Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 584
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Глупи - не е ясно до каква цена търсиш, държиш ли да се върти коша?
Иначе Mitsy  имат хубави модели, Concord Fusion и Wanderer ги харесвам, Bugaboo Buffalo, Peg Perego Book plus или нов скейт ако ти е била наистина удобна(предполагам, че е не  в гаранция вече да ти я оправят)

Благодаря ти Angel Dust. Определено си се влюбих в Сола.Перего Буук нещо ми е обемна и дървена.  Да искам коша да се обръща и лесно да се сменят позициите от легнало в изправено положение. Скейт нова не искам, мисля да си я оставя тази все пак за резервна. Сега само се чудя дали да е нова или да си купя втора употреба от Ибей. Второ дете ми е и вече е на 8 месеца. Няма да я ползвам повече от година, а пък на трето надали ще се излъжа. От горепосочените, като визия ми хареса и Concord-a. 
Благодаря отново

# 121
  • София
Щом ти е харесала солата(особенно и на живо) взимай я, аз просто като опции ги изредих Simple Smile  дали нова вече ти си решаваш  Simple Smile

# 122
Дайте мнение за Cosatto Giggle , много ми харесва но не съм я виждала на живо и ако знае някои магазин в Бургас където може да се види ще съм много благодарна.

# 123
Дайте мнение за Cosatto Giggle , много ми харесва но не съм я виждала на живо и ако знае някои магазин в Бургас където може да се види ще съм много благодарна.

Аз я заглеждах преди и мислих да си я поръчвам, но четох доста отзиви за паднали деца от нея...

# 124
Глупи - не е ясно до каква цена търсиш, държиш ли да се върти коша?
Иначе Mitsy  имат хубави модели, Concord Fusion и Wanderer ги харесвам, Bugaboo Buffalo, Peg Perego Book plus или нов скейт ако ти е била наистина удобна(предполагам, че е не  в гаранция вече да ти я оправят)

Благодаря ти Angel Dust. Определено си се влюбих в Сола.Перего Буук нещо ми е обемна и дървена.  Да искам коша да се обръща и лесно да се сменят позициите от легнало в изправено положение. Скейт нова не искам, мисля да си я оставя тази все пак за резервна. Сега само се чудя дали да е нова или да си купя втора употреба от Ибей. Второ дете ми е и вече е на 8 месеца. Няма да я ползвам повече от година, а пък на трето надали ще се излъжа. От горепосочените, като визия ми хареса и Concord-a. 
Благодаря отново

Между другото аз имам Сола. Доволна съм, много готина визия има, но имай предвид, че е по-откритичка, сенника в легнало положение не спира особено слънцето. Аз си купих и допълнителен сенник. Използвам количката като лятна. Определено хваща окото. Обаче и друса, да знаеш. Няма май грам амортисьори и всяко камъче се усеща, а понякога се и запъва по дупките. И видях, че си писала за ибей, аз днес зяпах колички тип чадър там- за цена от 200 долара за количка, доставката струваше 290 долара. Хубаво чети колко струват доставките, че то така златно излиза.

# 125
Vallens, може да е гледала английския ebay. Понякога се появяват много изгодни неща, а за доставката има фирми и не е скъпо   Peace

# 126
днес гледах АВС Avito, не е лоша, стабилна и широка ми се стори,  с цяла дръжка-точно каквато търся. Вярно е, че е малко тежичка за лятна количка-9,2кг., но аз държа да  е по комфортна за бебо- и като място и като возия, а тя е с по-големички гуми и мисля, че по-малко ще тръска. Не е много компактна като се сгъне/поне това което успяха да ми покажат в магазина/. Хареса ми най вече че е по голяма седалката и цената й е прилична-390 лв.
http://www.abc-design.de/bg/produkti/letni-kolichki/avito.html
Продавачката не успя да ми покаже дали се маха текстила и как, за да се пере-каза ами сигурно може....това е едната ми чуденка,
Другото е, че няма покривалце за краката. Нашия младеж сега е на 8 месеца, за лятото няма да ми трябва, а и сега времето се стопли вече, но не мога да преценя на есен когато ще е около годинка и два три месеца дали ще ми е необходимо-някой да сподели опит?
А и за количката, ако някой я е ползвал да сподели опит също /всъщност не съм наясно дали е нов модел или само разцветките са нови/
Утре ще ходя да гледам XLander Pulse-цената й обаче е по височка, а и да видя колко е голяма седалката. Хубавото при нея е, че доколкото разбрах може да се сменят посоките на седалката

