Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчисляват месеците по време на бременност?
Как се изчисляват седмиците по време на бременност?
Какво представлява гестационната седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчисляват месеците по време на бременност?
Месеците по време на бременност се изчисляват чрез гестационни седмици, като един лунен месец е равен на четири гестационни седмици. Общият брой на гестационните седмици е 40 или 10 лунарни месеца. Бременността се изчислява в лунарни месеци, като всеки лунен месец е равен на 28 дни. Това означава, че бременността има 280 дни. Таблиците за бременност обикновено се основават на календарни месеци, като всеки месец има по 5 седмици, за да се изравни с лунарните месеци.
-
Как се изчисляват седмиците по време на бременност?
-
Какво представлява гестационната седмица?
-
Какво представлява дулата и какви са ползите от използването на такава по време на раждане?
-
Кое би било по-удобно - допълнителна преносима кошара или бебешки шезлонг?

Да е здравичко дано и да има безгрижно детство
)
честит ви мъж, да е жив и здрав! Относно дрешките за изписване *Lilac* и аз бях решила да е само по боди с къс ръкав, чорапки и една пелена, но се отказах. Може би тук трябва да се включи bani4arkata

а пак 5-те неща който е купила са от 0 до 3м или 50-56см.

да е жив и здрав бъдещия дядо!
Ако не го намериш аз като ходя в Лондон другия месец (ако отида) ако го видя ще го взема и после ще ти го пратя
абе дето се вика домакинства, ей цяла нощ не можах да спя от болки в гърба
Приземих се на дивана в хола и от там ще наблюдавам пролетния ден 
И аз ще си взимам колан,но не знам такъв