Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 668
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив/София
И аз съм твърдо 'за' специализиран кош за кола. Не си струва рискът.

По-добре бебето да е полуседнало (което се води вредно за костната му система), но обезопасено с колани, отколкото легнало, но в непригоден за целта кош.

Аз само се чудя какво да правим при изписването- бебето ще е много малко,увито в нещо сигурно, как да му сложа коланите между крачетата  Rolling Eyes Ще вземем назаем легнал кош за кола и сигурно няма да го вържем, или ще го вързем само през тялото..Аз така или иначе ще съм отзад и ще го придържам сигурно.

# 211
  • София
С какво ще е увито, горкото Simple Smile
Ще е с  дрехи - слагаш, връзваш, нищо сложно, по света не ги изписват ако не видят как ги закопчаваш в кошницата за кола Simple Smile
Ти с придържане нищо не можеш да направиш, ако не дай си боже нещо се случи, не рискувай изобщо.

# 212
Столчето за кола си е идеално. Още на изписването си го сложих в него, закопчах си го и нямах никакъв проблем. Хем беше ноември и беше увит в одеялце ама то в колата е топло и не му е нужно. Още повече, че бях питала ортопеда за столчето за кола и той каза, че са направени точно както трябва, за да не им навредят още от новородени. И че е грешно да се подлагат възглавнички, за да се запълни извивката Peace

# 213
  • София
Грешно е, намалява им сигурността, иначе акомного се държи да е завито детето, може след като се закопчее да се метне одеалце отгоре, а за студените месеци има чувалчета за столчета с дупки за коланите.

# 214
  • Пловдив/София
С какво ще е увито, горкото Simple Smile
Ще е с  дрехи - слагаш, връзваш, нищо сложно, по света не ги изписват ако не видят как ги закопчаваш в кошницата за кола Simple Smile
Ти с придържане нищо не можеш да направиш, ако не дай си боже нещо се случи, не рискувай изобщо.

Де да знам, винаги по снимките на изписване новородените са като вързопчета, ще умра от страх да му разделеча крачетата и да го вържа...Ох започвам да се плаша от тези моменти повече от раждането  Grinning

Иначе не мисля да го навличам, все пак ще е лятно бебе и едно памучно боди е достатъчно, ама наи ви казвам..по снимките са в нещо като пелени увити и ме плашат, не са като големи бебета със стърчащи крака и ръце  Simple Smile ох, стана ми смешно...

Значи според вас дори на изписването може със стола Коос на Хане, който е почти седнал?

# 215
  • София
хахаха, сладурана, няма да го счупиш, няма и какво да му ги раздалечаваш толкова, като му сменяш памперса/пелената повече ще го разкрачваш.
Иначе често ги увиват с една пелена или одеалце, но тя се маха лесно,то просто е завито(зависи и от сезона, ако е топло изобщо не ги увиват с нищо, лятото съвсем)
Кошниците изобщо неса почти седнали, особенно като се монтират в колата.

# 216
Този Адбоор и на мен ми е в списъка - S Line . Цената ме устройва за 3в1 - и от в БГ , гумите са помпащи се , 11 кила със зимния кош и не на последно място - цветовете !! Има  разнообразие от цветове - ярки и бомбонени  Mr. Green Аз обичам цветни неща , само заради това може би ще се откажа от ABC Design . Единствено се колебая за лагерите - в Адбора няма ,но това ще се прецени на живо ако намеря къде да я побутам  Peace

Лично за мен този Адбор е един цветен танк!
Беше и в моя списък,но набързо отпадна.Ако наистина я буташ на живо и ти ще се откажеш.Не се подлъгвай по цената!
Тежи колкото моето Еспиро,но няма нищо общо с него!Приятелски съвет от мен,но изборът е твой.успех Peace!

# 217
  • have faith and be patient ..
elica79 много ти благодаря   Hug  Не бих взела количка над 300-400 лв. ако не съм я видяла на живо  Peace Имам и няколко Еспирота   в списъка ми - те поне са с лагери .Ти кое точно имаш , с лагери ли е и доволна ли си ?   bouquet

# 218
Никъде не открих мнения за Cosatto Giggle. Само едни и същи колички се обсъждат и по магазините пак едни и същи. Накрая ще си я поръчам без да съм я виждала даже Simple Smile

# 219
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681997.msg23917966#msg23917966
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697709.msg24258368#msg24258368
назад в темите има купили, може да ги помолиш за коментари на лични, явно вече не пишат тук.

# 220
  • Варна
А някоя Мама с коментари за Tutis Zippy Sport?  1stroller http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … -Tutis-14603.html
 Hug  bouquet

# 221
  • Пловдив
Аз харесвам Tutis Zippy Pia 2 in1 ili 3 in1. Те са сравнително нови колички и аз също не мога да намеря отзиви и коментари за тази марка.Харесват ми на външен вид и като характеристика и цена звучи доста приемливо даже супер. Но не съм ги виждала на живо никъде в Пловдив, за да преценя дали са тежки, маневрени, тромави и руби или обратно...Но една дама беше писала ето тук на 4 стр. точно за този модел количка, че била доволна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763466.45

Благодаря ви момичета за споделените коментари и съвети. Засега най-много клоня към Peg Perego Book Plus ili Jane Muum Koos

# 222
Този Адбоор и на мен ми е в списъка - S Line . Цената ме устройва за 3в1 - и от в БГ , гумите са помпащи се , 11 кила със зимния кош и не на последно място - цветовете !! Има  разнообразие от цветове - ярки и бомбонени  Mr. Green Аз обичам цветни неща , само заради това може би ще се откажа от ABC Design . Единствено се колебая за лагерите - в Адбора няма ,но това ще се прецени на живо ако намеря къде да я побутам  Peace

Лично за мен този Адбор е един цветен танк!
Беше и в моя списък,но набързо отпадна.Ако наистина я буташ на живо и ти ще се откажеш.Не се подлъгвай по цената!
Тежи колкото моето Еспиро,но няма нищо общо с него!Приятелски съвет от мен,но изборът е твой.успех Peace!

Elica79 , цветен танк някак си стои далеч от описанието на нашата количка. Определено я вижте на живо и я бутнете . А, ако имате възможност да я пробвате и с бебчето ще разберете за какво говоря.Искам да ти кажа , че си бяхме харесали Abc, а в магазина в Пловдив Abc до S-line. Еми , сравнихме ги !!! Abc не беше никак лека, даже е  по-тежка. 100 човека 100 мнения Simple Smile  Peace

# 223

Моята е Вектор Про,не веднъж съм го писала,че съм супер доволна от избора си.Аз също като вас на доста колички се бях спряла и събирах информация за всяка една от тях,но на всички им имаше по нещо,което не ми харесва .......и така.......
Доколкото знам на Еспиро всички модели са с лагери(защото се колебаех между Енцо Ево и Вектор Про),на всяко колело имат по два лагера.

didisonkka и на мен ABCто не ми допада,но S-line като ми го сгънаха и моят мъж каза:това нещо в моя багажник няма да влезе Naughty,беше огромна и друго-за да ми я покажат я извадиха от два кашона.
И все пак всеки има различен вкус Laughing!

# 224
  • Бургас
Никъде не открих мнения за Cosatto Giggle. Само едни и същи колички се обсъждат и по магазините пак едни и същи. Накрая ще си я поръчам без да съм я виждала даже Simple Smile
Съжалявам, че не мога да кача линк, защото пиша от телефона, но за тази количка един от първите резултати в Гугъл е видеоклип, който показва как тя може да се разглоби с бебето вътре и то да пострада. Има и статия за това, че е опасна и са регистрирани инциденти...

Общи условия

Активация на акаунт