Как да бием жена си правилно

• 28 088
  • 366
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А, ако някои посегне на дъщерите ми без причина, ще съжалява че се е родил. Нямам повече време за да коментираме темата, но когато имам ще се включвам. До скоро!
Е как "без причина".... с причина ще им посяга, разбира се.... Ако вземат много да се напъват да са му равнопоставени, например, да надигат глас за едно или друго нещо, а защо не и защото са загорили манджата докато са гладили ризата МУ

# 256
Мило! Казах ти да не пишеш в Бг-мамма!  Naughty

# 257

Значи, щом толкова искате да знаете ще ви отговоря. Имам дори две дъщери, но да си призная много ме е яд че нямам син за наследник. Като гледам как днешното положение все по-вече се влошава, благодарение на липсата на ценностна система трудно ми е да се примиря. При патриархалното устройство има установен ред и животът протича много по-сигурно. Дори и вие с вашите петенции за равнопоставеност не разбирате че при днешното положение това е вредно по-вече за вас. Жените имат своето място и то е дом и семейство, за което да се грижат. Никога няма да бъдат еднакво можещи, поради физиологичните различия с мъжете и не е необходимо да се напрягат, и да доказват очевидни неща. А, ако някои посегне на дъщерите ми без причина, ще съжалява че се е родил. Нямам повече време за да коментираме темата, но когато имам ще се включвам. До скоро!
Eeeeх, жалко, че не ти се е родил "наследник", че то зер, на кого ще оставиш сега фамилния замък, мъка, мъка....

# 258
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мило! Казах ти да не пишеш в Бг-мамма!  Naughty
  hahaha hahaha  hahaha

Aз съм много доволнa от темaтa. Щaстливa съм, че съм роденa и живря в цивилизовaнa, християнскa държaвa.Зaмислих се още кaкво съкровище имaм до себе си, нa светлинни години по мислене и интелект от господинa. Aмин.

# 259
Хммм, като стана въпрос за дъщери и бой...спираме да коментираме? Защо така? Те не заслужават да стоят зад печката с надути кореми, боси и чакащи съкровището да се прибере...но да знаеш, че нещо ще с направили за да ги бият...така пък съвсем без нищо! Винаги има причина и жените са причина за цитирам: " гейското обществето" все пак, нали?

# 260
Мило! Казах ти да не пишеш в Бг-мамма!  Naughty
 hahaha hahaha  hahaha

Aз съм много доволнa от темaтa. Щaстливa съм, че съм роденa и живря в цивилизовaнa, християнскa държaвa.Зaмислих се още кaкво съкровище имaм до себе си, нa светлинни години по мислене и интелект от господинa. Aмин.

Ето какъв урок ни дава съфоромецът bowuu Че мъжете до нас са щастие, само защото нямат неговото мислене. Ех, тогава съм наистина щастлива и аз  Laughing Трябваше да му чуем неадерталското му мислене за да го проумеем  Joy

Най-съм доволна от баща си, който се оказа само "висша" пияница. Наистина мъжете сте по-висши от жените...в простотиите си Wink

# 261
Ааа....не..... Не съм съгласен така. Това въобще не е честно. Не стига че нямам време, а и ме нападате заедно и то от засада. Утре специално ще стана рано, за да ви пребия всичките, една по една. И, да му мислите, много съм лош. Амма ха.....

# 262
Днес нещо не си във форма. Чакаме те утре с нови сили.

# 263
Е защо го храните тоя трол , не му се връзвайте моля ви се  Simple Smile Очевидно е , че на господина му е скучно , може би самотно и е жаден за внимание . И пуска такива отявлени провокации за разнообразие и забавление , и подхранване на самолюбието.   И ето - сега изведнъж  много жени коментират неговата персона и се обръщат да говорят с него , друго си е  Sunglasses
Такива коментари се подминават великодушно , с пожелания за хубав ден. Честно въобще не бих го възприела това насериозно , нито бих си правила труда да го обсъждам  Grinning

# 264
Ааа....не..... Не съм съгласен така. Това въобще не е честно. Не стига че нямам време, а и ме нападате заедно и то от засада. Утре специално ще стана рано, за да ви пребия всичките, една по една. И, да му мислите, много съм лош. Амма ха.....
Браво бе, затова ли си Херкулес - жени ли ще биеш?

# 265
Херкулес, днес колко пъти наби жена си? А успя ли да не оставиш синини? Или още не си задобрял толкова?

# 266
Мило! Казах ти да не пишеш в Бг-мамма!  Naughty
 hahaha hahaha  hahaha

Ето какъв урок ни дава съфоромецът bowuu Че мъжете до нас са щастие, само защото нямат неговото мислене. Ех, тогава съм наистина щастлива и аз  Laughing Трябваше да му чуем неадерталското му мислене за да го проумеем  Joy

Най-съм доволна от баща си, който се оказа само "висша" пияница. Наистина мъжете сте по-висши от жените...в простотиите си Wink

Хей, Ванилиьо, при други обстоятелства, нямаше да злословиш така за бащша си. Как не те е срам!!!!!!! Благодарение на него си дошла на този свят. Вместо да го уважаваш, като глава на семейството, ти го наричаш "висша пияница".  Не се ли запитваш, защо е станал такъв? Защото майка ти сигурно е зла жена и много го тормози, а той, добрият човечец, се напива от мъка. Аз за това не пия и не пуша и съм въдворил в ред се в семейството си.

# 267
Днес нещо не си във форма. Чакаме те утре с нови сили.

Аз съм си във форма, само дето нямам време, но и колкото имам, ЩЕ ВИ НАУЧА АЗ ВАС НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА, защото гледам нещо много права сте си разрешили напоследък. Мъжете са по висш пол от жените и толкоз.

# 268
Е защо го храните тоя трол , не му се връзвайте моля ви се  Simple Smile Очевидно е , че на господина му е скучно , може би самотно и е жаден за внимание . И пуска такива отявлени провокации за разнообразие и забавление , и подхранване на самолюбието.   И ето - сега изведнъж  много жени коментират неговата персона и се обръщат да говорят с него , друго си е  Sunglasses
Такива коментари се подминават великодушно , с пожелания за хубав ден. Честно въобще не бих го възприела това насериозно , нито бих си правила труда да го обсъждам  Grinning

Хей, я да не употребяваш такива думи като трол, че се стряскам, защото някога в детска възраст съм чел приказки за троловете, като зли чудовища, и си обещах от малък, като порастна да се боря с тях (нямам предвид троловете във виртуалното пространство). Ти ме подминавай великодушно, и ми пожелавай хубав ден, защото днес със сигурност ще имам нужда от това.

# 269
Браво бе, затова ли си Херкулес - жени ли ще биеш?

Така е, Херкулес съм и се боря със злото, а жените напоследък са станали много лоши (самозабравят се и се мислят за мъже) и за това им трябва малко профилактично лечение. Ако ме разбираш правилно.

Общи условия

Активация на акаунт