Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 580
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Добре де, гумите на Мутсито не са ли по-добри от помпащите като цяло? Някой има ли наблюдения?

# 76
  • София
Пипи2013 Мдаа... представям си горките  жени родили и живеещи на морето Simple Smile По-големия проблем е, че на бебе на тази възраст много не му е мястото на плажа, че лесно може да прегрее, получи топлинен удар и т.н. Другия проблем е, че ако ревливо, няма да оставите останалите хора в хотела(ако на такъв ходите) да си починат Simple Smile

Ама не ти пречи едно юнско море да си направите Simple Smile

За пътя  и почивките, кърмене и преобуване е достатъчна почивка общо взето, малко можеш просто да го погушкаш освен това, да се поразтъпчете или ако носиш кош за новородено, да може и там да го оставиш...
За кърменето - можеш в колата, можеш на стола, на масата в бензиностанцията или ресторанта, където ти душа иска.
Само ако е в колата да не е в движение Simple Smile

Матрикса нито е уникален, нито е единствен по рода си. А истината е, че специално той не е с по-лоши резултати от краш тестовете от столчето им.

Иначе Има кошове за новородени, които просто се  монтират в колата, вярно после не стават на стол.

А за избледняването - предполагам е до материя, моите колички(евтинии) не са ми избледнявали, за това се зачудих.

# 77
  • Пловдив/София
Пипи2013 Мдаа... представям си горките  жени родили и живеещи на морето Simple Smile По-големия проблем е, че на бебе на тази възраст много не му е мястото на плажа, че лесно може да прегрее, получи топлинен удар и т.н. Другия проблем е, че ако ревливо, няма да оставите останалите хора в хотела(ако на такъв ходите) да си починат Simple Smile

Ама не ти пречи едно юнско море да си направите Simple Smile

хаха, не знам, и на мен ми се видя прекалено, а и какво им пука на другите туристи как изглеждам...Иначе за слънцето не е проблем, ние обикновено се настаняваме в бунгало/вила близо до плажа и слизаме сутрин и вечер само за плуване, можем на смени да слизаме и бебето няма да е на плажа. Но сигурно ще ми е притеснено да отделя от града толкова малко бебе, като още не съм свикнала с нищо и треперя за всяка пъпка (вероятно). Иначе да, и аз на юни се надявам, дано водата не е много студена.

А за други кошове/марки колички спрях да гледам, когато установих, че просто нищо друго не ми покрива критериите- леко шаси и големи гуми (около нас има черен път, дупки..).  Та остана само колебанието 2 или 3 в 1, което е успешно разрешено в полза на 3 в 1 Wink Дано не греша.

# 78
  • Там някъде
А дали може да споделите впечатления за тази количка? Не съм я виждала на живо, но ми привлече вниманието  Grinning
 http://www.minimod.bg/15510/britax-ko%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … D1%81%D0%B8%D0%BD

# 79
  • Варна
Аз писах малко по назад:

Днес минах през Рошко да видя какво имат от набелязаните, та успях да видя Britax B-Agile 4 и Mamas and Papas Sola 2.
От първата останах очарована. Има идеално легнало положение. Достатъчно, но не твърде голяма. Струва ми се предостатъчно широчината на седалката. Много бързо и лесно ми я сгънаха, достатъчно компактно се сгъва като за комбито, в което ще я качвам. Лесно се бута, доста добре и лесно се движи и с тия по-големи гуми вероятно е далеч по-добра возията и от на бившия Senzz, нищо че не са помпащи се. Сенника ме впечатли много. Доста голям, а на това отгоре с цип, който се отваря и допълнително пада, до борда може да се каже. Освен това отзад има възможност да се свали плата и да остане само мрежа. Аз много държа на борд, цяла дръжка, легнало положение, не много големи, но не и малки гуми и да е лека(8кг. е, та не мисля, че има какво повече да искам в тази насока). Единственото, което отбелязвам като минус е, че не се върти седалката в посока към майката, но това мога да го преглътна. Багаж също би било хубаво и повече да събира, но и този ме устройва. А и трето има - няма възможност да се пере в пералня.

Все пак наблюдения, не опит. Ако някой с опит се включи и на мен ще ми бъде полезен.

Иначе днес видях Cybex Calisto, която отпада и ABC Avito, която е добре като цяло, но е по-тежка от Britax. Ще видя и Mamas and Papas Armarillo и май ще купувам B-Agile.

По-назад ме заинтригувахте и с X-Lander, ще им хвърля едно око, въпреки кг.

# 80
За цветовете на Хане - моите избледняха, и то не само с една идея. Един ден я загледах по-внимателно и се възмутих от себе си колко е прашасала на места. Вкарах я в банята и търках, търках - същата работа! После видях същата разцветка (червено и зелено) в Продавалник, избеляла по абсолютно същия начин. Сенникът е зелената част и е от друга материя, не е избелял, но червеното... тук малко са се изложили.
Но иначе количката си е страхотна и не я заменям за друга. Simple Smile

# 81
  • Пловдив/София
За цветовете на Хане - моите избледняха, и то не само с една идея. Един ден я загледах по-внимателно и се възмутих от себе си колко е прашасала на места. Вкарах я в банята и търках, търках - същата работа! После видях същата разцветка (червено и зелено) в Продавалник, избеляла по абсолютно същия начин. Сенникът е зелената част и е от друга материя, не е избелял, но червеното... тук малко са се изложили.
Но иначе количката си е страхотна и не я заменям за друга. Simple Smile

Мда, и аз това чувам, ще видим синята как ще е след 1 година...Ако изобщо дойде, че не ми се обадиха да потвърдят поръчката нещо  Thinking

Невенски, а други забележки имаш ли? Примерно гумите държат ли се, скърца ли, къса ли се някъде? Чух като минуси липсата на степенка на лятната седнала и лош сенник...ама ще слагаме шапка сигурно.

# 82
  • Там някъде
Mira, радвам се да се видим и тук! А гумите помпащи ли са? Аз много съм ЗА X-lander и то конкретно Pulse, но сега и тези загледах!

# 83
  • Варна
Mira, радвам се да се видим и тук! А гумите помпащи ли са? Аз много съм ЗА X-lander и то конкретно Pulse, но сега и тези загледах!

Не са помпащи..  Thinking

# 84
Мда, и аз това чувам, ще видим синята как ще е след 1 година...Ако изобщо дойде, че не ми се обадиха да потвърдят поръчката нещо  Thinking

Невенски, а други забележки имаш ли? Примерно гумите държат ли се, скърца ли, къса ли се някъде? Чух като минуси липсата на степенка на лятната седнала и лош сенник...ама ще слагаме шапка сигурно.
Ето това е моята. Имам само лятна част, а първите 2 месеца слагах бебето вътре с порт-бебе за по-равно. Самата облегалка е достатъчно голяма да събере цяло новородено бебе и сгъвката на количката да не се пада на кръста на бебето, но така или иначе имах порт-бебе... и така.
На моя вариант сенникът наистина е безмислен, плитък и с голяма прозрачна част. Аз си уших едно покривало с козирка и си реших проблема. Може и с чадърче. Малко по-новите версии май са по-добре, просто трябва да видиш и прецениш. Степенката... никога не съм се замисляла... Май наистина краката не стигат до нея, по-ниско е. Никое от децата не се е оплакало.  Mr. Green

За ходенето - сама си ходи! Не скърца, карам я в кввартал, в който доста улици са павирани, но това изобщо не я впечатлява. Мога да качвам и слизам от тротоари с една ръка, а мъжът ми се справя и със стълбите в блока с една ръка. Лека е почти като лятна. Смея да твърдя, че от всички други колички, които съм пробвала, моята се кара най-лесно.
Скрит текст:
Тук синът ми е на 2 години и спи в количката по корем. Достатъчно голяма и удобна е. Simple Smile
Вижда се и как е избеляла отстрани, като на снимката е ползвана около година.

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 14:55 от nevenski

# 85
  • София
А дали може да споделите впечатления за тази количка? Не съм я виждала на живо, но ми привлече вниманието  Grinning
 http://www.minimod.bg/15510/britax-ko%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … D1%81%D0%B8%D0%BD
За мен единствения и основен минус и е, че не й се вдига поставката за крачетата...не че не се преживява.

# 86
  • Пловдив/София
Уф, моята сага продължава, обадиха ми се, че в крайна сметка нямат синята 3 в 1...

Изборът е между червена, лилава и бежова, първите две отпадат, бежовата ми е резервен вариант, ако никъде не я намеря...Уж не държах на цвят, ама се заинатих, като давам 1000 + лв, поне да ми харесва и външно егати...

# 87
  • София
По-бързо ще стане ако им звъниш по телефоните да питаш за наличност, така да чакаш от всеки потвърждение на поръчката, ще се разтакавате повече, иначе по много магазини я пишат на склад(не знам защо не си актуализират инфото).

Ако много държиш на цвета, наистина я има по английските сатове, ще ти излезе същата цена или със 50-100 лв повече с доставката.

# 88
  • Пловдив/София
По-бързо ще стане ако им звъниш по телефоните да питаш за наличност, така да чакаш от всеки потвърждение на поръчката, ще се разтакавате повече, иначе по много магазини я пишат на склад(не знам защо не си актуализират инфото).

Ако много държиш на цвета, наистина я има по английските сатове, ще ти излезе същата цена или със 50-100 лв повече с доставката.

о, винаги звъня първо, иначе да съм поръчала през 10 сайта- навсякъде я има, а на практика не е налична. Много ме дразни и мен, че не актуализират Така че звъня и питам и уж казаха, че я има и да я поръчвам...Ама не.

През английските сайтове излиза над 600 евро, тъпо ми е над 100 лв повече и без гаранция, по-добре да преживея цвета, има такива, които са ми ок като бежовото. Даже ми се струва, че 3 в 1 бежова е по-светла и хубава от 2 в 1...А и ще става и за момиче след това.

# 89
  • София
Тя и синята става и за момиче Simple Smile иначе бежавката не е лоша като цялоq 2014 e по-светла от 2013, не е до 2 или 3 в едно.
http://www.bebe-best.com/images/Jane-2014-muum-trio-R73-Stonet-1.jpg

http://www.bebe-best.com/images/jane_muum_3_v_1_p70_1.jpg

заради сенника и основната седалка.

В моето бебе питала ли си, че чак с етикетче НОВО седи синята.

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 16:48 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт