази тема, защото и за мен хигиената и начините за нейното постигане са болна тема Simple Smile
Та по твоя въпрос Вергилия...
С мъжа ми имаме малко заведение, тип механа, и както се подразбира тоалетната е доста посещавана и съответно много замърсявана...
Отделно имаме малка баня където персонала има възможност да взима по душ преди или след работа...
За тези две помещения от вече горе долу година ползвам следния препарат - http://varnaclean.com/preparati-za-pochistvane/sanitarni-pomesht … meshteniya-detail
Тъй като опаковката е голяма, а и доста се разрежда го ползвам и у дома в санитарните помещения. Много съм доволна как се справя и в банята и в тоалетната!
Предполагам, че за теб недостатък ще е голямата опаковка, но може да го предлагат и в по-малки тубички - не съм проверявала защото мен ме устройва този вариант.
Надявам се, че съм помогнала малко Simple Smile
Поздрави!

Имам питане за тази тема.
Момичета, плочките в банята ми са червени и имат бели варовикови следи. Нямат измиване.
Току-що търках една с четка за зъби, белина и кислол - няма ефект.

Дали споменатият Циф за баня ще ми помогне, по-скоро ми трябва хубав препарат за плочки. Отчаяла съм се, искам да ги измия. Банята е на по-малко от година, бърсала съм ги, не съм я търкала редовно, но не съм и занемарявала.

Всеки съвет ще ми е от полза.

# 215
Имам питане за тази тема.
Момичета, плочките в банята ми са червени и имат бели варовикови следи. Нямат измиване.
Току-що търках една с четка за зъби, белина и кислол - няма ефект.

Дали споменатият Циф за баня ще ми помогне, по-скоро ми трябва хубав препарат за плочки. Отчаяла съм се, искам да ги измия. Банята е на по-малко от година, бърсала съм ги, не съм я търкала редовно, но не съм и занемарявала.

Всеки съвет ще ми е от полза.

Аз чистя с това и съм доволна
Скрит текст:

# 216
  • Варна - Черна гора
Sourcherry,
опитай да навиеш широко тиксо около показалец и безименен пръст. Притискай тиксото върху участъците, където е останало от стикера. Или ползвай WD-40 - силиконова смазка.

# 217
  • 1st floor
Момичета, с какво да изпера ленена покривка? Има петно от кафе, което още беше прясно и накиснах с гореща вода и Омо. Не се оправи хич! Crossing Arms Сега съм я накиснала с Лидълския препарат за петна (в зелената туба). Ако до утре не се изпере, какво да я правя? newsm78

# 218
Sourcherry,
опитай да навиеш широко тиксо около показалец и безименен пръст. Притискай тиксото върху участъците, където е останало от стикера. Или ползвай WD-40 - силиконова смазка.

Благодаря, не знаех за този вариант. Днес пак чистих, на ръка, ми няма махане. Утре ще пробвам и с тиксо.

За ленената покривка - кафе се пере без проблем с обикновен препарат за пране. Не излиза ли при нормално изпиране на ръка със сапун, ако щеш?

# 219
  • 1st floor

За ленената покривка - кафе се пере без проблем с обикновен препарат за пране. Не излиза ли при нормално изпиране на ръка със сапун, ако щеш?[/i]
Не. И гадното е, че виждам петната чак като позасъхне покривката. Сега я извадих от Лидълския препарат и пера на 60 градуса с бяло пране и дълга програма. Да видим какъв ще е резултата. Thinking

# 220
  • в огледалото на живота
Момичета, с какво да изпера ленена покривка? Има петно от кафе, което още беше прясно и накиснах с гореща вода и Омо. Не се оправи хич! Crossing Arms Сега съм я накиснала с Лидълския препарат за петна (в зелената туба). Ако до утре не се изпере, какво да я правя? newsm78
Грешката е ,че си накиснала в гореща вода и така петното се е фиксирало.
Кръв,кафе,вино винаги с  хладка вода се третират в началото!

Опитай със Спот или сапун Капус против петна.

# 221
  • София
Ако не стане с това което казват момичета ,пробвай с Test gel.Аз само с него успявам да махна всякакви петна.Мокриш петното ,мажеш с гела и оставяш за 2-3 дена.След това търкаш петното на ръка и после в пералнята.

# 222
  • 1st floor

Грешката е ,че си накиснала в гореща вода и така петното се е фиксирало.

И аз си го мислех, докато накисвах покривката в гореща вода!  Mr. Green

Сега, ако не се изпере, ще пробвам със Спот. Ако и с него не стане, ще купя Тест гел или Карпус. Или направо нова покривка! Mr. Green

# 223
Стига де, кафе е това. Чак пък да се фиксира толкова. Петно от кафе се маха дори с кислородна вода. Пробвай с кислородна вода. Съвсем наскоро така си махнах петно от кафе от панталона. На една марличка сложих и изчезна. Панталонът - цветен.

# 224
  • 1st floor
Кафе, кафе...ама защо не се махна, не знам! Crossing Arms Сега отивам да простирам и като поизсъхне ще докладвам за резултата!

Общи условия

Активация на акаунт