Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 578
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета
Дойде време и аз да сменям количката с лятна и се започна голямото чудене - каква да бъде количката. За сега не съм избрала нищо конкретно, но и не съм особено наясно какво точно да гледам и да търся в лятната количка.
Ще съм безкрайно благодарна на всякакъв съвет, относно критерия за подбор на лятна количка. Също така приемам всякакви препоръки за определени марки

На първо четене си харесах ето тези две колички - моля ви да споделите мнение за тях. Благодаря

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/57318

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/37753

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 21:51 от Gabriela_Najdenova

# 106
Gabriela_Najdenova, Куинито доста го хвалят, но аз не харесвам подобен тип колички точно.
Ноа-та също изглежда добре, но седалката ми се струва ниска.

# 107
Момичета, моля за съвет. Имам  Peg Perego Skate, но нещо му се повреди механизма за повдигане и явно ще се сменя с нова. Чудех се между ABC Condr 4s и Peg Perego Sola? Едната е 16 кг, другата 10. Скейта е много маневрена и искам и следващата да е такава. В предишни теми видях добри мнения за Сола, но се надявам на по нови мнения.
Благодаря

# 108
  • София
А защо точно между тези двете?

# 109
Здравейте - вижте какво открих http://www.hauck.de/collection/pacific.2693.1.23.0_info.html?c=32418 - какво е мнението ви за тази количка

# 110
За лятна количка препоръчвам с 2 ръце Макларън (личен опит). От четене и ровене тези дни за леки колички, си отбелязах тези като много хвалени: TFK Buggster S, Baby Jogger Citi Mini, Peg Perego Pliko Mini, Peg Perego Aria, Bugaboo Bee, Инглесина (не се сещам модела сега), Quinny Zapp.

Смятате ли, че Bugaboo Bee става за новородено? Има портбебе към количката, което се слага уж за новородено, но то е като чувалче и по-удачно за зимата като че ли, лятото ще спарва... newsm78

# 111
  • София
Дават я да става... ама и на мен нещо това не ми харесва за лято(но те и без него си я дават подходяща)... ти летни или за новородено търсиш, че тези летните, които си изброила общо взето май  не стават за новородено.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 09:40 от Angel_Dust

# 112
Тези летните ги написах за Габриела, че докато търся леКи колички в нета, все попадам на мнения за леТни колички. Отбелязах си ги, че може след година да се наложи да сменям. Laughing

Иначе аз лично търся възможно най-леката количка за новородено (8кг) с надеждата да изкарам само с 1 количка, но все около 10 кг. се въртя. След малко излизам на обиколка по магазини.
А за Zooper Waltz/ Bolero какво ви е мнението, никъде не ги виждам наживо?

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 09:55 от Amica

# 113
А защо точно между тези двете?
Харесват ми на вид и функционалности. Ако нещо подобно като външен вид и цена можеш да ми предложиш съм навита. Не искам малки гуми

# 114
  • София
 Amica Аз съм виждала такава само в парка веднъж, изглеждаше ми почти като количка за кукли, дребна, ниска, къса и т.н.
8 кг се сещам само Сайбекса и Нуната, армадилото и бритакса по 9 кг(тук вероятно и други има). Но наистина като цяло са между 9-10 кг леките.

Глупи - не е ясно до каква цена търсиш, държиш ли да се върти коша?
Иначе Mitsy  имат хубави модели, Concord Fusion и Wanderer ги харесвам, Bugaboo Buffalo, Peg Perego Book plus или нов скейт ако ти е била наистина удобна(предполагам, че е не  в гаранция вече да ти я оправят)

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 10:09 от Angel_Dust

# 115
  • Асеновград
Amica, а ако шасито се сгъва на чадър, няма ли да имаш място в багажника за него и за коша за новородено? За Сайбекс Калисто си мисля, ако сега трябваше да си купувам количка, бих купила нея, същите ми бяха изискванията като търсех - да е максимално лека и да става за новородено.
Имам Бъгстър, сгъната е по-широка от стандартния чадър и влизаше в багажника заедно коша за новородено.

# 116
  • Burgas
запис bowuu

# 117
ИЗВИНЯВАМ СЕ ОБЪРКАЛА СЪМ ТЕМАТА

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 15:54 от MAMA_SANCHO

# 118
  • София
Мисля, че обърка темата... Hug

# 119
Чудя се дали да си купя лятна количка- максимално олекотена, тип чадър или нещо друго, което да заема аааадски малко място.Вие имате ли лятна количка? Тип чадър? Каква е? Удобно ли е с нея? Лесно ли се управлява? Разтраква ли се? Споделете мнения или ми препоръчайте нещо читаво. Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт