Важен ли е правописът?

• 57 661
  • 927
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 Joy

# 241
  • Велико Търново
Преди малко една кокона в красивия подфорум беше измислила нов правопис на една ужасно "сложна" за изписване дума  Mr. Green - лесТно.

Или "чеСно" Rolling Eyes

# 242
  • Пловдив
Ама хора - аз не мога да изкарам ударено и. Това при мен го няма, не знам защо. Това не се брои като грешка!

# 243
Пали и ти допусна точно сега грешка в пълния член. Самсара се извини. Ти дали би могла? Simple Smile

Така де, ама "проверка правопис" във форума не отчита ни пълни членове, ни, ни ударени и-та, запетаЙЙЙ...

Преди малко една кокона в красивия подфорум беше измислила нов правопис на една ужасно "сложна" за изписване дума  Mr. Green - лесТно.

Или "чеСно" Rolling Eyes

Ми, хората от престараване се бъгнаха!

# 244
Ама хора - аз не мога да изкарам ударено и. Това при мен го няма, не знам защо. Това не се брои като грешка!

shift и x = ѝ /при фонетиката/

# 245
  • София
Янтра, и аз се чудя къде да го изнамеря това ударено и. Много ме е яд, че не успявам. Идеи?

Аха, ама аз не пиша на фонетика.  Crossing Arms

# 246
Най-масово забелязвам две думи че заместват ''нормалните'' - опастност и съжелявам. Повсеместно е.

# 247
  • Велико Търново

Ми, хората от престараване се бъгнаха!

Или от бързане Wink

# 248
При мен е J й - то.

# 249
Бих, но няма да го направя, защото ще се оправдая, че съм го направила умишлено
Нещо от рода"/Шанел пропуска запетайките и интервала, но го прави нарочно" Laughing

# 250
  • София
Бих, но няма да го направя, защото ще се оправдая, че съм го направила умишлено
Повярвахме ти.  Peace

# 251
  • Пловдив

shift и x = ѝ /при фонетиката/
ѝѝѝѝѝѝ Леле! Благодаря Simple Smile

# 252
Е, няма да ти се дава '' Златен скункс '' оправдания са излишни.

За споменатата винаги съм се чудела как, изчитайки целият световен библиотечен фонд, би направила нещо с подобна цел и дали, съответно, би и било приятно да чете безбройните си книги без интервали и запетайки.

# 253
  • София - Рим и обратно
Най-масово забелязвам две думи че заместват ''нормалните'' - опастност и съжелявам. Повсеместно е.
Забравяш порасТна и Очудвам. ИЗтерясвам просто Sick.

# 254
  • Пловдив
Забравяш порасТна и Очудвам. ИЗтерясвам просто Sick.
Да не повдигаме въпроса, но думата, която ме докарва до истерия като я видя е стриЙ. Но и ракиЙ.

Трябва да си поставя в подписа изречението, което учителката на моя син го накара да напише 10 пъти -  " В българския език няма дума, на която множественото число да завършва на й!" . Той все пак е първи клас.

Общи условия

Активация на акаунт