Кауфланд / Kaufland- тема 6

• 85 358
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Каква е цената на Персила, че ме мързи да отварям брошурата?  Embarassed

13,99 за 60 пранета

# 721
  • Mediterraneo
Тъкмо навреме го пуснаха Персила, моят свърши  Grinning Ама си намерих паралелен внос от Турция, 7 кг за 19 лв!  Party

# 722
Тъкмо навреме го пуснаха Персила, моят свърши  Grinning Ама си намерих паралелен внос от Турция, 7 кг за 19 лв!  Party
Е, това е промоция !
Днес се разходих, останах разочарована от джапанките - твърди, смрадливи,
но за 3 лв. толкова.
Взех сиврия и таралежки.

# 723
И каква промоция е?! От турския Персил 7 килограма са за 46 пранета, защото на едно пране се слагат 150 грама (215 милилитра). За сравнение от българския се слагат 80 грама (120 мл), а 4.8 кг стигат за 60 пранета. Кауфландският е по-изгоден.

# 724
Аз днес специално за Персила отидох до КФ,въпреки че имам течен Савекс за още 10-ина пускания.Просто Персила-течния ми харесва много.Взех и от омекотителя,но май се прецаках. TiredПо принцип взимам само Ленор,черен.
Домати и краставици от КФ не взимам-прекалено изкуствени са.Дори и на 50стотинки да ги пуснат пак няма да купя тази химия.От чушките Сиврия взех и яйцата.И набързо сготвих чушки с яйца  Party
Пиле на Градус грабнах,понеже Градус си е Градус.От кексчетата Магдаленас взех,от Свогето с лешници...Общо взето само това взех от промоциите.Чудих се и на пресните картофи,но се отказах.И пак добре...в друга верига ги видях по хубави.Както и динята.

# 725
  • Mediterraneo
И каква промоция е?! От турския Персил 7 килограма са за 46 пранета, защото на едно пране се слагат 150 грама (215 милилитра). За сравнение от българския се слагат 80 грама (120 мл), а 4.8 кг стигат за 60 пранета. Кауфландският е по-изгоден.

Не разбирам от подобни сметки  Wink Слагам еднакво от всички прахове, прането ми е чисто, мирише добре, за мен си е изгодно.

# 726
Момичета препоръчайте ми прах за бяло пране, имам един летни неща и ми се иска да ги поизбеля, че ми се струват леко пожълтели. И ми трябва и прах за тъмно сини и черни дрехи, да не избеляват.

Вчера доволно напазарувахме, обаче пълнозърнестия хляб е със срок на годност до днес. Дано да издържи една седмица в хладилника. Взех персил за цветно, ако за бялото е хубав ще ходя да си взема и от него.
Винаги купувам за цветно и с него пера всичките дрехи. Но тъмните ми избеляват.

# 727
Персил за бяло. Ако материите позволяват прах, ако са по-фини - гел.
За тъмно - Первол, има си специален в черна бутилка е.

Винаги имам от 3те вида - за бяло, за цветно, за черно; или на Персил или на Первол.

За избелването - може със сапун за пране (доволна съм от туските калъпи, по 4 дето са в опаковка, едно време и ЕХОто беше супер за тази цел но мн се топи а и не съм го виждала от години) да ги понатъркаш, да поседят малко, изцеждаш/изстискваш и в пералнята с Персила.
Така правя със всичко лекьосано в нас.

# 728
Лазурит Hug

# 729
Май само Персила е интересен тази седмица  newsm78

Пиле Градус не знам защо е  толкова прехвалено, по- миризливо никога не бяхме вкусвали, пълна химия  Sick
На Амета поне само вода имат  Confused

# 730
Май само Персила е интересен тази седмица  newsm78

Пиле Градус не знам защо е  толкова прехвалено, по- миризливо никога не бяхме вкусвали, пълна химия  Sick
На Амета поне само вода имат  Confused

И щипките. Laughing Взех на децата вафла "Чудо"- чудна е.

# 731
Щипките добри ли са? Стабилни, издържливи?

# 732
Вчера си взехме от пушените коремчета от сьомга - любими са ни  Peace и от маслините.

# 733
  • София
Има ли останал още Персил в Кауфланд на Т. Каблешков?

# 734

Общи условия

Активация на акаунт