Кауфланд / Kaufland- тема 6

• 85 379
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Тарталета, звънни им по телефона и ги питай какъв е реда. Говори любезно, но твърдо. Аз преди време така се бях подготвила да се карам с една друга верига, но реагираха много адекватно още по телефона.

Успех!

# 676
  • Mediterraneo
Принципно винаги са били коректни, връщала съм редица неща без обяснения. Ама понеже е хранителна стока( май), да не се опънат нещо... Въпреки че и една млечна салата бях връщала... Ама ще звънна, това е добра идея!

# 677
 Красива Белла,аз бях тръгнала да взимам от тях,но моя каза че не са хубави.Пък му вярвам,понеже години наред се занимаваше в тази сфера.Виж за омекотители и прах за пране не е ставало на въпрос.

# 678
  • Ботевград
Ако пазиш касовата бележка и стоката не е с прерязан или скъсан етикет, или разопакована можеш да я върнеш и след 3 месеца. Не се притеснявай, че не е същата седмица на промоцията. Ние купихме една раница края на август за около 30 лева оттам - за резервна за първокласничката ми. През септември обаче всичките ни познати ни подариха раници и ученически принадлежности. Към края на септември върнах въпросната раница, като в момента имаше някаква ученическа промоция и същите тези раници вече бяха намалени на 20 лева. Но с касовата бележка ми върнаха точно 30 лв. - сумата, която бях заплатила.
Връщала съм и други неща - хранителни. Никога не са правили проблем  Peace

# 679
  • Mediterraneo
Звъннах на информация, извиниха се за недоразумението( въпреки че явно им е политика!) и казаха, че няма проблем да върна кафето през уикенда или когато ми е удобно.

# 680
  • Ботевград
Звъннах на информация, извиниха се за недоразумението( въпреки че явно им е политика!) и казаха, че няма проблем да върна кафето през уикенда или когато ми е удобно.
Сигурна бях  Hug
Аз също се бях притеснила, че след 1 месец връщам раницата, но самата служителка ми каза, че ако стоката е в цялостта си и касовата бележка е запазена може и след няколко месеца, дори вече стоката да е на друга цена, ти пак си получаваш парите, които реално си заплатил  Hug

# 681

Много се радвам, че са реагирали коректно  Hug

# 682
  • Варна

Защо ще го връщаш? Не може ли да ти възстановят паричната разлика?

# 683
Какво ви е мнението за телевизора който е на промоция 369 лв newsm78

# 684
  • София
Киса , могат да върнат разликата в пари, само когато рекламацията е на момента на покупката , т.е сгрешения етикет си седи на регала. (може и при вариант,че след ден -два етикета още е сгрешен и си седи на стоката) И то това не за друго ами защото, за да се отпишат тия пари от магазина (разликата) се отчитат пред централата с ксерокопие на касов бон + сгрешен етикет :} На теория всеки може да върне всичко, веднъж едни клиенти върнаха половин торта (да, ПОЛОВИН) защото им миришела на нафта  Joy (после си купиха друга...)

# 685
Какво ви е мнението за телевизора който е на промоция 369 лв newsm78

Наш приятел ,от верига магазини за техника ни каза,че това е марката ,която връщат най-често заради дефекти  Mr. Green

# 686
Аз искам да попитам за апарата за кръвно ...някой някакви отзиви може ли да сподели Simple Smile  Praynig

# 687
От Кауфланд добре четат темата........

Днес, на касите, имаше две мацки, които правиха анкета за.......хартиената брошура - дали я получаваме редовно.....

И да кажа - В Благоевград няма да се ходи със сандали от К. - днес имаше само 1 чифт, от плат....що така са ни пренебрегнали?????

# 688
В Младост 3 вчера вечерта имаше сандали само големи номера, изсипани и разбъркани едни....
Чорапите бяха разграбени.... детски само 1 комплект, за момиче... успях дамски и мъжки да взема все пак.

# 689
  • София
От Кауфланд добре четат темата........

Днес, на касите, имаше две мацки, които правиха анкета за.......хартиената брошура - дали я получаваме редовно.....

И да кажа - В Благоевград няма да се ходи със сандали от К. - днес имаше само 1 чифт, от плат....що така са ни пренебрегнали?????
Може би пак ще пуснат. Лятото сега започва. Simple Smile  Аз отидох в понеделник на обяд и бяха останали само 2 чифта №37. Всичко останало беше №39, №40 и №41. По принцип нося №38, но сандалите са малко уголемени, та забърсах едни №37 на рози.  Grinning Удобни са! А за трайност - мисля, че са за едно лято. Но пък за повече при тая цена, не е нужно. Догодина - други. Grinning  

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 19:13 от july1993

Общи условия

Активация на акаунт