Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 109 657
  • 784
  •   1
Отговори
# 450
Ползвам го като ароматизатор, за измиване имам специален препарат за тоалетна.

# 451
  • в огледалото на живота
Да питам и аз, имам чайник, стар, емайлиран, беличък. Хубаво, ама в него честичко се вари чай, и съответно става жълт вътре, а и чучура му не мога да почистя. С какво мога да го измия, да е беличък и отвътре, и чучура да се измие, без много търкане? Иначе хващам домакинската гъба за съдове, с препарата за съдове и го позачиствам, но пак жълтее, а и ми коства много усилия.
Кипваш оцет+сода и оставяш течноста вътре в чайника да постои.После с гъбичка търкаш.
Има и препарати с такава цел-антикалково покритие.
Няма начин да стане какъвто е бил при закупуване,но ако се подържа постояно не се наслоява много и по лесно се чисти.

# 452
  • Страната на приказките
Моля, може ли някой да каже как се почистват най-лесно кафявите точки, които се образуват при йенските тави след печене? У нас пада голямо търкане и все остават. Много ме е яд, защото ми е много удобно да готвя в стъклена тава.

Не прочетох всичко, но много удобно се премахват със стъргалката за керамични котлони.

# 453
  • София
Аз търкам с телта първо и после с гъбата с веро.  Peace

# 454
  • София
Кипваш оцет+сода и оставяш течноста вътре в чайника да постои.После с гъбичка търкаш.
Има и препарати с такава цел-антикалково покритие.
Няма начин да стане какъвто е бил при закупуване,но ако се подържа постояно не се наслоява много и по лесно се чисти.
Благодаря, ще пробвам!
Аз също съм доволна от розовия Амби Пур.

# 455
  • София
И така, кое веро да си купя сега - колебая се между Frosch, Fairy или Pur?
Досега ползвах Gruen Green, но последната партида ме разочарова, имам подозрение, че Карфур, откъдето го купих, направиха някаква шашма със срока на годност...

# 456
  • София
От трите съм ползвала само Pur и като го сравнявам с Medix е много по-добър. Въпреки това нямам търпение да си взема пак Тest gel  Laughing

# 457
  • Варна
Досега ползвах Gruen Green, но последната партида ме разочарова, имам подозрение, че Карфур, откъдето го купих, направиха някаква шашма със срока на годност...
Сано - ябълка и мускус  Heart Eyes
Иначе - Fairy

# 458
  • сред маслини и портокалов цвят

Пурът не бях го купувала дълго време, развалили са го, не ми хареса.
Frosch или Fairy, което и да вземеш, еднакви са по качество, хубави са. Фрошчето ми е една идея по-любимо, но главно заради ароматите, не заради качеството.

# 459
От трите съм ползвала само Pur и като го сравнявам с Medix е много по-добър. Въпреки това нямам търпение да си взема пак Тest gel  Laughing
Тъкмо в тази тема ме подсетихте за този Тест гел. Не бях го ползвала няколко години и сега си го купих наскоро. Ами, справя се безупречно както и преди, само че е доста агресивен за кожата. Държа го като резерва за нещо трудно измиващо се.
Иначе си ползвам Медикс без балсам и съм доволна.

# 460
От трите съм ползвала само Pur и като го сравнявам с Medix е много по-добър. Въпреки това нямам търпение да си взема пак Тest gel  Laughing
Тъкмо в тази тема ме подсетихте за този Тест гел. Не бях го ползвала няколко години и сега си го купих наскоро. Ами, справя се безупречно както и преди, само че е доста агресивен за кожата. Държа го като резерва за нещо трудно измиващо се.
Иначе си ползвам Медикс без балсам и съм доволна.

И аз съм с такова мнение за Тест-а. От години съм го изключила като вариант, направо бях забравила:) докато скоро приятелка не каза че само това ползва и харесва ....

По въпроса - фен съм на Fairy foam.

# 461
А между другото наскоро купих Фея, червена, нар, май беше. Мнооооого добро нещо-мие добре, икономично е и с ръцете ми се отнесе добре. А и много евтино беше.

# 462
  • София
Аз пък търкам с едно телче - бях си го купила от Amway. Много е фино и се справя чудесно дори и без препарат.

# 463
Не знам защо, но съм страшно разочарована от Fairy и официален, и паралелен внос: нито мие добре, нито е икономичен. Българската е Фея ми се струва много по-добра. Laughing
Сега съм със Сано ябълка и мускус и съм доволна откъм измиване, а ароматът ми е любим.

# 464

Сега съм със Сано ябълка и мускус и съм доволна откъм измиване, а ароматът ми е любим.

Аз тръгнах да купувам това Сано, защото много го хвалите. Купих, де, ама жълтото, дето мирише на лимонадата от соцвремената. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт