Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 557
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив/София
Момичета, пуснах тема в бебешкия раздел, че търся зимен кош Матрикс или количка 3 в 1, но май са я изтрили, не я виждам нещо...Позволявам си да копирам тук, в царството на количките:

Искам да си купя количка Jane Muum 3 в 1 koos, но никъде не мога да намеря цвят, който ми харесва (например синия sea R29, който е от 2013). Всички са червени или кафяви. От чужбина хем излиза по-скъпо, хем без гаранция и отпада.

Затова ми хрумна да пусна запитване дали някой не продава стара (но запазена) синя 3 в 1 (гледам на старо са от 400 до 700 в зависимост от състоянието).

Другият вариант е ако някой от вас си продава коша за новородено Micro, (не Матрикс) , ще си купя отделно 2 в 1 и ще стане пак 3 в 1  Very Happy Може и да не е син самият кош. Разбира се, цената трябва да е прилична, иначе количката ми се оскъпява много (например до 100 лв- той  е само от плат).

За вас предполагам ще е добро решение, ако кошът за новородено ви е умалял, но още си ползвате само летния вече ( и стола за кола).

Моля, пишете на лични и ще си разменим телефони, не искам да го публикувам тук.
Ето това търся:

# 61
  • София
Търсиш втора употреба ли?

# 62
  • Пловдив/София
Търсиш втора употреба ли?

Ако е синята- да, и втора употреба става, ако е запазена. Иначе исках нова, но след дни търсене и клатещи глави продавачки "няма да я намерите", ми писна...

Също и само лекият кош за новородено от 3 в 1 ми върши работа, защото Матрикс 2 в 1 има на много места и ще си ги комбинирам.

# 63
  • София
Обади се да питаш в http://www.adria.bg/bg/pr/muum-3v1-koos-Ybb.html те са им вносителите, евентуално, другото е да я търсиш по сайтовете и да прозвъняваш да питаш за този цвят точно, ако има останал.

# 64
  • Пловдив/София
Обади се да питаш в http://www.adria.bg/bg/pr/muum-3v1-koos-Ybb.html те са им вносителите, евентуално, другото е да я търсиш по сайтовете и да прозвъняваш да питаш за този цвят точно, ако има останал.

Да, питах там, нямат го и няма и да имат, защото се води миналогодишен. Това с цветовете и годините ме убива, толкова тъпо ми се вижда всяка година да са нови цветове (че и по-скъпи обикновено) и да не можеш да намериш "старите"..А новите Jane са ужасни за мен- оранжеви, червени и отровно сини. Но може накрая да сколня на отровно синята...

# 65
  • София
Ами прозвънявай по другите магазини, може да е останала някъде, можеш и по чужди сайтове да поровиш.
В амазон например я виждам, както и в 1-2 други английски сайтове, ако чак толкова държиш на цвят.

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 10:35 от Angel_Dust

# 66
  • have faith and be patient ..
Здравейте ! Някой да се изкаже по въпроса за триколките - бях ги отписала напълно ( и аз не знам защо ) докато моя приятелка ми сподели много добри впечатления от триколка - с големи гуми ,не с малки - ми натърти тя . Искам и тук някой бутал такава да каже какво мисли  Peace  Hug

# 67
  • Пловдив/София
Ами прозвънявай по другите магазини, може да е останала някъде, можеш и по чужди сайтове да поровиш.
В амазон например я виждам, както и в 1-2 други английски сайтове, ако чак толкова държиш на цвят.

Намерих я в един он лайн магазин май, ама да видим дали наистина ще пристигне каквото трябва, стискайте палци  Simple Smile

# 68
За мен най-хубавия цвят на Jane - Muum e R72 Peacock, от тази година. Бих взела нея, но ме притеснява, че не е много подходяща за момиче

# 69
  • Пловдив/София
За мен най-хубавия цвят на Jane - Muum e R72 Peacock, от тази година. Бих взела нея, но ме притеснява, че не е много подходяща за момиче

на мен не ми хареса като го видях, много е ярък, не знам дали си го виждала на живо- като турско/отровно синьо-зелено (не знам как се казва). Но ми беше резерва, ако не намеря другото синьо (от него не ми харесва тъмната част, като мръсно синьо ми седи, но светлото е много приятно).

Така или иначе доколкото знам цветовете бързо избледняват, та не трябва да залагаме много на тях...

