Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 265
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
dida771 честита розова новина и на всички които са разбрали пола Simple Smile
На останалите които им предстоят прегледи успех и само хубави новини
Лека вечер на всички  Hug

# 211
Добра вечер на всички!

Namiby, относно болешките - за мен са нормални, но нормалното по време на бременност не винаги е нормално обикновено, консултирай се с АГ-то си, но предполагам, че ще получиш отговор не по-различен от много мами - от бременността е.

Ще попъшкаме още по-малко от половината, така че кураж.

Момичета, мислите ли за ваксинирането на бебоците?

# 212
  • Телиш/Плевен
dida771, честита розова новина! newsm51

блускай, в някоя от старите теми имаше анкета по повод ваксините, но явно е било преди да се присъединиш към нас. Аз лично смятам да слагаме само задължителните. Peace

Лека нощ, тумбачета! newsm46

# 213
Добро утро,момичета! Hug
Хайде да започнем деня с хубава новина още преди да е изгряло слънцето - Имаме си бебе,момченце, Мартин - 2650/48 - Да ни е жив и здрав   ura
Много съм щастлива ... и пак рева  Laughing

# 214
Mama Cveti da e jiv i zdrav i da radva vsichki okolo nego Simple Smile

# 215
Браво, мама Цвети Simple Smile
Голям мъж си имаме хихихи
Да е жив и здрав! Heart Eyes

# 216
  • Телиш/Плевен
Добро утро,момичета! Hug
Хайде да започнем деня с хубава новина още преди да е изгряло слънцето - Имаме си бебе,момченце, Мартин - 2650/48 - Да ни е жив и здрав   ura
Много съм щастлива ... и пак рева  Laughing

Много хубаво начало на деня! Heart Eyes
Да е жив и здрав Мартин и само радост да носи на цялото семейство! smile3525

Усмихнат ден и успешна нова седмица, тумбачета!  Nature Sunny preggo

# 217
МОЛЯ да помогнете! В някой от магазините който разглеждахме с вас имаше дрешки за недоносени бебета. Ако някоя мама се сеща къде точно бяха да ми пусне линк. От превъзбуда немога да намеря нищо,а бебето ни хвана съвсем неподготвени(аз само мрънках да се подготвя вече  Mr. Green )
Предварително ви благодаря  Hug

# 218
  • Варна
mama@cvety брей, че хубава новина! И аз много се разчувствам в такива моменти и все рева.  Blush Жив и здрав да е малкия юнак. Мъничък, но ще порасне голям и силен! Да взема да ви изпратя едни дрешки ли - имам едно боди и едно гащеризонче за недоносено бебче - като родих моя близка нямаща понятие от бебета ми ги подари. Така си седят с етикетите. Иначе я погледни в mothercare.co.uk -  tiny baby го дават до 50см., а new baby до 56см. По българските сайтове обаче не се сещам да съм срещала.
блускай на два пъти в старите теми се повдигаше въпроса. Потърси.

# 219
Мира ако не намеря нищо можеш ли вярно да ги пратиш(ако са нови) че девойката не иска втора ръка Crazy а пак 5-те неща който е купила са от 0 до 3м или 50-56см.
Бяха им казали че ще е голямо бебе и като и показах от сина ми гащеризонче за съвсем новородено и тя каза че това неможе да е толкова малко и най-вероятно се е свило от прането  hahaha

# 220
  • Бургас
Добро утро, дами!
mama@cvety, чудесна новина!Да е жив и здарв Мартин и да радва много родителите си!Страхотно започване на деня!  bouquet
Пивалче, Мони, пазете се момичета.Всичко ще мине и замине и ще си имаме пухкав финал.
Моят съпруг ми каза вчера, че от две седмици съм доста нервна и крива, тоест от лягането ми на легло.Знам се аз, че е така, но от днес съм казала само усмивки.
Много хубаво е това, че ще се включи консултант по кърмене в нашата тема.
Честито на мамите минали фм!
Относно комплектите за изписване се бях засилила с едни къси ръкави, но..........!Замислих се аз, на последното училище за бременни, акушерката обясни, че поне първата седмица е хубава бебето да е с дълъг ръкав.Не ми хареса това, но ще го спазя.Моите деца ги калявам доста, например спят без нощници! Mr. GreenЛятото правим около 50 бани на морето и задължително планина.
До после, хубавелки!

# 221
  • Пловдив
Добро утро на всички Simple Smile
mama@cvety честито жив и здрав да е мъника   bouquet

# 222
mama@cvety да ви е живо и здраво мъжлето, само този сайт намерих за недоносени бебчета

# 223
Честито мама Цвети, да е жив и здрав Мартин и много да ви радва!

# 224
mama@cvety виж и тук, има размери 50 и доста хубави нещица видях.

Общи условия

Активация на акаунт