Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 256
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!   food010

ЧЕСТИТО НОВО БЕБЕ  Tada Да е здравичко дано и да има безгрижно детство
Нямам търпение и аз вече, а остава още толкова като се има предвид че първия месец го пропуснахме поради незнание  Mr. Green та дори по дълго ще ни се стори.
Хубав слънчев ден на всички, дано като почнахме седмицата така хубаво да изкараме така с хубави новини до края (на бременността абе и след това  Joy)

Nature Sunny

# 226
Добро утро mama@cvety страхотна новина за начало на седмицата  Simple Smile честит ви мъж, да е жив и здрав! Относно дрешките за изписване *Lilac* и аз бях решила да е само по боди с къс ръкав, чорапки и една пелена, но се отказах. Може би тук трябва да се включи bani4arkata Wink

# 227
  • Пловдив
Благодаря Ви мамчета!
 mama@cvety  - Честита Ви радост и на Вас! Знам, че от най-дребните бебета в последствие стават най-едрите деца  Laughing
На всички прекрасен и весел ден!!! Heart Eyes
PS:  и на нашето училище за родители ни споменаха, че в първите дни бебето не можело да си регулира само телесната температура и е хубаво 1 седмица поне да е с боди с дълаг ръкав от тънките, но с дълъг.

# 228
  • Пловдив
Добро утро

Успешна седмица на работещите,леко лежане на лежащи и приятно мотане на свободните  Mr. Green

Дида,честити розови гащи
Мама Цвети,честито бебенце

Ние вчера с мъжо бяхме във Вис Виталис да погледнем количките.Отчаяхме се.Всичко,което харесахме е с плитък сенник,често и с малък багажник.Отговарят на изискванията ми Чиполино и Бертони  Shocked .Огромни сенници,падащи до борда и огромни багажници.Ще ходя да разгледам магазина на Пег Перего.

Мама Санчо,гледах Хаук ХЛ на живо.Не е лоша.Голям летен кош,голям зимен кош.Но сенника е малък и за девойка разцветки никакви подходящи.

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 20:46 от ♥Elfita♥

# 229
Мира ако не намеря нищо можеш ли вярно да ги пратиш(ако са нови) че девойката не иска втора ръка Crazy а пак 5-те неща който е купила са от 0 до 3м или 50-56см.
Бяха им казали че ще е голямо бебе и като и показах от сина ми гащеризонче за съвсем новородено и тя каза че това неможе да е толкова малко и най-вероятно се е свило от прането  hahaha
Мама Цвети, да Ви е живо и здраво бебчето ето за това трябва да се почва от рано с покупките  Mr. Green
В събота бяхме в Джъмбо там има доста дрешки размер 47/50, ако ти е наблизко има много хубави дрешки Hug
♥Elfita♥ след разходката ти до магазина на Пег Перего можеш ли да споделиш тук какви са ти впечатленията че и аз към тях се насочих  newsm78

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 09:34 от Мимето14

# 230
Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug Hug Hug
mama@cvety да ви е живо и здраво мъжлето, само този сайт намерих за недоносени бебчета
Точно това търсех  newsm10
От вълнение забравих рождения ден на баща ми и той е роден днес и прави 60г.
Да ви почерпя виртуално по една тортичка  newsm38

# 231
Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug Hug Hug
mama@cvety да ви е живо и здраво мъжлето, само този сайт намерих за недоносени бебчета
Точно това търсех  newsm10
От вълнение забравих рождения ден на баща ми и той е роден днес и прави 60г.
Да ви почерпя виртуално по една тортичка  newsm38
Много поводи за празнуване ще имате днес  newsm51 да е жив и здрав бъдещия дядо!
А можеш ли да споделиш с нас в кой месец се е родил Мартин, че казваш че не са били подготвени  newsm78

# 232
Добро утро мили дами  Hug ,мама цвети честито за бебето да е живо и здраво , много щастливо детство пожелавам , честит рожден ден и на баща ти , всичко най-хубаво и на него и приятно изкарване на юбилея , на мамите с болежките пожелавам скоростно оздравяване и всичко да е наред  Hug

# 233
Мамчета, някоя от вас да е срещала това комплектче в БГ сайт http://www.mothercare.com/Bambi-Set---3-Piece/918517,default,pd.html ?

# 234
добро утро и от мен  Nature Sunny
Мама Цвети ни зареди с хубаво настроение от рано, и от мен честито за малкия голям мъж  bouquet
Благодаря на всички за мненията за името Амели, май това ще остане Heart Eyes.
Аз от петък съм една сприхава и обидчива, не е истина. Дано с новата седмица и топлото време да ми се върне хубавото настроение.
Кураж и търпение на мини-мони и пивал. Дето викат в рекламата на сосиете женерал, всичко е добре, когато започва добре Hug

# 235
Миме, споделям веднага-на 27.03 и беше термина,но е от мамите,който чакат последния момент. Количка,креватче и няколко дрешки има,но нищо не е сглобено,изпрано и т.н. Освен това й казаха че бебето ще е големичко определено над 3кг.(последно преди 2седмици беше измерен 3кг. и 49см. по ехограф  Crazy ), но се роди 2650гр. и 48см.
Да ни е жив и здрав  Hug

# 236
Мамчета, някоя от вас да е срещала това комплектче в БГ сайт http://www.mothercare.com/Bambi-Set---3-Piece/918517,default,pd.html ?
Може да го има и в нашето Mothercare ама там са безумно скъпи. Ако го срещнем ще свиркаме  Whistling  Ако не го намериш аз като ходя в Лондон другия месец (ако отида) ако го видя ще го взема и после ще ти го пратя

много ако-та ама сега така ни е ситуацията хахаха

# 237
Мама Цвети мерси за разяснението  Hug значи това колко тежи по ехограф не отговаря точно на истината  newsm78
Avencis  Hug не го видях в нашия Mothercare, но здраве да е
Ох аз пък малко да се оплача, вчера ММ беше на работа и просто с този вятър навън не се стърпях и   newsm79 wash hang 1dishes  food002 абе дето се вика домакинства, ей цяла нощ не можах да спя от болки в гърба ooooh!

# 238
Вкъщи съм,момичета  Hug Да кажем добре- без подобрение съм,но и като не съм се влошила се броя за добре  Peace Приземих се на дивана в хола и от там ще наблюдавам пролетния ден   Nature Sun With Face
Пивал, сестро по неволя  Hug как ще издържим още 12 седмици поне  ooooh! Аз всяка вечер благодаря за минали ден и се моля да изкарам и следващият спокойно  Praynig И аз ще си взимам колан,но не знам такъв http://www.happyfamilybg.com/kolan-za-bremenni-gerda или такъв http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8137&cat=183 ?Аз май клоня към втория..Има ли мами,които ще си взимат колани. Криси с близнаците- препоръчаха ли ти колан ?
Пивал, моля се  Praynig Praynig Praynig

# 239
  • Пловдив
Мини_мони, аз също броя дните.  Hug
Не смея да се прибера и оставам в болница. Ще се преместя във ВМИ. Минимумът е  до 29 седмица.

На мен ми препоръчаха като първия и него ще купя.

Общи условия

Активация на акаунт