Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 721
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Записвам се да ви следя,макар че е още много рано за мен да си купувам количка,ама избора е доста труден поне за мен вече ooooh! Колкото повече гледам,толкова повече се обърквам...

# 346
Записвам се да ви следя,макар че е още много рано за мен да си купувам количка,ама избора е доста труден поне за мен вече ooooh! Колкото повече гледам,толкова повече се обърквам...

Накрая просто влизаш в един по-зареден магазин и си избираш тази, която ти пасва най-добре.  Peace

# 347
А Хаук..какво да кажем за Хаук,дето скърцат все едно са отгледали 15 бебета,а са нови колички.  ooooh!

В интерес на истината не е скърцала, но беше огромна с коша за новородено, нямаше смъкване по стълбите. Винаги някой трябваша да помага  ooooh! Процедирах като смъквах първо количката и после бебето и после по обратния ред  Crazy

За това сега съм решила да е нещо по-удобно и леко  Peace

Achilea Milefolium , комерс депо имат ли магазин, дали мога да видя Зупър-а там? Иначе тази количка много ме печели с напълно легналото. Щом има и колан за прикрепяне на кош за кола е добре. И без това тази опция ще се ползва по-рядко.

О, да така е  Laughing С всичко бебешко е така  Crazy

# 348
Гледам ,че тук не сте доволни от Hauck ,на мен ми беше вариант ,че що годе става и е на достъпна цена.За мен са излишни пари да давам 1000лв. и нагоре за количка като ще я ползвам 2г.

# 349
  • София
the Faith,

Преди няколко години, когато и аз бях на вълна колички, посетих офиса на комерс депо в Бизнес парк-а и там ми показаха количките Zooper, но иначе нямат физически магазин.

# 350
За Хаук са ми такива наблюденията,приятелка е с Малибу та я виждам колко й е кофти с нея.
Комерс Депо имат магазин в Младост 4,но ние така и не отидохме заради моето кофти състояние.Количката я поръчахме през сайта им.

# 351
Moмичета, за триколката на зупър ли говорите? Аз я гледах в един магазин и ми се стори много тежка и грамадна...family bg май беше сайта, но може да се пита и по тел' че беше далече... Според вас зимата с лека и лятна количка дали ще ми бъде удобно много, много в снега newsm78  Simple Smile

# 352
Триколката ми беше 7 кг.Много лека и удобна.
Не знам,струва ми се,че зимата е по-добре количката да бъде с големи гуми.И по принцип с големи гуми е по-добре,защото минава навсякъде.Сегашната ми количка е Еспиро Атлантик,без грешка е.Е,само сенника,но това го оправихме с един допълнителен сенник за 35 лева от фейсбук.Никога не бих си сменила тая количка,за нищо на света.Уникална е.

# 353
  • гр.Пловдив
Moмичета, за триколката на зупър ли говорите? Аз я гледах в един магазин и ми се стори много тежка и грамадна...family bg май беше сайта, но може да се пита и по тел' че беше далече... Според вас зимата с лека и лятна количка дали ще ми бъде удобно много, много в снега newsm78  Simple Smile

Няма да ти бъде хич удобно, мен ако питаш,трябва количка с по-стабилни гуми,не пластмасовите боклуци Peace

# 354
да се похваля Simple Smile Поръчах количка, избрахме Mutsy Evo. Поръчах я от немски сайт 2в1 излиза под 1000лв, което си е чисто постижение с оглед на цените по нашите магазини Wink В тази тема имаше много добри отзиви, надявам се да останем доволни от избора си

# 355
И аз си поръчах количка за която нямаше коментари  Flutter Cosatto Giggle от Англия от сайта на Мадъркеар и ми излиза към 660 лв. доста по изгодно от цените по магазините  Wink и се надявам да не сажелявам  Praynig понеже даже не съм я виждала на живо, което сигорно ще ви се стори малко глупаво от моя страна  Grinning Ама на от много гледане и аз се обърках и викам айде поръчвам тази , като престигне ще ви кажа как е .

# 356
И аз си поръчах количка за която нямаше коментари  Flutter Cosatto Giggle от Англия от сайта на Мадъркеар и ми излиза към 660 лв. доста по изгодно от цените по магазините  Wink и се надявам да не сажелявам  Praynig понеже даже не съм я виждала на живо, което сигорно ще ви се стори малко глупаво от моя страна  Grinning Ама на от много гледане и аз се обърках и викам айде поръчвам тази , като престигне ще ви кажа как е .
660 лв. с доставката ли  Rolling Eyes

# 357
  • гр.Пловдив
да се похваля Simple Smile Поръчах количка, избрахме Mutsy Evo. Поръчах я от немски сайт 2в1 излиза под 1000лв, което си е чисто постижение с оглед на цените по нашите магазини Wink В тази тема имаше много добри отзиви, надявам се да останем доволни от избора си

Hug Браво на вас,да ви е честита и да се возите с кеф бебчо вътре Peace
Много добър избор и на супер цена сте я взели newsm10

# 358
  • have faith and be patient ..

Честито ! Ще споделиш ли кой е сайта и колко е доставката до БГ .Мерси Simple Smile

# 359
660 лв. с доставката ли  Rolling Eyes
Не само количката, доставката очаквам да е към 40лв. ще ми я доставят Габиели 1,5лв. за 1кг. нямам търпение вторник сряда трябва да е тук  Wink

Общи условия

Активация на акаунт