Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 236
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug Hug Hug
mama@cvety да ви е живо и здраво мъжлето, само този сайт намерих за недоносени бебчета
Точно това търсех  newsm10
От вълнение забравих рождения ден на баща ми и той е роден днес и прави 60г.
Да ви почерпя виртуално по една тортичка  newsm38
Да ви е живо и здраво бебчето и много късмет .Да е жив и здрав и баща ти  newsm59

# 241
mama@cvety страхотни новини! Живи и здрави да са ви и малкият юнак, и баща ти! 2600гр. не е толкова малко бебе, а и докато усетите ще е пораснал, много бързо дърпат по-малките, направо е невероятно. Иначе малки размери има и в Next, до БГ доставят точно за 3 работни дни. Лошото е, че и там цените не са от най-приятните, но пък избора е голям.

pival, mini_moni всичко ще бъде наред, само търпение и спокойствие!  Hug

Хубав ден на всички!

# 242
mamacveti доколкото разбрах, кумата ти е родила, нали? Да е живо и здраво бебето и много да радва мама и тати.
avencis как си просиш с този Лондон да те изкрънкам да ми вземеш нещо от Victoria's Secrets  Laughing

# 243
  • Пловдив
♥Elfita♥ след разходката ти до магазина на Пег Перего можеш ли да споделиш тук какви са ти впечатленията че и аз към тях се насочих  newsm78

Да,задължително ще споделя впечатления.Аз много съм се навила на тяхна количка.Дано да не се разочаровам на живо.При нас е вносителят на марката и дават количките,и другите аксесоари с 15-25 процента отстъпка.Та който реши на такава количка,може да помисли да дойде до Филибето

Пивал,верно в Селена идва много солен престоя.Дано да си доволна от ВМИ и всичко да е наред
Мини Мони,ти не мърдай от дивана

# 244
mamacveti доколкото разбрах, кумата ти е родила, нали? Да е живо и здраво бебето и много да радва мама и тати.
avencis как си просиш с този Лондон да те изкрънкам да ми вземеш нещо от Victoria's Secrets  Laughing

Възможно е по принцип, ама още не ми е сигурна работата. До тогава има месец и ако всичко е ок (дано) ще отида. И ако попадна на това което търсиш - няма проблеми стига да ми е по пътя че там с транспорта нали знаеш какво е шибано, мисля да се возя само с влакове което малко ме ограничава ама в рейс и метро там не се качвам, че е фраш Simple Smile

# 245
Мамчета, някоя от вас да е срещала това комплектче в БГ сайт http://www.mothercare.com/Bambi-Set---3-Piece/918517,default,pd.html ?

Здрасти, аз ще правя поръчка от mothercare uk и ако искаш може да ти го поръчам. Аз съм от София. Доатавката до България е 2 лв.

# 246
Шегувам се разбира се, да си изкараш страхотно, това е един от любимите ми градове в Европа, да се качиш на окото гледката е страхотна, повозете се и по Темза и задължително Оксфорд стрийт и Бонд, на малко шопинг. Ох, размечтах се. Що не ползваш метрото, това е най доброто за придвижване там, аз колкото пъти се кача на автобус и съжалявам. Ако те интересува мода, посети Виктория и Албърт музея, да се нагледаш на Диор, когато аз ходих имаше изложба на роклите на принцеса Даяна.  
П.С. А магазина на въпросната марка си заслужава да го посетиш, той самият е атракция, иначе цените са малко по-високи от колкото в САЩ. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151174092979090.4764 … 744089&type=1

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 11:59 от sweetpie

# 247
Мамчета, някоя от вас да е срещала това комплектче в БГ сайт http://www.mothercare.com/Bambi-Set---3-Piece/918517,default,pd.html ?

Здрасти, аз ще правя поръчка от mothercare uk и ако искаш може да ти го поръчам. Аз съм от София. Доатавката до България е 2 лв.
Ако не те затруднявам Praynig

# 248
Аз ви оставям, излизам на разходка, че от 15:30 съм на консултация, да се погледаме малко с бебка.

# 249

Ако не те затруднявам Praynig

Добре ще го поръчам, ти от София ли си? Кажи ми само кой размер искаш? И може да разгледаш и да ми кажеш ако искаш още нещо.

# 250
Мини Мони, поне си у дома сега Hug И аз такава дупка съм направила на дивана от лежане Joy Още малко, има няма 10 седмици newsm78

# 251
Привет и от мен !

Мама Цвети : Да е жив и здрав малкият Мартин!!

Pival, mino moni : Стиснати палчета от мен !  Praynig

Аз няма с какво да се похваля, освен че едва дишам днес. Много ми е трудно - било то в седнало, легнало или право положение Sad  Дали бебо ми е притиснал диафрагмата не знам, не знам дали е рано за това, но хич не ми е комфортно.

За количките : И аз все не мога да избера такава, която отговаря на няколкото ми изисквания (олекотена, с голям сенник, маневрена, да има място за багаж и лесно сглобяема/разглобяема). Последно гледах тези на Bebetto, но са около 13кг. Щеше ми се малко по-лека да е..

# 252
здравейте Winkнякоя от вас слагала ли си е Полижинакс вагинално през бременноста защото днес моята докторка ми ги изписа а на листовката прочетох че не се препоръчва при бременност Thinking

# 253
Мини Мони, поне си у дома сега Hug И аз такава дупка съм направила на дивана от лежане Joy Още малко, има няма 10 седмици newsm78
Ти как си  Hug Ееее,аз затова ходя в болницата - да дам почивка на дивана,че ми е  и нов  Mr. Green Ох, като в казармата ще  задраскваме дните  Confused

# 254
  • Там някъде
Мама Цвети, честито бебе Мартин на кумицата ти!
iliqna.avramova, когато при микробиологията ми установиха гъбички съм слагала точно Полижинакс - 6 дни по една таблетка вагинално. Моята док каза, че това е най-подходящо за бременни. Сега дали е така или не - не мога да кажа, а и да си призная не съм чела тогава листовката. Имам доверие на док Peace

Общи условия

Активация на акаунт