Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 533
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
  • have faith and be patient ..
хаха  мисля само да бутам Wink а то има ли изобщо количка за новородено -хем за нашите разбити улици и тротоари ,хем лесно да върви ,и хем да е лека  newsm78

# 31
Ако сега трябваше да взимам количка за новородено, бих взела Cybex Callisto с кош за новородено. Щях да си спестя купуването на лятна количка. В момента съм с Quinny Buzz, като цяло я харесвам, маневрена е, но има и доста недостатъци. Помпащите гуми возят една идея по-меко, но пък се пукат, имах щастието само веднъж да ми се пукне гума - залепихме я...

# 32
  • София
хаха  мисля само да бутам Wink а то има ли изобщо количка за новородено -хем за нашите разбити улици и тротоари ,хем лесно да върви ,и хем да е лека  newsm78

За мен има...за други няма Simple Smile кой каквото търси.

# 33
Комбинирана количка повече от 9-10кг максимум не бих си купила. А 16кг е просто танк. Колкото и да ме убеждават как леко върви, ами не е вярно. Леко, леко, но се усещат всичките тези килограми. А недай си боже да ти се наложи да я вдигнеш някъде, няма шанс просто.
Тези колички после също трудно се продават, освен на заблудени хора, които си мислят същото.

# 34
аз си мислех, че всички търсим хем, комбинирана, хем лека Grinning очевидно има. И аз търся не повече от 10кг, то иначе си е самоубийство.

# 35
Момичета ще попитам и в тази тема за впечатления за Inglesina Avio http://www.primainfanzia.it/passeggio/trio/inglesina/60016102012 … o-system-avio.htm
Чудя се м/у нея и Солата.Лошото е че не мога да я видя никъде в Бургас на живо.
Кой е по добрия избор?

# 36
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз в тази тема. Предстои ми купуване на количка. Бях се насочила към Jane Muum Matrix, но прочетох, че зимния кош много бързо отеснявал на бебоците и това ме притеснява. Хареса ми също Elea на Bebeconfort, но ми идва малко по-скъпа и е по-тежка, тя е към 13 кг. летния вариант. Също така харесах Mamas and papas модел Sola City, моля ако някоя от Вас има мнение за тази количка нека пише, защото не можах да намеря много мнения за тази количка.

# 37
  • Варна
От Inglesina Avio имам наблюдения до толкова, че моя близка ползва такава. В интерес на истината винаги ми се е струвала удобна за бебето. Коша за новородено, макар и изглеждащ малък си свърши перфектна работа за нейния малък голям мъж. След това също изглеждаше, че на детето му е удобно. Да си призная обаче, нито съм я виждала как се сгъва, нито съм я бутала. Факт, че не съм чувала мамата обаче да се оплаква.

Иначе и аз се нареждам на опашката за хем лека(на мен дори ми се иска да е до 8-9кг.), хем комбинирана, хем удобна, хем с хубав сенник, хем с борд, хем с приличен багажник, хем с пълно легнало положение, хем да се върти и в двете посоки, хем да вози добре...  Crazy Така като гледам все с нещо ще правя компромис.

# 38
Mira благодаря за отговора за Авиото.Гледам я само на клипчета и не мога да разбера.Летния вариант е около 11кг,и седалката е по къса и по тясна от Солата.Само това ме спира.Ако не мога да я видя на живо,няма да рискувам да купувам.Тъй като досега като отида в магазина все нещо не е такова каквото е в нета.
А относно количките -твоите критерии се покриват напълно с моите.Аз засега от всичко гледано до тук съм се спряла на Солата-вмества ми се в бюджета,лека-10кг с седалката,прекрасни цветове(че ми омръзна от сиви,кафеви и черни колички),много маневрена,седалката има напълно легнало положение,багажника е приличен,сенника е голям,материята е чудесна с 50UV,върти се в двете посоки.И досега не съм чула отрицателно мнение за нея.
Скоро гледах и марката Bvevi ето този модел http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/bre … -tjurkoaz-713-260,но има много малко мнения за нея,нов модел е-с обръщаща се дръжка,и става за новоодено.Но някак си не мога да си представя да закопчавам бебето с тези колани от самото начало.А и не бяха я получили в магазина,за да я видя.Иначе е изключително лека- 8кг.

tweety19821 аз я гледах Сола Сити и ми хареса коша за новородено,много компактна количка-но пък нещо цветовете на седалките не ми харесаха-много ярки.
Чистата Сола повече ми допадна.А и е с помпащи се гуми,а аз не искам такива.Иначе количката е симпатична.

# 39
  • Пловдив

tweety19821 аз я гледах Сола Сити и ми хареса коша за новородено,много компактна количка-но пък нещо цветовете на седалките не ми харесаха-много ярки.
Чистата Сола повече ми допадна.А и е с помпащи се гуми,а аз не искам такива.Иначе количката е симпатична.

katrin77 чистата Сола с непомпащи гуми ли е? И аз не искам помпащи, че много се пукали. Между другото гледах и новия модел на Chicco Urban - тя е комбинирана, без отделен кош за новородено, в смисъл коша е един и става и лятна седалка и зимен кош, на клипче добре изглежда, но трябва да се види на живо. Мисля и нея да я видя - http://www.youtube.com/watch?v=Dea6EZLWy4M.

# 40
Момичета, знаете ли къде има най-голям избор на летни колички в Пловдив? Да разглеждам на място. Не съм се спряла на марка обаче.  Rolling Eyes

# 41
MiRa^, моята комбинирана си беше супер и точно покриваща изискванията всичките. Simple Smile Единствен недостатък - оказа се тясна в рамената за моя 10месечен бебок.

Количката беше Мамас и Папас Плико (всъщност Пег Перего Плико, които правят колички за бранда на Мамас и Папас и вторите съответно продават под свое име).

# 42
  • Варна
Точно на Mamas and Papas съм харесала Armadillo и Luna също заглеждам, но ще видя и тази, мерси!
Другите са на Britax B-Agile, Cybex calisto, ABC Avito и Пег Перего Плико.
Да видим кое къде ще успея да видя по магазините.
Аз със сина ми ползва Quinny Senzz както съм казвала и преди. Обаче не ми харесваше, че нямаше напълно легнало положение на летния вариант, борд, багажника беше доста малък също, та я продадох.

# 43

katrin77 чистата Сола с непомпащи гуми ли е? И аз не искам помпащи, че много се пукали. Между другото гледах и новия модел на Chicco Urban - тя е комбинирана, без отделен кош за новородено, в смисъл коша е един и става и лятна седалка и зимен кош, на клипче добре изглежда, но трябва да се види на живо. Мисля и нея да я видя - http://www.youtube.com/watch?v=Dea6EZLWy4M.

Да Солата не е с помпащи гуми,а камерни.За Чико чета доста противоречиви мнения,че вече не са количките от едно време-здрави,маневрени  и т.н.
П.П сега изгледах клипчето-седалката е с онази чупка на дупето,когато  наклониш назад гръбчето и крачетата се вирват нагоре.За мен това не е никак удобно.Но пак все пак си прецени.

# 44
  • have faith and be patient ..
 Здравейте момичета ! Дали има количка за новородено с помпащи се гуми тежаща около 8-9-10 килограма , или всичките с такива гуми са много тежки ?.Естествено ,че всички искаме хем леки ,хем проходими , хем достатъчно удобни за бебо колички . Аз не съм шофьор ,и смятам да се придвижвам основно пеша с количката ,не да я товаря в колата и да отивам в морската или на центъра или в мола  - места където няма неравности ,дупки и разбити тротоари .. за това държа гумите да возят меко , че като знам около нас какво е ...  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт