Бебешката количка - цяла наука за второ висше №26

• 68 530
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
здравейте,

записвам се да ви следя и сикам да попитам някой да сподели мнение за тази количка:

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=463

Лупо на бейби дизайн - на мен ми изглежда добре и май е лека. ще се радвам да чуя мнения, че май за нея клоня най-много - искам да е спомпащи се гуми, за да не скърца и да клати много!

благодаря ви предварително  Hug

аз съм много доволна от Lupo-то. пробвах я къде ли не, издържа на всичко. продължавам да  я бутам, въпреки че детето ми е вече 12 кг и много ми е тежко. препоръчвам я определено.
това за летния кош и центъра на тежестта е вярно и наистина е гадно, но аз си го обръщам с лице към мен.

# 721
Здравейте мами , някакви впечетления от Lorelli Carrera 4?

# 722
Здравейте, някой виждал ли е тази количка на NEo nato на живо? Дали е хубава и маневрена?

http://www.dundio.com/kolichki/letni/neonato-breeze-glam-beige-2 … _ocfilter=36:3190

# 723
  • В центъра на Вселената...
Здравейте,

Доста се върнах назад и успях да прочета това онова. Определено вниманието ми беше привлечено от количката Solo Mamas and Papas. Тези които я имат какво ще споделите? Не знам обаче, дали ще става за новоредено, вероятно ще трябва да се купува кош отделно. На мен друго ми е интересно, Има и столче за кола, което се монтира върху количката. Вие бихте ли си возили детето в това столче. Когато живях в Англия там масово гледах новородени в тези столчета и се чудих как се е прегънало това бебе ...или така ми се е струвало.

# 724
  • София
Солата не е лоша, но най-хубаво притежател да се включи или да си я видиш наживо, по другите ти въпроси - принципно става за новородено, въпрос на предпочитания е дали ще си купиш и коша.
Стола за кола бих го ползвала в колата, а на количка само по изключение и за кратко - в смисъл - отишли сме на пазар и с кошницата до магазина ми е ок, или на екскурзия кратка и не ми се мъкне още един кош и т.н. подобни, не и за ежедневно ползване, още по-малко с новородено , с н-часови разходки и престой за бебето в този кош.

# 725
Аз имам Сола, но я ползвам съвсем отскоро, та може би няма да съм много обективна. За сега съм доволна от избора си. Става за новородено, има си легнало положение, ползвам я без кош, този път реших да си го спестя и не съжалявам. За стола за кола, мнението ми е като на Angel_Dust, стои само в колата и не го ползвам за количката, а и не си купих на Mamas and Papas. Там избора беше по други критерии.
Плюсовете на Солата:
- Маневрена, много лесно се управлява.
 - Широка, рамата и́ е стабилна.
 - Има доста позиции на гръбчето.
 - Въртящата се седалка също е удобна.
- Голям, удобен и лесно достъпен кош за багаж.
  - Хубави и свежи цветове  Laughing
Минуси:
- Много плитък сенник. Това е поправимо със закупуването на допълнителен.
- Малко тежичка ми идва за вдигане. За сега е ок, беборона е малка, но за в бъдеще ще ме затруднява.
- Според мъжът ми, сгъването и́ не е перфектното. Не е удобна за носене в сгънато положение и заема доста място в багажника. Но ние имаме TFK Dot, а тя просто е перфектна в това отношение и малко се е  разгивизил  Simple Smile

От опита си досега съм стигнала до извода, че перфектна количка няма, все с нещо правиш компромис. Важното е да си наясно кое ти е приоритетно, как и колко дълго време ще я ползваш.

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 11:44 от Мартичка

# 726
  • Sofia
Здравейте. Искам да задам един въпрос, на който въпреки 4-те колички, които сменихме навремето, не знам отговора. Просто моите бяха близнашки и там геометрията е малко по-друга, а сега ме интересува единична.
Та въпросът ми е - може ли някой принципно да обясни разликите (съответно предимства и недостатъци) на различните видове колела? Големи, малки единични, малки двойни само отпред, малки двойни отпред и отзад, комбинация малки с големи и т.н. Да уточня, че ме интересуват само четириколки. И същия въпрос за разликата между цяла дръжка и две дръжки?

# 727
Здравейте. Предстой ми купуване на количка, и съм се спряла на S-line na Adbor . Та въпроса ми е, някоя мама, която я има, може ли да ми каже дали влиза в асансьор ? Нашия в блока е с дължина около 110 см , и не знам дали ще се събира в него.  newsm12 smile3506 Ако някой може да ми каже колко е дълга горе долу с летния и зимния кош, ще съм много благодарна  newsm17

# 728
Здравейте. Предстой ми купуване на количка, и съм се спряла на S-line na Adbor . Та въпроса ми е, някоя мама, която я има, може ли да ми каже дали влиза в асансьор ? Нашия в блока е с дължина около 110 см , и не знам дали ще се събира в него.  newsm12 smile3506 Ако някой може да ми каже колко е дълга горе долу с летния и зимния кош, ще съм много благодарна  newsm17
Здравей Tancheto23, мисля че най-компетентен отговор относно размерите на количката ще ти дадат от магазин Галикс, имат и фейсбук, ако не ти се звъни може да им пишеш там, почти веднага отговарят.

Мамчета, не мога да разбера количката Graco Evo обръща ли се в посока обратно на движението и от какъв материал са и колелата?

Усмихнат ден!

# 729

Та въпросът ми е - може ли някой принципно да обясни разликите (съответно предимства и недостатъци) на различните видове колела? Големи, малки единични, малки двойни само отпред, малки двойни отпред и отзад, комбинация малки с големи и т.н.
Ей това винаги съм се чудела и аз и ще следя ако някой наистина може да даде някакъв отговор Simple Smile

# 730
  • София
Ами колкото по-големи и меки(помпащи де) по-проходими, по-малки - повече  могат да правят проблеми по неравни терени, двойни - на пясък, сняг и т.н. може да се натъпква между колелата да ги блокира, да затъват и т.н....
Та зависи какви разходки ще правиш, избираш си подходяща  количка. Така на кратко естествено зависи и от конкретната количка и качеството й.

Единична дръжка - по-лесно управление с 1 ръка, две дръжки, почти при вс случаи ти трябвата и двете ръце за маневриване, е, ако седвижиш по права или почти права линия, без бордюри и т.н. и количката е добра, може и известно време с една ръка да я побуташ....

# 731

Мамчета, не мога да разбера количката Graco Evo обръща ли се в посока обратно на движението и от какъв материал са и колелата?

Усмихнат ден!

Ние сме с такава количка - да обръща се и в двете посоки, а гумите не са помпащи се, не са и пластмасови, нещо като гума!

# 732

eli70o0, от кой магазин я купи твоята муум и колко време я чакахте? Предполагам гаранцията е 2години?

# 733
Да споделя и моето мнение за количка Mamas and Papas Sola2-ползвам я от около 2-3 дни и също няма да съм много обективна.Купих и кош за новородено,тъй като смята че за бебка ще е по удобно,макар че е лятно бебе.
Количката е маневрена и засега е лека-ще видим като натежи бебето.
Споделям мнението изцяло на Мартичка.Като седалката ще я оценим като стане на около 6 месеца.
Кошницата за кола не съм я купувала-купих стол 0+ до 19кг.
Ето тази е моята http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … la%202%20-%20Pink
Препоръчвам я с две ръце и заради свежите цветове.

# 734
  • Варна

eli70o0, от кой магазин я купи твоята муум и колко време я чакахте? Предполагам гаранцията е 2години?

Скрит текст:
Намерих я в един магазин в Пловдив. Вносителя звъня на всичките си клиенти и успяхме да намерим 1 бройка от цвета, който исках. За жалост в момента вносителя ги няма налични(което даже не ми се коментира.....) и ако я искаш почваш да търсиш дали я има в някой магазин. Миналата седмица така търсихме на една приятелка пак из цялата страна за бежово с кафяво и в един Бургаски магазин намерихме. Ако я няма може да чакаш следващия внос(най-рано края на юли) и да се надяваш да я има. Имат останали бройки от 2013 и не зареждат 2014  #Cussing out Ако я няма и държиш на нея поръчваш  от чужд сайт или от производителя с помощ на вносителя, но при индивидуална поръчка от Испания доставката била над 300лв.  #Crazy Ако си решила да вземаш и искаш мога да ти помогна в търсенето за наличности в момента по магазините, защото скоро няма да бъдат внесени в БГ. Явно е много трудно да си купиш бебешка количка в Бг.
Гаранция 12м.

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 19:02 от eli70o0

Общи условия

Активация на акаунт