Как да бием жена си правилно

• 28 046
  • 366
  •   1
Отговори
# 345
Ще си позволя да цитирам един поет, по-точно един куплет от негово стихотворение, посветено на жената, която го е създала такъв, какъвто е.

.....Ти ме роди, но ти ми даде
       и светлото що в теб блестеше,
       ти и човекът в мен създаде,
       ти два пъти ми майка беше.

Херки, не зная дали ти е позната биографията на Вазов. Той е роден в семейство на търговец. Баща му от раждането му, го е готвел за заместник в търговията, а младият Вазов са го теглели други неща. Тайно, вместо сметки на бащините си тефтери, е пишел стихове, които е чел на майка си по късно. Тя го е поощрявала и тайно му е давала свещи, за да пише нощем. Вазов става един от най- големите ни творци и винаги е признавал значението на великата жена до себе си и нейната роля за бъдещето му. Не напразно и името на Съба Вазова, остава в кратката ни съвременна история. Към нея, с пълно право ще спомена и баба Тонка, Райна Княгиня - все жени, които не им е пречел пола да застанат редом с мъжете и да залагат главите си. Това феминизъм ли е или геройство - ти кажи?
 Физическата сила не е оправдание за налагане на чисто физическо превъзходство. Ти казваш - природен закон!? Не това е предназначението на по-голямата физическа сила у мъжете - да се налагат над жените. Физическата сила е била необходима за лова, ако трябва да се върнем назад. По физически белези, примитивните общества са си избирали водачи, а жените - мъже - за да имат физически силно и здраво поколение. Каква проява на мъжество е да биеш физически и физиологично по слаб от теб индивид? Това е комплексарщина, вече ти го казах.
 Такива мъже, подобни на теб, са някакви изпаднали от социума същества, които не умеят да общуват, не умеят да обичат, не умеят да възпитават. Вие сте опасни за себе си и за останалите.  Mr. Green

Ех Рафаела, добре е да допълниш биографията на Иван Вазов с куриозни факти, които сигурно не знаеш: Попитали веднъж търговеца Минчо Иванов Вазов-бащата на писателя Иван Вазов:
- Бай Минчо, колко деца имаш?....... И знаеш ли какво е отговорил? - Пет деца и две момичета!!!
Семейството му е възпитавано в патриархален дух. Жените са си изпълнявали своите женски задължения, а майката на петте деца + двете момичета никога не е противоречала на мъжа си и не се е месила в мъжките дела. Тонка Обретенова (Баба Тонка), Райна княгиня, и разни други като тях не са вършили мъжка работа. Едната била революционелка, като е оказвала финансова и морална подкрепа, а синовете и които загинали са с много по-голям принос в борбата, другата е ушила знамето, а това си е чисто женска работа, за да не си губят времето мъжете с такава работа. Това няма нищо общо с феминизма. Жените не са имали претенции както сега, да са глава на семейство и да управляват мъжете с женска простотия, а колкото до геройството, то всеки загинал тогава за каузата е герой. Ти каквото и да говориш, физическата сила си е голямо преимущество и ползването и по предназначение е необходимо, когато се налага. След, като жените знаят, че ще си получат наказанието, по нормално е да не предизвикват мъжете, но те вече са решили че са равностойни и да управляват света, като налагат женска воля. За това и мъжката реакция не закъснява и насилието над жените ще се увеличава пропорционално. На всяко неправилно женско действие, съответства правилно мъжко противодействие. Мъжете не искат да бият жените, но напоследък това много често взе да им се налага. Лошото е, че ще започнат и да ги убиват, след като и боят вече не помага. А, ти не се притеснявай за такива като мен. Аз общувам само с подбрани хора, а не с всякакви. Обичам жена си по свой начин, възпитанието на децата е нейна грижа, защото са момичета, и не се смятам за опасен за себе си.

# 346
Момичета, дайте да се съберем и да го набием  newsm48

# 347
След, като жените знаят, че ще си получат наказанието, по нормално е да не предизвикват мъжете, но те вече са решили че са равностойни и да управляват света, като налагат женска воля. За това и мъжката реакция не закъснява и насилието над жените ще се увеличава пропорционално.Мъжете не искат да бият жените, но напоследък това много често взе да им се налага. Лошото е, че ще започнат и да ги убиват, след като и боят вече не помага.

Ами така е, стършелът най-много жили докато умира Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Дано ме разбереш, че нали хич не вдяваш Laughing Laughing

И един въпрос. Ти като си поверил възпитанието на твоите дъщери само на жена си, и тя ли ги възпитава в твоя дух - да им промива мозъците че са тъпи, низши и за нищо не стават?

Така както не участваш във възпитанието да не вземат да станат от ония жени дето си налагат волята, че ще трябва после мъжете им да ги бият?

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 10:33 от kitarista

# 348
# 349
  • Пловдив
Остави го тоя смотльо. Не си заслужава.

# 350
# 351
Херкулесе, когато дъщерите ти се омъжат, да не забравиш да инструктираш зетьовете как правилно да бият дъщерите ти, че да не остават видими физически следи, само вътрешни наранявания, болка и психически следи.

Иначе дъщерите ти няма да са много красиви, нещо ето такова ще бъдат

https://www.knoxcounty.org/fourthcircuitcourt/images/domesticviolence/slide4.jpg

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRVCcPBLu4 … 6rZL3cobFQCehyO-M

Ама едва ли ще доживеят до дълбока старост де. Тогава и шансовете ти за внук от мъжки пол намаляват драстично. Ох, горкият.

Но не се отказвай, бъди верен на възгледите си и окуражавай зетьовете да ги млатят колкото си искат.

# 352
Представих си такъв екземпляр, ако дойде на живо да ми говори такива неща - ще умра от смях направо  Mr. Green
Сега разбрах защо жената на Херки е с него - забавлява се искрено на приказките му за неговата богоизбраност и величие, докато си прави каквото тя си иска и възпитава дъщерите им във феминизъм  hahaha

# 353
  • Под липата
Tъъъъъй.... Херки,  от високата трибуна на БГ-Мамма, те обявявам за мнооого прост!  Mr. Green

Моля, заповядай, да си получиш приза и ...по живо, по здраво! Т.е. - прав ти път! Към близкия и не толкова близък Изток .

55 55   55   55 55

Церемонията ще е кратка и болезнена  Sunglasses Mr. Green

# 354
Понеже е очевидно, че Raffaella е в пъти по умна от Херкулес, той не вдява отговорите и и продължава да си пита едно и също.

Затова, Херкулесе, ще ти го обясня с по-прости думи, пък дано да ти стигне IQ-то да вденеш.

Питаш ли, питаш защо мъжете са разрешавали права на жените, а не обратно, още от древността?
Защото тогава е властвала чисто физическата сила, а не ума. Достатъчно просто ли е?

И сега примитивните, прости мъже като не могат да победят с ум, използват силата си да бият жените си. Обикновена комплексарщина.

Защо жените са започнали да носят панталони - и това си объркал. Не е за да приличат на мъжете, а защото е по-удобно.

А смешният аргумент, който изтъкваш няколко пъти - че на момчетата в детска възраст (предполагам визираш 8-10 годишна възраст) им било ясно че момичетата са по-тъпи, та това било солидното доказателство Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Съжалявам, че ще те разочаровам, но на тази възраст и момичетата мислят, че момчетата са тъпи. Това пък е доказателство, че жените са по-висши, ха сега де Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
И момчетата, и момичетата, го израстват този период, но ти някак си си останал на ниво 8 годишен и си спрял да еволюираш.

P.S. Знам, че пак няма да вденеш и очаквам с нетърпение да ме разсмееш пак

Това, което е очевидно за жените (понеже не виждат по-далеч от носа си) не винаги е реално, а в повечето случаи е илюзия. IQ то на Рафаела  всички жени го определиха в пъти по голямо от моето, и от женска солидарност моето IQ сигурно е под 50 според тях. Ще ви се на вас жените да е така. Още от древността та до наши дни, физическата сила в съчетание с ума е била винаги определяща, а това е присъщо само за мъжете. А, до колко умни са жените като пол, практиката го доказва. И до сега няма съществен женски принос относно развитието на света. Всичко величаещо жените като пол, е феминистична измислица, а в стремежа си към равнопоставеност с мъжете ще загубят и онова женско качество което им е останало и тогава вече наистина няма да имат никаква стойност. Ако жените бяха толкова умни, нямаше да ядат постоянно бой. А, удобството на панталоните е това, че човек може да пикае прав, когато му се налага, а не да съблича половината си дрехи за това, и забележи, говоря за човек, а не за .............Смешният аргумент, за който мислиш че е смешен си е много точен, и не е важно какво мислят момичетата на 8-10 години, след като момчетата винаги могат да ги набият, и го правят когато ги ядосат. Не знам с твоето високо IQ дали си чувала за масоните, които си имат един девиз:
- Има ли жена, има и проблем!
- Ако няма жена, няма да има и проблем!
- Жената не е като човека!

# 355
herkules, ако си толкова умен, колкото претендираш, щеше да знаеш кога да спреш.
Забавлението си е забавление, но има едно нещо, на което му се казва граница.

# 356
  • Пловдив
Хърки, сега искаш да кажеш, че всички масонски ложи не приемат жени? Да, ама бъркаш.

# 357

Мечтайте си вие да ме набиете, още не се е родила тази, която да ме подчини (набие) физически. Трабва да сте поне четири като Станка Златева, и пак няма да успеете. Имате ли представа от физиката ми? Аз не съм тоя тюфлек, дето Станка мята като детска играчка. Пуснете си го на забавен кадър и ще видите, че това е театър. Доста са репетирали. Колко ли пари е спечелил тюфлека, за да се остави да го мятат така. Аз съм тренирал борба преди време и познавам похватите, а тук на клипа фалша си личи от километър. Тренирах и вдигане на тежести, но се отказах понеже нямам време. Сега, когато съм си в България, ходя по два пъти седмично във фитнеса. Движа се обикновено с велосипед, и рядко ползвам колата, освен ако не се налага. Така че си поддържам формата и нямате никакъв шанс да ме набиете, освен ако не ме напиете или дрогирате, но като се има предвид че не пия и не употребявам наркотици, нямате никакъв шанс.

# 358
  • Под липата
 Ти и не четеш....Но, както неколкократно се споменава - ''Чукча писатель, чукча не читатель''
Кои са тези всички жени, Херки, кои, та да ги почерпя за високото признание, без да ме тестват, да определят моето IQ, толкова високо? ( въобще не искам да го сравнявам с твоето, несравнимо е!  Mr. Green )
 Тук стана ''Труд и творчество''! Sunglasses Направо сътвори нови изказвания на въображаеми потребители, че и женска солидарност проявили...?!  newsm78 Е, нямам нищо против да ме четкаш на IQ, но нека не влизаме в сферата на фантазиите, кой какво определял ( не, че не е вярно в нашият случай, де!  Wink ) Да се придържаме към основният текст!  Mr. Green
 Само  kitarista, те бъзикна лееекинко, сравнявайки ни и ...ти разкраси историята, за което сърдечно ти благодаря!  amiiii

Видя ли, че дори обикновен анализ на изказванията не можеш да правиш, без да оплескаш нещата?  Mr. Green Тук, дори, не говоря за нелепите ти твърдения и безумни тези.
 Направо плачеш за нова номинация - Лауреат на аналитичната мисъл и особено смислените доводи.
 Ех, Херки! Зайче глупавичко, така ме забавляваш!
Моля, колежките, по-внимателската, че ще вземе да избяга  Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 13:47 от Raffaella

# 359
  • Русе
Какви са тия простотии? Голямо тролене, голяма ху*ня.
Херкулес, дето сам си избрал гордо да носиш името си в прослава на една жена, ти за това ли смяташ, че мъжете сме доста по-яки физически - за да бием жените? Да ти споделя нещо - точно обратното е имала предвид майката природа с това си свое действие.

Общи условия

Активация на акаунт