Иначе защо да не става за момиче, ако ти харесва, давай. Аз мислех за момче да взема лилавата, но там се оказа много цикламено отгоре и не ми хареса. Креватчето му обаче ще си е лилаво, хич не ми пука.

# 70
  • Там някъде
Lidkata, аз също съм влюбена в този цвят, но като ходих да питам се оказа, че се внася само с кош Matrix, а аз харесвах Koos. Сега обаче нали съм на вълна X-Lander....Иначе инфото ми е от официлания вносител на Jane за България. А и честно на мен не ми се струва неподходящ за момиче, то той е по-скоро петролено-зелен отколкото син!

# 71
  • Пловдив/София
Lidkata, аз също съм влюбена в този цвят, но като ходих да питам се оказа, че се внася само с кош Matrix, а аз харесвах Koos. Сега обаче нали съм на вълна X-Lander....Иначе инфото ми е от официлания вносител на Jane за България. А и честно на мен не ми се струва неподходящ за момиче, то той е по-скоро петролено-зелен отколкото син!

Ако те интресува, питай ги пак, на мен преди седмица ми казаха, че ще има 3 в 1 (т.е. коос) за 2014 от този цвят, но не знаят кога...Иначе в магазина (на ул. Козяк гледах аз) има от ярко синьото само Матрикс в момента, да.

А защо предпочиташ коос като кош за кола? На мен това ми е единственото притеснение от количката 3 в 1- че няма да имаме кош матрикс с пълно легнало. Четох, че бебе под 2 месеца не може да пътува в друга позиция повече от 2 часа- дали е така? Т.е. коос става след 2 месеца, или за кратки разстояния...това малко ме притеснява, защото е възможно да пътуваме като бебето е на около 1-2 месеца на около 4-5 часа разстояние. 

# 72
  • София
На Хането ли избледняват бързо цветовете?

Пипи2013 - матрикса е по-кофтито вариант. 3 в 1 е по-добрия, коша за кола е с най-безопасната позиция за детето. Просто при дълъг път трябва да се прави почивка на 2-3 часа за по 20-30 мин, да е извън кошчето. Което идва съвсем естествено, защото бебето трябва да се преобуе, нахрани и т.н. горе-долу на този интервал, което отнема  общо взето толкова време.  Та ще си направите по средата на пътя една спирка и вие ще пиете едно кафе и за бебето ще се погрижите и спокойно ще си  продължите. Така или иначе това няма да ви е ежедневие - нали Simple Smile

# 73
  • Там някъде
Пипи от вносителя казаха, че няма да внасят този цвят, а за коша  - Matrix е красив, но на мен ми се вижда тесен, а и аз не съм фен на 2 в 1 нещата. А иначе имам предвид Jane Muum Koos и по-точно коша за новородено - голям и просторен. А относно кошницата за кола - не виждам пречки да пътуваш 4-5 часа с бебе на 1-2 месеца, просто на всеки 2 часа трябва да правите по 20-30 минути почивка, т.е. бебето да се вади от кошницата.

# 74
  • Пловдив/София
Много благодаря за отговорите. Успокояват ме, защото чух теории колко е вредно да пътува не-легнало и т.н...И че Матриск бил уникален на пазара и как може да не взема него.  Разбира се, че няма да е ежедневие, най-много 1 или 2 пъти да пътуваме. Тъпото е, че бебето ми ще е август, т.е. следващите 2 месеца времето ще е идеално за почивки и ако се осмеля, може поне на вилата да отидем. За море ме предупредиха, че няма да стане- щяла съм да имам ужасно тяло, да ми тече кърма и изобщо не можело месец след раждането море..но да не разводняваме темата.

Значи за почивките и аз така четох, вади се бебето и се слага да легне някъде, или? Т.е. примерно да полежи в коша за новородено или да го кърмя (къде по пътя ще го кърмя нямам идея, сигурно в колата...).

И аз се влюбих в коша за новородено на 3 в 1 варианта, много широк и най-важното- ЛЕК. Този Матрикс още преди да забременея едвам го вдигнах при една приятелка, а заедно с бебето й абсурд, над 10 кила стават...

Едит: Да, за избледняването на Jane чух, а и гледах обяви в продавалник и си казват, че цветът е избледнял с една идея..Но сигурно важи за всяка количка изложена на слънце дълго време, не ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт