Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 691
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Пловдив
[color=magenta]Mutsy Evo[/color]-добра возия,стабилна е,но е много тежка и сенника е малък,трябва чадърче задължително.
Тежка? за първи път чувам такъв коментар за тази количка. Аз съм се спряла на нея, как така е тежка?

В сравнение с Хаук Малибу,Нуна и Макларън това имам предвид,защото Муцито на мен ми е третата и правя сравнение,но не е болка за умиране,в момента съм с нея,много добре върви,стабилна е,но ме дразни,че трябва да размятаме този чадър Sick и малкия сенник,другото си е ок Peace

# 241
Здравейте мами, продаваме си количката, в много добро състояние е.Ако има заинтересовани да пишат.Лек ден.

http://prodavalnik.com/peg-perego-book-plus-completo-i45751807

# 242
Аз да се похваля капарирахме си количката
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=600865283285161&set= … ype=3&theater

# 243
Точно вчера го гледах този модел. Изглежда малко по-малка, в сравнение с Абдора. Аз ще се почудя още малко между двете.

# 244
Точно вчера го гледах този модел. Изглежда малко по-малка, в сравнение с Абдора. Аз ще се почудя още малко между двете.
ох като я видях и се влюбих направо а колко е лека и маневрена пробва ли я ?страхотна е а и цената  и не е от най-скъпите според моя джоб

# 245
  • Варна
И аз след доста чудене днес поръчах количката

X-Lander X-Move 2014
Малко със зор ще отделим толкова пари, но пък се надявам да си избие парите както и първата ми X-Lander.

# 246
ох като я видях и се влюбих направо а колко е лека и маневрена пробва ли я ?страхотна е а и цената  и не е от най-скъпите според моя джоб
Е пробвах и двете, ама какво има разбирам аз...Нямам база за сравнение, нищо друго не съм бутала. Иначе е по-малкия танк от двете. Но на мен просто максимума ми е до 650 най-много и затова може би ще се насоча към другата. Освен, ако някъде някой не пусне някоя изгодна прИмоцийка покрай празниците. Силно се надявам на това. Praynig

# 247
  • София

Но на мен просто максимума ми е до 650 най-много и затова може би ще се насоча към другата. Освен, ако някъде някой не пусне някоя изгодна прИмоцийка покрай празниците. Силно се надявам на това. Praynig
В единия магазин, в който я предлагат в София, имат програма за отстъпки. Ако направите покупка над 500лв Ви връщат по 10% по клиентската картата. По този начин, количката ще Ви излезе под 650лв. Няма да Ви приспаднат пари, но разликата ще може да използвате при покупката на други неща за бебето!

# 248
  • София
Е пробвах и двете, ама какво има разбирам аз...Нямам база за сравнение, нищо друго не съм бутала. Иначе е по-малкия танк от двете. Но на мен просто максимума ми е до 650 най-много и затова може би ще се насоча към другата. Освен, ако някъде някой не пусне някоя изгодна прИмоцийка покрай празниците. Силно се надявам на това. Praynig

И мен ми е интересна тази количка. Споделете мнение след ползване Simple Smile

# 249
Ето количката в сайта на вносителите:
http://baby.galix.bg/2950/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … arrera-3-%D0%B2-1
Много често виждам мами да разхождат бебчета в този модел. До сега обаче не бях виждала летния кош. Тук го има на снимка, но като чели не ми допада особено. Иначе наистина казват, че е лека и маневрена Peace

# 250
  • София
Здравейте! Имам питане относно коша за новородено на Jane Trider - от клипчетата в нета, а и на схемите на самия кош, виждам, че става да се ползва за превоз в автомобил. Не мога да разбера обаче само с един колан ли се закрепя за седалката или трябва да ползваме и двата колана.

# 251
Здравейте!Искам да вземем лятна количка за моето мишленце,но се колебая на Макларън (Триумф,Куест) ли да заложа или Сайбекс Оникс (харeсала съм си на Джеръми Скот).Има ли някой наблюдения върху Оникса, той ми допада повече главно заради амортисьорите..при нашите разбити улици,а и след танка,който имах се притеснявам,че макларъна ще трябва да го нося само  Grinning Здрави ли са Сайбексите?И по-точно Оникса. Побърках се да търся мнения за тези колички.  Embarassed Моля ударете едно рамо,че до утре трябва да реша...  Hug

# 252
  • София
Здрави са, обаче ако мислиш, че ще има воията на танка, няма.
И двете ще издържат улиците ни, няма какво да ги носиш. Която повече ти харесва, нея си вземи.

# 253
Коя марка ви е бебешката количка да попитам?   Simple Smile

# 254
Наясно съм,че разликата във возията ще е огромна-бях с X-lander Xmove Simple Smile Благодаря,ще я умувам тази вечер.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт