Важен ли е правописът?

• 57 612
  • 927
  •   1
Отговори
# 300
  • sofia
Каси, в неформална обстановка (за такава приемам форумната) ги приемам. Просто не чета отчетни теми.
Много зависи как са употребени. Човек има нужда да се поотпусне.

# 301
  • София
Ау, бремелинка колко ме дразни. Хубавото е, че само тук срещам подобни словосъчетания.

# 302
  • Пловдив
Също най-много ми хареса "бебим се".
"педи" и "ачкаме" обаче също са добри попадения.
Защото "педи", го ползват и като обида понякога.

# 303
Вземайки изпонавпредвид казаното дотук, 'бебим се', заедно с 'обебих се', се въздигат в ранг Статут във Фейсбук, т.е. аксиоматично верни и скромно предизвикващи завист.

# 304
Нищо не ме дразни, както мъжО. Чакай да използвам един ''любим'' емотикон, да засвидетелствам ненавистта си Laughing  #2gunfire

Целувки по пупите забравихте. Аз в началото не знаех какво е това, като ми казваха колко ми е сладка пупата newsm78

# 305
NinoTino, не всеки разбира, че се шегуваш и може да бъдеш удостоена с цитат в оназ' тема. Wink

Тва за Луй и претенций ли? Франкофоби такива.  Laughing

# 306
Каси, в неформална обстановка (за такава приемам форумната) ги приемам. Просто не чета отчетни теми.
Много зависи как са употребени. Човек има нужда да се поотпусне.

Че то и извън форума се е разраснала тази мода. "Бебим се" го чух и в кенефа на Син Сити.

А да, Джулия, ТМ, ММ  Crazy

# 307
А правим кекс за секс?

Ъъъъ, трябваше да кажа "вместо". Иначе сигурно има и кекс за секс. С повече магданоз и други билки.

# 308
Да, абревиатурките, толкоз ли не заслужава тоз мъж поне трибуквието му да се изпише цялото, бре Crossing Arms За мъж става дума, не за другото Blush

# 309
  • sofia

Че то и извън форума се е разраснала тази мода. "Бебим се" го чух и в кенефа на Син Сити.

Като посещаваш такива места ще си носиш последствията  Mr. Green

Аз харесвам "работим по въпроса" - за правенето на бебета и се "уважаваме" с кекс.

# 310
  • Куциндрел
NinoTino, не всеки разбира, че се шегуваш и може да бъдеш удостоена с цитат в оназ' тема. Wink

Тва за Луй и претенций ли? Франкофоби такива.  Laughing

За претенцИТИ са разбрахме вече зависи кой предивява претенЦИ!. Взависимост от това се пише с "й" или с "ь"

# 311
Правописта е едно на ръка, но създаването на нови думи ... с него не успявам да се примеря  Sunglasses

бебеправим
бебим се, т.е. правим секс за създаване на поколение
бремелинка
обебвам се
бебевалеж
пампа
док
доки
педи
педката
ачкаме

Какво е "пампа" - памперс?

Същи сексим, кексим, мъжО, свеки ...
Не ми пречат, но ми звучат твърде инфантилно и разлигавено.

# 312
  • n/a
Не намирам повод за раздразнение в ново-думо-творенията
форумни. Всяка група хора, които прекарват време съвмест-
но почти неизбежно създава своя си жаргон. Естествено е,
че и някак симпатично.

# 313
Онлайн диалог между мен и клиент от току-що: Не я бързам е нов лаф за мен, ех, остарявам...

Zdravei te,sajeliavam no iskax v 4erveno ako imate vav vremeto mi pi6ete da si ia pora4am.

Здравейте, дано не е прекалено късно, но се осуетиха плановете, ще успея чак в понеделник да направя поръчка. Извинете ме за забавянето!

nqma problemi ne q barzam kogato i da e. Po dobre v ponedelnik. Hubav den

# 314
  • Варна/Лондон
Какво значи ''бебим се''? Както кравата се тели, те се бебят ли? Confused

Сега видях, че било секс. Значи обебвам се ще да е. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт