Как да бием жена си правилно

• 28 048
  • 366
  •   1
Отговори
# 360
Мечтайте си вие да ме набиете, още не се е родила тази, която да ме подчини (набие) физически...

От засада ще е. Пази си гърба.

# 361
  • Насред хаоса
Аз пък само да вметна, че ако повечето от мъжете бяха достатъчно умни и уверени, нямаше да им се налага да прибягват до физическа саморазправа. Все едно аз да метна по един бой на децата, щото не слушат и не се подчиняват винаги и безпрекословно. Мога да ги набия, да, защото съм по-силна. Ама след това ще ми се повръща от мене си и няма да мога да се гледам.

# 362
herkules, ако си толкова умен, колкото претендираш, щеше да знаеш кога да спреш.
Забавлението си е забавление, но има едно нещо, на което му се казва граница.

На фона на съседната тема, с починалото от побой дете, подобно тролене не само не е забавно, но е абсолютно пошло. Ще информирам модератор.

# 363
  • Под липата
Какви са тия простотии? Голямо тролене, голяма ху*ня.
Херкулес, дето сам си избрал гордо да носиш името си в прослава на една жена, ти за това ли смяташ, че мъжете сме доста по-яки физически - за да бием жените? Да ти споделя нещо - точно обратното е имала предвид майката природа с това си свое действие.

Koronis, многократно му се обясни, то не вдява. Не ще и не ще!  Sunglasses Но, за сметка на това, разбрахме какви полюции е получавал в невръстна възраст, че има асиметрия в двата бицепса, че е нисък и дебел, макар и той да твърди обратното... Разбрахме и, че е волният Уили на велосипед.
 Въобще, с още малко напън и автобиографията готова.  Mr. Green

# 364
herkules, ох, колко си могъщ и висш! То и аз имам знанието, че мога да напердаша едно дете,но съм достатъчно  умна да не намирам в това сила,  която да ми е причина за гордост. Теб обаче една горила, дори женска може   да те смачка и по твоята логика трябвада се отсъди,че тя е по-висша. По същата тази логика ти си една еволюция обърната наопаки. Flutter
П.П. Имаш обаче  способността  да  провокираш внимание дори само чрез дразнещи брътвежи - признавам ти го! Thinking

# 365
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ей, без модератори.....шА развалите сеира  Crossing Arms

# 366
  • Sofia
herkules, ако си толкова умен, колкото претендираш, щеше да знаеш кога да спреш.
Забавлението си е забавление, но има едно нещо, на което му се казва граница.
... която отдавна е прехвърлена.
Закопчавам шлифера на тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт