Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е важно при избора на правилното лекарство за висока температура?
Може ли да продължи хомеопатичното лечение след приемане на антипиретик?
Кои вещества са вредни за хората с високо кръвно налягане и сърдечни проблеми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е важно при избора на правилното лекарство за висока температура?
-
Може ли да продължи хомеопатичното лечение след приемане на антипиретик?
-
Кои вещества са вредни за хората с високо кръвно налягане и сърдечни проблеми?
Кафето и колата съдържат вредни вещества за хора с високо кръвно налягане и сърдечни проблеми. Кофеинът, намиращ се в тези напитки, стеснява кръвоносните съдове, повишава кръвното налягане и намалява оросяването на мозъка и сърцето, което може да доведе до раздразнителност и влошаване на състоянието.
-
Какво трябва да се направи при висока температура и какво може да бъде опасно?
-
Какви са мненията за хомеопатите в София и как да избера най-подходящия?
. Никой няма право да очаква нищо от мен. Защото очакванията на хората са плод на тяхното си светоусещане. Аз не мога да живея чужд живот. Мога единствено да живея така, че да не преча прекалено много на някого. Всички носим ликоподиеви черти в определен момент, малоценност и неувереност. Някои за кратко, някои за по-дълго, някои за цял живот.
. Аз съм учила в България, но все още съм в шок

И то нито сме се карали нито нищо по-сериозно!После като му казах,че ме е обидил и ми е тъжно,веднага се оправда,че си е направил шегичка...
).