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 21:47 от Asta

# 127
Asta, това си е определено голяма и тежка количка....лятна, в никакъв случаи не е.
За дете на 1г. и няколко месеца ще е добре да имаш покривало за краката. Има деца, които до тази възраст още не са проходили стабилно и основният ти превоз ще е пак количката. А и не са толкова издръжливи да ходят на дълги разстояния.
Аз лично бих се огледала за нещо по-леко. И за нашите БГ условия с адска жега не бих взела черна количка за лятна.

# 128
Vallens, определено ме накара да се замисля.
Asta, и тази ми хареса, има ли друг цвят? Според мен покривало за крачетата на тази възраст няма да ти трябва, няма да се задържат чак толкова много за да ти е необходимо и покривало. Моята също е на 8 месеца.

# 129
Maryse струва ми се, че ще вози по меко от тези с малките колелца, типично летните... , а при нас е много гаден терена, дупки, павета и т н, просто имам чувството, че с някоя по-лека или по скоро по-кекава количка ще изтърся някъде детето. А и като се замисля-нали я бутам, какво като е по тежка. Сегашната ми е пак същите кг. и не ми е проблем-всъщност само като я качвам в колата я вдигам. Обикалям от седмици по магазините, на нищо не мога да се спра за съжаление. Нашата е втора употреба и издава багажа вече и това е причината да търся нова, а не че търся от типично летните- по - леки колички. А и най важното за мен е, че седалката е широка и дълга в сравнение с другите, а нашия младеж върви доста едричък.
Глупи има още два цвята, на линка долу на страницата ги има

# 130
ох съвсем се обърках.
Тази X Lander също ми хареса, ама като ги сложат тези кошове за багаж огромни и лошо ми става. Аз затова и си харесах Скейта, че няма кош за багаж.

Момичета, знаете ли къде има Солата да мога да я пробвам?

# 131
  • Пловдив/София
ох съвсем се обърках.
Тази X Lander също ми хареса, ама като ги сложат тези кошове за багаж огромни и лошо ми става. Аз затова и си харесах Скейта, че няма кош за багаж.

Кошът за багаж не се ли маха, ако ти пречи?
На Jane е от плат и се слага с копчета.

И да се похваля, поръчах си количка и вече е при мен- Jane muum 3 in 1, новото бежово за 2014 (което май само в сенниците има разлика).
Сега си я гледам и гумите ми се виждат огромни Wink Което си е супер. Влезе и в асансьора, макар и да не остава много място за човек с нея  Simple Smile Много й се радвам, само дето има много кафяво по нея, ама на другите модели е даже черно и не е по-добре май...

# 132
  • София
ох съвсем се обърках.

Сладурана Simple Smile За първи път виждам някой, който да го дразнят кошовете за багаж Simple Smile

Пипи2013 - честита да ти е Simple Smile пък като минеш на основната седалка няма и да го забелязваш кафявото, като седне отгоре му детенцето  ти(а за коша за пазар по-добре, че не е светъл)

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 12:08 от Angel_Dust

# 133

И да се похваля, поръчах си количка и вече е при мен- Jane muum 3 in 1, новото бежово за 2014 (което май само в сенниците има разлика).
Сега си я гледам и гумите ми се виждат огромни Wink Което си е супер. Влезе и в асансьора, макар и да не остава много място за човек с нея  Simple Smile Много й се радвам, само дето има много кафяво по нея, ама на другите модели е даже черно и не е по-добре май...

Може ли после да споделиш как се държи навън? Аз съм фен на марката, ама да знам дали да продължавам да хваля и новите модели. Wink

# 134
  • Пловдив/София

Може ли после да споделиш как се държи навън? Аз съм фен на марката, ама да знам дали да продължавам да хваля и новите модели. Wink

Може, ама ще е след 4-5 месеца като има бебе в нея  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт