Проблем в детската градина .Моля за съвет!

• 4 233
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
  • София
извинявай, ама каква му е работата на сина ти да носи телефон в градината и да снима децата?

# 16
е за това съжалявам, че изобщо му позволих
отчитам го като грешка
но като си помисля че след два месеца в училище всички носят, си представям какво ще е

# 17
  • Пловдив
Илиана,след няколко месеца ще приключите с ДГ.Щом досега не си променила отношението на учителките,едва ли ще успееш докрая

# 18
да остават три-четири дни
просто исках да получа съвет
мислех че това отношение от педагог е недопустимо, но може и да не съм права

# 19
  • София
да остават три-четири дни
просто исках да получа съвет
мислех че това отношение от педагаг е недопустимо, но може и да не съм права
не можем да ти дадем съвет, защото никой не знае, какво точно става в групата, кой измерва тези наказания по 2 часа - детето или педагога, каква е точната ситуация със снимането на това дете, както и още хиляди други неща. Истината винаги има две страни и винаги е някъде по средата  Peace

Успех в училище ви желая

# 20
аз не се оплаквам нито от наказанията, нито от това че е бил наказан за това което е направил
но да го гонят и да използват изрази като обирай си крушите и ще бъдеш изключен е стресиращо дори за мен, какво остава за малко дете
да не говорим че след всичко което се е случило, вечерта няма учител с който да говоря
тръгнали си

# 21
С риск да обидя, моят съвет е да се обърне внимание на възпитанието на детето.

# 22
това вече не го разбрах
как може да говорите за възпитание , без да познавате детето ми
съжалявам че изобщо писах в темата

# 23
това вече не го разбрах
как може да говорите за възпитание , без да познавате детето ми
съжалявам че изобщо писах в темата

Аз пък съвсем не разбрах защо си изтрила първия си пост и си оставила една точка?

Дете на 7 години снима голите слабини на болно дете от групата си. Това е ок, това е допустимо?! Баси, други критерии имам.

Иначе все госпожите са виновни, децата са ангели...

# 24
явно изобщо не сте прочели първия пост
изобщо не го е снимало голо
всеки има право на мнение, но преди да коментирате, поне да бяхте прочели какво бях написала

# 25
То вече няма и как друг да го прочете... Пишеше, като цитирам по памет "Детето е било голо от кръста надолу...".

# 26
не съм писала това -казах че това си помислих, именно защото нашето съзнание е обременено
нито ще се оправдавам, просто слагам точка на коментарите си по темата

# 27
... просто слагам точка на коментарите си по темата

Най-добре.

# 28
  • София
ОК, детето не е било голо, било си е свалило панталоните - страхотна снимка, чудно ми е само ако бяхте на мястото на майката на това дете, как бихте реагирали?

# 29
  • Пловдив
Илияна,прочела съм всичките ти коментари.Госпожата не се държи като педагог,но то само дипломата не я прави такъв.Ясно е за всички.За мен също не е нормално синът ти да снима друго дете по гащи.И изобщо да носи телефон в градината.В училище носят,но там не се събличат за сън и не са в тоалетни без врата.Нали така?Всичко е много различно

Питаш какво да правиш с госпожата.Отговорих,че нищо не може да направиш вече.Поне според мен.Остават ви няколко месеца градина.Всички са го ударили на уволнение

Общи условия

Активация на акаунт